keskiviikko 17. elokuuta 2011

Vauvanvaateostosten satoa

Lupasin laittaa taas kuvia viimeisen parin viikon vauvanvaateostoksista.

Tätä settiä en voinut vastustaa kun kaupassa törmäsin tähän Finnwearin ihanaan kuosiin. En tiedä kuinka tarkkaan se kuvassa näkyy, mutta kankaassa on pieniä vaaleanpunaisia kissoja ja vaaleanruskeita hiiriä :) Nämä eivät olleet ollenkaan halpoja eikä edes alennuksessa, mutta ne oli vain pakko saada!


Tämän pöllöbodyn ja raitapöksyt osti isukki rakenneultran jälkeen, kun kuulimme että sieltä onkin tulossa pikkuinen tyttö :) Mielestäni oikein kivat valinnat! (kunhan niitä ei käytetä yhtä aikaa)

Sitten, jostain syystä olen haksahtanut ihan täysin näihin übersuloisiin korvapipoihin, koska niitä on näköjään päässyt kertymään jo 2 kappaletta. Toisaalta jos ne vain säilyvät hyvinä, niitä voi käyttää värien puolesta niin tytöllä kuin pojallakin (=seuraavilla).

H&M 3,95 eur.

Kappahl 6,95 eur miinus kanta-asiakaskortilla saatu alennus.

Oikeastaan kaikki hankkimani vaatteet ovat ihan erikokoisia. On hirmu vaikea arvioida minkä kokoisena tyttö tulee syntymään kun se on vielä sen verran kaukainen asia, joten olen ostanut vaatteita ihan koosta 50 lähtien kokoon 74 asti. Nuo suurimmat vaatteet olivat lähinnä kesän alennusvaatteita joita kaavailin sopivaksi ensi kesälle. Varmaan eri kokojen tarvetta on helpompaa hahmottaa sitten kun äitiyspaketti on saapunut niin pääsee oikeasti tekemään inventaariota siitä mitä itse on ostanut ja mitä on saanut paketin kautta.

Mitäs tykkäsitte vaatteista? Uppoaako tällaiset hempeät sävyt? :)

P.S. Tervetuloa uusille lukijoille! :)

11 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita. meidän seuraavan olis paras olla tyttö! :D

    Noi korvapipot *huokaus* ihania! Mä haalin kaikkea vaatetta, missä oli korvat. Muistan sen vieläkin, kun raskaana ollessa henkkamaukalla törmäsin haalariin, joss oli hupussa korvat JA häntä. Ihan ääneen siinä ihastelin, että HÄNTÄKIN ja kaikkea. Kyynelsilmin melkeen, kun se oli niin suloinen vaate. Aijai.

    VastaaPoista
  2. Söpösiä ovat! Löysin blogisi hiljattain, kiva käydä vakoilemassa miten muiden raskaus etenee. Itsellä on viikkoja takana vasta 6, mutta kovasti täällä perässä tullaan.

    VastaaPoista
  3. Minäkin ostin tuota tuotan pölläkuosista sen harmaan bodyn, unihaalarin ja ja samat housut kun sinä :) Ihania!

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia! Pakko mainita noista äp:n vaatteista, että vertaa niitä muihin ostamiisi saman kokolapun omaaviin vaatteisiin, ennen kuin tarkistat mitä kokoa tarvitsette lisää. Ainakin 2010 pakkauksen vaatteet oli kokolappujaan isompia, esim. niiden 50cm vaatteet on meillä käytössä 56cm vaatteiden kanssa. Eli kuten varmaan monessa monessa paikassa kirjoitellaan: suomalaisten valmistajien vaatteet on liki aina suurempia kuin mitä kokolappu antaa ymmärtää. Ja taas tiettyjen ulkomaalaisten merkkien vaatteet pienempiä. :)

    PS. En oo vielä muistanut/ehtinyt/jaksanut tarkistaa sen äitiystakkini kokoa... Veikkaisin L-XL. Oon ite normaalisti yläosasta n. 44 kokoa ja oli mulle ja mun mahalle passeli. Sähä tosin taidat olla paljon pienempi, mutta jos epäilet että mahasi kasvaa suurensuureksi, tiedät mistä löytyy siihenkin sopiva palttoo. ;) Tarjous voimassa ikuisesti - tai ainakin pikkukakkoseen saakka eli hamaan tulevaisuuteen. :D

    VastaaPoista
  5. Ihania vaatteita pikkuiselle:)Ja ihana blogi sinulla! Löysin sen hiljattain ja on mukava tulla sitä välillä lueskelemaan:)

    VastaaPoista
  6. Sanniainen :) :) Niin, mikähän noissa korvavaatteissa oikein viehättää..? Ne on vaan niin mahdottoman SÖPÖJÄ :)

    Paukkuliini: kiva kun löysit tiesi tänne, tervetuloa! Käyhän toistekin ja onnea raskauden johdosta :)

    Alanis: joo, tuo pöllökuosi taitaa olla aika laajalti myynnissä. Tänään näin samaa kangasta olevan pipon ja teki ihan hirveästi mieli ostaa vaan kun noita myssyjä on jo kertynyt vaikka kuinka, heh.

    Äni: Aivan mainio vinkki, kiitos!! En olisi tullut tuota ajatelleeksikaan että samankokoiset vaatteet voivat oikeasti erikokoisia, mutta päteehän se toisaalta aikuisten vaatteissa joten miksei myös vauvoilla :) Luulen, että ryhdyn vähän lähempänä perehtymään tuohon olemassaolevaan valikoimaani paremmin ja tosiaan kun äitiyspakkauskin on tullut, on helpompi hahmottaa mitä pitää hankkia lisää. Toki tekisi mieli tyhjentää kauppoja niistä vauvanvaatteista ihan jatkuvasti :D Ja kiitos takin tiedoista, luulen että se on mulle liian iso koska normaalisti käytän XS tai S, ja tässä tilanteessa saattaisin ehkä ostaa mahdollisesti jopa M-koon, riippuen miten noissa pienemmissä löytyisi masulle tilaa. Mutta siis kiitos tarjouksesta!

    Laura: kiitos ihanista sanoistasi! :) Tervetuloa uudelleenkin lueskelemaan ja kommentoimaan!

    Meeku/Luonnonlapsi: kiitos :) Niitä on vähän liian houkuttelevaa ostaa...

    VastaaPoista
  7. Ihania vaatteita ootte hankkinu ja punaista vielä :) vähän tyttömäisempiä.

    Minä kans hurahdin H&M lastenvaate osastolle kattelee miehen kanssa, mutta mitään ei onneksi "vielä" lähtenyt mukaan.

    VastaaPoista
  8. Aijaijai! Noita samoja vaatteita katselin tänään Citymarketissa, mutta en uskaltanut ostaa, kun en tiedä vielä meidän lapsen sukupuolta. Ensi tiistaina on rakenneultra ja toivon, että sitten selviää, jotta pääsee vaateostoksille ;)
    Henkkamaukan korvapipoja kyllä pakko käydä myös katselemassa/ostamassa. Ihania! :)
    -Elmiina-

    VastaaPoista
  9. Meitsi osti ihan samanlaisen piban KappAhlista tällä viikolla :)

    VastaaPoista
  10. Päivi: Kyllä, pakko saada niitä vaaleanpunaisia tuon meidän muuten niin neutraalin (lahjaksi saadun) vauvanvaatevaraston pariksi! Mutta toki en muutenkaan pane pahitteeksi tuollaisten söpönväristen vaatteiden ostamista ;)

    -Elmiina-: Oi sentään, teillähän on kohta jännät paikat! Käyhän kertomassa sitten kumpi sieltä on tulossa :)

    Sydänjää: heh, suosittuja pipoja näköjään!

    VastaaPoista