perjantai 28. elokuuta 2015

RV6+3: Alkavaa vuotoa

Eilisestä alkaen olo on ollut huono, ei pelkästään pahoinvointimielessä, vaan olen ilmeisesti sairastumassa kun lämpöä pukkaa. Piti soittaa kaiken varalta klinikalle yksi varmistelupuhelu, mutta kuulemma flunssa ei itsessään raskautta haittaa. Vasta jos alkaa tuntua kovaa kipua ja runsasta vuotoa, tulee lähteä lääkäriin.


Kuinkas ollakaan, alkuillasta tunsin mielestäni pari kevyttä tuikkaisua jossain alavatsalla ja äsken vessareissun yhteydessä alkoi vuoto....viikon verran se ehtikin pysyä poissa. Toivottavasti tämä ei ole jotain muuta... :(

16 kommenttia:

 1. Täällä on peukut pystyssä, että on vain harmitonta vuotoa ja tavallista flunssaa, johon alkuraskaudesta helposti sairastuu, kun vastustuskyky laskee.

  VastaaPoista
 2. Hengessä mukana! Päivitähän kuulumisia! Vuodot on niii yleisiä ja etenkin hematooma voi vuotaa pelottavan pitkään. Iso HALAUS!

  VastaaPoista
 3. Voi Verona, mä pystyn niin tuntemaan sen pelon kouraisun ja kun sydän jättää lyönnin välistä... Toivotaan niin kovasti, ärsyttää kun muuta ei edes voi :/

  VastaaPoista
 4. Voi, tsemppiä! Toivon myös niiiiiin kovasti, että vuoto on samaa harmitonta kuin tähänkin asti!

  VastaaPoista
 5. Ei sua kyllä helpolla päästetä! <3 Flunssaa nyt kauheesti liikkeellä. Toivottavasti kyytiläinen jaksaa matkassa mukana. Kyllä varmaan taas edessä oleva ultra jänskättää, täällä ollaan hengessä mukana! -Henni rv 18+1

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä Verona. Täällä ollaan tukena, tuli mitä tuli. <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos tsempeistä! Nyt taas yllättäen tänään ei ole vuotanut mitään. En meinaa perässä pysyä, kun eilen olin varma että nyt tämä vuotaa sieltä ulos. Onneksi maanantaina pääsee tosiaan ultraan niin arvuuttelu loppuu siihen!

  VastaaPoista
 8. Hienoa, että vuoto on loppunut. Kyllä se pieni sisupussi siellä sinnittelee kyydissä mukana! :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa! Mullakin se meni noin, on/off. Yhden lääkärin mukaan luget ja muut lääkkeet tekee limakalvosta niin muhkean että vuotaa herkästi. Peukkuja täällä pidän!
  Ps.saanko kysyy millanen sun limakalvo oli kontrolliultrassa ja siirrossa? Muistatko? Panikoin itse tässä koekiertoa kun limis ei ollukaan sellanen ku pitäs :( Sori kun/jos kyselen tyhmiä ja omia kysymyksiä. .
  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, en kyllä muista mittoja. Mulla on aina limakalvoa kehuttu hyväksi, niin luomuna kuin näiden lääkkeellisten yhteydessäkin, joten ei siinä tainnut mitään häikkää olla suuntaan tai toiseen.

   Mitä siellä sitten sanottiin? Eikö siirto onnistu vai pitääkö odottaa vähän pidempään?

   Ja ei ne mitään tyhmiä kysymyksiä ole :) Kysy ihmeessä mitä mieleen juolahtaa!

   Poista
 10. Mullakin oli just tuollaista se vuotaminen. Välillä ei tullut mitään, välillä lorahti aamuisin pyttyyn. Välillä reipas kävely sai vuotamaan.

  Riikalle: Mulla oli onnistuneessa siirrossa limis 7,5. Siihen vaadittiin 2xEstradot laastareita kolmen päivän välein vaihto ja zumenon päivittäin kierron alusta. Ei meinannut muuten millään kasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä on eroja kasvussa. Mulla oli vain Zumenon kolmesti päivässä ja sillä oli kasvanut kp 10 ultraan 12 mm. Siirrossa paksuutta ei katsottu, tai ainakaan siitä ei mainittu mulle mitään. Siirto tehtiin kp 18. Olisi tehty kp 14, mutta se ei sopinut mulle ja viikonlopun takia siirtyi.

   Poista
  2. Mä en tiedä oliko meillä lapsettomuuden syy kokonaan kohtuperäinen eli tuon limakalvon ongelmat. Kun mulla tuhruttelikin kaikki kierrot. Ja kun onnistuneessa siirrossa saatiin niillä nitroilla parannettua kohdun verenkiertoa, niin johan alkio kiinnittyi heti.

   Poista
  3. Kiitos Suvi ja Annika. Joo mullakin aikasemmin siirroissa ollu sen sentin luokkaa siirrossa ja kontrollissa vajaa sentti ja kaunis kolmikerroksinen. Nyt kontrollissa limis olI Ok, vajaa 8mm, mutta EI kolmikerroksinen :( sellanen ei oo hyvä siirtoa ajatellen . Nyt kokeilussa oli zumet..ennen siis estradot. Hoitokierrokseen vaihdetaan sit ne esradot laastarit takas kun tää ei nyt ihan kai toiminu.

   Poista
  4. Mulla oli kyllä aina se kolmikerroksisuus, mut kauhean muhkeaksi limis ei kasvanut. Voisko sun kohdalla miettiä myös tuota Estradot+zumenon yhdistelmää?

   Poista
 11. Tsemppiä ultraan! Toivottavasti siellä näkyy se pieni ihmeellinen otus ja kaunis syke :)

  VastaaPoista