keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kaikki paremmin kuin hyvin :)

En ole millään ehtinyt postata eilisiä varhaisultran kuulumisia, joten teen sen nyt hyvin lyhyesti ja huomenna uudestaan kuvan kera ja perusteellisemmin.

Ultra tuotti mitä ihanimmat tulokset: sisuksissa köllöttelee ihana pikkuinen, jonka sydän pompottaa hyvin vahvasti! Mitat vastaavat viikkoja eikä mikään anna aihetta epäillä mitään ikävää :) Saimme jopa kuulla sydänäänet, sieltä kuului säännöllinen "tumps tumps tumps"...

Ihanaa :)

18 kommenttia:

 1. Olen lueskellut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta kylläpä ilostutti aamua lukea tämmöisiä uutisia! Onnea ja kaikkea hyvää odotukseen! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea oikein paljon!!! Ihanaa kuulla tällaisia uutisia. :)

  VastaaPoista
 3. Olen lukenut blogiasi alusta asti. Kiitos hyvistä vinkeistä, on ollut hyödyksi oman tytön kanssa :) Onnea tästä hienosta uutisesta!

  VastaaPoista
 4. Oi ihan mahtavaa!!! <3 onnea!

  Itse ihan paniikissa jännäilen: dpo14, ei merkkiäkään menkoista, mutta ei kahta viivaakaan... Ekassa (ja siinä ainoassa) raskaudessa testi näytti myöhään plussan niin sen vuoksi jaksan olla toiveikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Unna, ja hui kuinka jännää: ehkä sielläkin tulee kohta raskausuutisia! :)

   Poista
 5. Mahtavaa, tuhannesti onnea Verona!!!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla hyviä uutisia! Olen seurannut blogiasi keväästä asti. Itsellä todettiin keskeytynyt keskenmeno myös toukokuussa ja siinä yhteydessä löysin blogisi. Rankkaa oli aina elokuun lopulle, jolloin kohtu viimein todettiin tyhjäksi ja normaali elämä pystyi jatkumaan. Lokakuun alussa teinkin uuden plussatestin ja tuo mainitsemasi peikko on nostanut päätään monta kertaa. Kävin varhaisraskauden ultrassa 7+0 ja kaikki oli todella hyvin ja fiilis mieletön. Tänään np-ulta ja tuloksena jälleen keskeytynyt keskenmeno 8+6. Tunne kyyninen ja turta. Miten meille voi taas käydä näin? Toivon sydämestäni, että teillä kaikki menee hyvin ja elämä kantaa. Pahoittelut vielä näin negatiivisesta kirjoituksesta. Ensimmäinen kommenttini mihinkään blogiin ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, olen tosi pahoillani! :( Kovasti voimia! t. Minni

   Poista
  2. Kiitokset! Olkoot minä se tilastotappio ja teillä muilla olisi parempi onni matkassa. Vielä se meillekin saapuu.

   Poista
  3. Voi anonyymi, minäkin olen tosi pahoillani! Todella raskasta. Kun kerran kokee keskenmenon, ei todellakaan halua käydä sitä läpi enää uudestaan, varsinkaan kun on jo ehtinyt nähdä sydämensykkeen :( Kovasti voimia.

   Poista
 7. Ihana kuulla hyviä uutisia, Onnea kovasti!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, onnea!! :)

  t. Minni

  VastaaPoista
 9. Onneksi olkoon!! :)

  VastaaPoista
 10. Super ihania uutisia! Onnea vielä :)!!

  -Riikka

  VastaaPoista