tiistai 4. lokakuuta 2011

Haaste: 25 Things About Me

Sain tällaisen hauskan haasteen Mammamarianilta ja Murmelilta:
"Kun sinut on merkitty, sinun olisi tarkoitus kirjoittaa muistiinpano, joka sisältää 25 satunnaista asiaa, faktaa, tapaa tai tavoitettasi. Lopuksi haasta 5 ystävääsi. Jos minä merkitsen sinut, se tarkoittaa sitä, että haluan tietää sinusta enemmän."

1. Olin nuorempana aivan tuskallisen ujo. Kovalla työllä olen kuitenkin päässyt siitä ominaisuudesta.
2. Nyt olen ollut naimisissa reilun vuoden verran ja nykyisen mieheni kanssa ymmärrän mitä jotkut ihmiset tarkoittavat sillä kun he sanovat, että mitä pidempään ollaan yhdessä sitä paremmaksi suhde muuttuu :)
3. Osaan taittaa kieleni kolmelle rullalle.
4. Omistin nuorempana sähköurut ja sitkeästi yritin opetella niillä soittamaan, mutta en ikinä oppinut. Olen maailman epämusikaalisin ihminen!
5. En pidä ruoanlaitosta mutta teen sitä henkeni pitimiksi.
6. Mies saa kyllä kohta opetella myös laittamaan ruokaa. Se olisi edes jaettu tuska!
7. Olen kärvistellyt koko raskausajan hirveissä sushinhimotuskissa. Vielä kolmisen kuukautta ja sitten pitäisi päästä herkuttelemaan :)
8. Olen kokeillut surffausta vaikka pelkään vettä tosi paljon, enkä kuollut siihen.
9. En silti aio tehdä sitä ikinä enää!
10. Mammamarianin tapaan minäkään en koskaan voisi alkaa kasvissyöjäksi. Ihailen silti heitä, jotka siinä pysyvät periaatteen voimalla.
11. Inhoan ruoan pois heittämistä, sillä se on mielestäni haaskausta. Silti joskus teemme sitä.
12. Olen todella hyvä aloittamaan asioita, mutta huono viemään ne loppuun. Nytkin remontin yhteydessä löysin varmaan 5 vuotta sitten aloitetun kaulaliinan ja äidiltä lainatut kutimet. Saakohan hän niitä ikinä takaisin...?
13. Rakastan kesää ja kuulun niihin ihmisiin joiden mielestä koskaan ei voi olla liian kuuma!
14. En ole ikinä vaihtanut vauvalle vaippaa.
15. Joka päivä olen aivan mielettömän onnellinen tästä raskaudesta.
16. Joka päivä myös muistutan itseäni, että minulla on syytä olla todella kiitollinen, että raskauteni on näinkin helppo. Ja olenkin :)
17. Hoikkuudestani huolimatta minulla on korkea kolesteroli, joka todettiin yli 10 vuotta sitten.
18. En kuitenkaan ole hirveän huolissani, sillä hyvän kolesterolin osuus on ihan järjettömän korkea. Uskon, että siihen on syynä perushyvä ruokavalio sekä salainen aseeni avokado ja pähkinät :)
19. Ei mene päivääkään etten söisi hedelmiä tai vihanneksia tai molempia. Rakastan erityisesti tuoreita marjoja ja hedelmiä!
20. Olen päättänyt paljastaa täällä blogissa erään aika merkittävän henkilökohtaisen asian, kun Sintti on syntynyt. Mutta en vielä :)
21. Minulla on aivan valtava talokuume ja tällä hetkellä puran sitä viettiä remontin jälkeisen kodin sisustamiseen.
22. Emme ole vieläkään tilanneet vauvanvaunuja ja alan olla kohta lievässä paniikissa aiheesta, sillä kommunikointi saksalaisten nettikauppojen kanssa on osoittautunut todella hitaaksi ja vaunujen toimitusaika on 10 viikkoa. Samoin Sintin...
23. Olen tottunut nukkumaan n. 8 tuntia yössä, jotta tulisin virkeäksi. Luulenpa, että karu totuus tulee odottamaan minua Sintin syntymän jälkeen...;)
24. Mieheni on minua nuorempi.
25. Olen yllättynyt siitä, kuinka haikeksi mieleni on muuttunut nyt kun töitä on jäljellä enää muutama hassu viikko. Todennäköisesti en enää palaa sinne joten nyt on otettava kaikki irti viimeisistä päivistä.

Haastan mukaan seuraavat henkilöt:

5 kommenttia:

 1. Pitääpäs ottaa asiaksi tämä, kunhan vain työurakka saadaan päätökseen. Tällä hetkellä pitäisi käydä kirjastolla, jos vain töiden jälkeen ehtii ja jaksaa. Mut vastailen kyllä kun vain ehdin!

  VastaaPoista
 2. Huomenta Verona!!

  Arvaa mitä! :) Meidänkin "vaunujen" (tosin tässä tapauksessa kai Japani??) toimitusaika on 10 vko:a. :D Saatiin eilen vihdoin viimein tarjous Nissan Notesta ja kannattihan sitä odottaa, koska oli yhteensä 3000 euroa edullisempi tarjous... :) Eli huomenissa laskettuun aikaan jäljellä about 8 vko:a ja olen hieman skeptinen sen suhteen ehtiikö auto tulla todella 10 viikossa, mutta toisaalta tuskin ollaan hirmuisesti mihinkään ulos liikkumassa vielä ensimmäisten viikkojen aikana. ;)

  Ajatella, meillä on niin vähän aikaa enää laskettuihin. Mihin tämä aika katoaa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Verona haasteesta! Yritetään vastailla, vaikka suhtaudun vähän varauksellisesti näihin kyselyihin:)!

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Pakkohan tähän oli vastata ;)

  VastaaPoista
 5. PIngu: Onnea auton hankinnasta, vihdoin :) Eihän sitä tiedä jos vaikka auto tulisikin nopeammin ja jos ei tule, niin aina voi varmaan sen verran joltain tutulta lainata autoa että pärjää! Ja kuten sanoit - varmaan kotielämä maistuu aika hyvin kun vauva on tullut, ainakin itse uskoisin niin :)

  VastaaPoista