maanantai 7. lokakuuta 2013

KP 34 & Epäonninen hoitoprosessi

Tänään on menossa KP 34 ja soitin heti aamusta klinikalle, koska rupesin jo huolestumaan tästä kierron mitasta. Vielä on liian tuoreena mielessä se elokuinen kierto, jonka jälkeen tuli pakollinen välikuukausi koska ovis tuli heti kuukautisten perään.

Klinikalta neuvottiin tekemään tänään se digitaalinen Clearbluen testi, jota olen jemmannut juuri tätä tarkoitusta varten. Jos se näyttäisi negatiivista, niin tämän päivän Lugesteron-annosta ei tarvitsisi enää ottaa ja koko lääkityksen voisi lopettaa tähän paikkaan. Tein testin puolisen tuntia sitten, kun olin koko illan istunut jalat ristissä ja yrittänyt kestää 4 tuntia jotta HCG-hormoni ehtii varmasti nousta.

Negatiivistahan se näytti, "not pregnant".

Joten missä ne kuukautiset oikein luuraavat?!

Hoitaja varoitteli, että nyt kannattaa varustautua siihen, että uutta hoitoa ei välttämättä sittenkään pysty aloittamaan heti tähän perään. Mikä takaisku, ja niinhän tässä varmaan tulee nyt käymään. Juttelen vielä huomenna lääkärin kanssa kun soitan testauksen tulokset, mutta tuskinpa sieltä mitään ihmekäännettä pystytään lupaamaan.

Goodbye kesäkuun laskettu aika, samoin heinäkuu. Elokuuhun sitten ladataankin isot toiveet.

Jos tästä jotain positiivista yrittää etsiä, niin meidän tilin saldo kiittää yhdestä välikuukaudesta, samoin työkalenteri....

Sillä välin, nyt pitäisi saada se Täti käymään täällä jotta päästään asiassa eteenpäin!

6 kommenttia:

 1. Täälläkin on hyvästelty yksi kesäkuun laskettu aika :( Kuukautiset olivat jo pari viikkoa myöhässä, mutta sieltä ne kuitenkin tulivat. Meidän esikoinen on saman ikäinen kuin Sintti, ja kovasti toivon hänelle pikkusisarusta. Kunpa teitäkin siunattaisiin. Voimia ja iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmin paikka, kohtalotovereita ollaan siis! Kiitos ja erittäin paljon tsemppiä myös sinne suuntaan :)

   Poista
 2. Täällä kans hyvästellään kesäisiä laskettuja aikoja ropinalla... Huoh! Tää kierto jää kokonaan hyödyntämättä, joten nyt tähtäimessä syysvauva. Saa nähdä, taitaa realistisempaa jo olla se kevätvauva 2015 tällä menolla...

  Tsemppiä teille! Toivottavasti uusi kierto jo käynnistyisi viimein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä luovu toivosta, syysvauvaan tähdätään eikös vaan! :)

   Meidän uusi kierto alkoi, kokonaisten 35 kiertopäivän jälkeen.

   Poista
 3. Aika huikentelevaisia nuo tädit! =\ Itse en ole muuten edes ajatellut, jos nyt tästä seuraavasta kierrosta tärppäisi, että koska olisi LA. Tällä hetkellä, kun koko raskaaksitulo tuntuu jotenkin mahdottomalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnollisen raskauden kanssa se laskettu aika on varmaan vähän helpompi jättää kokonaan ajattelematta, mutta tällaisen "kannustetun" raskauden kanssa on vähän pakko selvitellä asioita. Esim. tämä meidän viimeisin alkio(vainaja) sai alkunsa samaan aikaan kuin Sintti (!), pakastettiin, sulatettiin elokuussa ja pakastettiin taas, sulatettiin uudelleen syyskuussa ja siirrettiin sisään. Jos muistan oikein, alkio oli siirrettäessä jo neljän päivän ikäinen eli jos tuosta laskee tavallisella laskurilla lasketun ajan, se ei pidä paikkaansa. Haluan siis joka kertaa selvittää LA:n jo siirron yhteydessä ettei sitten enää tarvitse jälkikäteen soitella klinikalle ja pyytää laskemaan.

   Huoh, monimutkaista...;)

   Uskon, että tulet raskaaksi tosi pian! Sovitaanko, että yhdessä tästä käsillä olevasta kierrosta, jookos?

   Poista