tiistai 13. lokakuuta 2015

RV13: Piiiiitkä viikko, ja loppua ei näy

Täällä sitä odotellaan. Ja odotellaan. Ja taas vähän vielä odotellaan.

Ei siis tietoakaan vielä verikokeen tuloksista! Olin jotenkin päässäni mieltänyt tämän tiistain sellaiseksi maagiseksi päiväksi, että tulos saattaisi tulla tänään. Näytteenotosta on kulunut jo 8 päivää, eli enemmän kuitenkin kuin yksi (vaivainen) viikko mutta mukavan paljon vähemmän kuin 2 viikkoa. Puhelua ei kuitenkaan kuulunut, ja jo puoliltapäivin hermot pettivät ja soitin tulosten perään. Ei mitään.

Jotenkin nämä edeltävät päivät ovat menneet ihan siedettävästi, mutta tänään alkoi taas olla keskittymisvaikeuksia. Toivottavasti huomenna saan (hyviä) uutisia!

Viikonloppuna olin sitä mieltä, että kaikki menee hyvin. Sisällä oli merkillisen vahva tunne siitä, että lapsi on terve ja kaiken lisäksi vielä tyttö. Lähiaikoina selviää oliko tuo ensimmäinen osuus pelkkää toiveajattelua, mutta yritän saada ajatuksen kantamaan läpi nämä odotuksen päivät.

Meidän pieni vauvanalku lähti liikkeelle niin erityisissä olosuhteissa, hirvittävän kovan työn tuloksena että minun on pakko uskoa että tämä kantaa loppuun saakka. Kolmannen ICSI:n vihoviimeinen alkio, endo-scratchingin jälkeen, luokitukseltaan harvinaisen erinomainen blastokysti. Tosin meinasi jäädä katetriin, mutta pääsi kuitenkin loppujen lopuksi kyytiin! Täytyyhän sen jotain merkitä?

Ja siellä se nyt kasvaa, elinvoimaisena ja nälkäisenä (äidin ruokahalusta päätellen). Tulethan kotiin asti?

6 kommenttia:

 1. Toivon teille hyviä uutisia jo huomenna :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se merkkaa <3 Kaikki on ihan taatusti hyvin..mä vaan tunnen sen. Ja muistatko mitä veikkasin sukupuolesta lähes ekojen hcg mittausen jälkeen ;)
  Tsemppiä. Been There, seen that..several times. nuo päivät on "piinapäivistä" pahimpia.
  Riikka

  VastaaPoista
 3. Tyttö se on, oon aika varma myös! Oon jotenkin koko ajan mieltänyt tämän lapsen tytöksi, oikeastaan huomaamattani. :) Ja ihan varmasti kromosomit on kunnossa (pakko olla!). Tsemppiä. Ei tarvi varmastikaan montaa päivää enää odottaa. ❤️

  VastaaPoista
 4. Voi kunpa pian saisitte hyviä uutisia! Selviääkö muuten siinä Tripp-testissä sukupuolikin?

  VastaaPoista
 5. Apua, korjaan edelliseen kommenttiini, että siis NIPT-testi :)

  VastaaPoista
 6. Voi, toivon sydämestäni, että pieni tulee kotiin asti <3 Toivotaan myös hyviä uutisia mahdollisimman pian, niin pääsisit hieman jo nauttimaankin raskaudesta.

  VastaaPoista