keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kemiallinen raskaus

Kirjoittelen tähän vielä samat uutiset mitä raapustelin edellisen postauksen kommenttiboksiin.

Tänä aamuna menin siis noutamaan HCG-verikokeen tuloksia labrasta. Aluksi en meinannut edes löytää koko lukua, sillä toivoin niin kovasti löytäväni kolminumeroisen sellaisen, mutta pitkän hakemiseen jälkeen silmiin osuikin vain "17". Mikä pettymys!

Raskausviikolla 4 luvun pitäisi olla 5-426 mlU/ml, eli kyllä se viitearvoihin sijoittuu, mutta ilmeisesti käytännössä tuo voisi olla paljon korkeampi ottaen huomioon että arvo tuplaantuu joka kolmas päivä. Soitin heti paniikkipuhelun klinikalle ja hoitaja opasti käymään labrassa huomenna uudestaan jolloin otetaan kontrolliarvo (tulokset saan siitä perjantaina). Jos tulos on laskenut tai pysytellyt samana, kyseessä on kemiallinen raskaus ja Zumenonin & Lugesteronin saa lopettaa. Kun oikein tivasin, hoitaja kehotti varautumaan siihen että kemiallinen se on, koska tosiaan tavallisesti tässä vaiheessa luku on paljon korkeampi.

Aivan uskomatonta, että tässä kävi näin. Melkein vuoden olen odotellut sitä plussaa testiin, nyt sen sitten sain mutta menetin melkein samantien :( Jos jotain positiivista haetaan, niin raskautuminen on todistettavasti mahdollista. Tässä ei siis ihan turhaan ole hakattu päätä seinään, mutta kyllä masentaa kun kaikki oli niin lähellä. Kaikesta varovaisuudestani huolimatta olin sen verran innokas, että kävin jo tsekkaamassa laskurilla lasketun ajan ja äitiysloman alkamisajan heti kun olin plussatestin tehnyt - ei olisi pitänyt!

Äsken tein uuden liuskatestin varoiksi ja ihan samalta se näytti kuin eilenkin. Huomisaamuna ajattelin tehdä yhden Clearbluen digitestin ja jos siihen ilmestyy "Not pregnant", tiedänpähän varmasti missä mennään eikä tarvitse enää hermoilla yhtä ylimääräistä vuorokautta.

Sain hieman lohtua tulevaisuuden suunnittelusta. Hoitaja kertoi, että on syytä pitää yksi lepokuukausi tämän jälkeen ja se tulee luontaisesti klinikan kesätauon myötä. Kun seuraavat kuukautiset alkavat joskus heinäkuun puolivälissä, saan aloittaa heti Zumenonin uudestaan ja vihoviimeinen PAS tehdään heinäkuun lopussa / elokuun alussa.

14 kommenttia:

 1. Kovasti toivon että se luku lähtisi sieltä kohoamaan! Jokatapauksessa, sinulle ja miehellesi paljon voimaa ja tsemppiä vastausten odottamiseen

  VastaaPoista
 2. Huoh. Voi miten epäreilua tämä onkaan (jos nyt oletetaan pahin mahdollinen todeksi). Lepokuukausi sentään sattuu sopivasti kesälomalle ja, kuten kirjoitit, raskaus on todistettavasti mahdollinen. Kaikki on siis tulevaisuudessa mahdollista, vaikkei siihen olisi helppo uskoa. Sillä välin toivon sinulle pieniä iloja ja lempeästi puhaltavia kesätuulia.

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jotain positiivistakin eli taukokuukausi = klinikan sulkukuukausi :)

   Poista
 3. Voi ei :/ Mulle kävi samalla lailla, tosin mulla raskaustestit näyttivät monta päivää selkeätä plussaa, sitten yhtäkkiä alkoivat haalenemaan. Mulla oli verikokeessa (pp15) hcg 15 ja seuraavana päivänä liuskatesti oli jo ihan puhdas nega. Onneksi sitten seuraava pas-kierto toi oikean raskauden. Toivottavasti niin käy myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti minäkin saan heti PASsista positiivisen tuloksen kuten sinä! Rohkaiseva tarina :)

   Poista
 4. Ei VOI olla totta :(
  Kovasti jaksamista!

  VastaaPoista
 5. Kopioin tähän eilisen kommenttini: no voi helvetin perkele.

  Teille kyllä tulee nyt niskaan enemmän negatiivisia asioita, kuin on suinkaan kohtuullista. En voi toivottaa, kuin jaksamista. Päivä ja hetki kerrallaan. Olet ajatuksissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta :/ Aivan mahdottoman huono tuuri.

   Poista
 6. Voi kurjuus! Voimia!

  VastaaPoista
 7. Voi ei! Tuntuu pahalta... Mutta kuten itsekin viittasit siihen positiiviseen puoleen, että raskautuminen on todisteellisesti mahdollista, niin se tosiaan on totta, ja itsessään hieno juttu. Kaikilla ei kroppa koskaan edes aloita raskautta. Näillä ajatuksilla käänsin oman mieleni tässä kevään mittaan keskenmenoni kanssa. Se oli elämän ensimmäinen raskaus ja kesti noin raskausviikolle 7.

  Voimia ja jaksamista tämän vaiheen yli! Tiedän ja muistan vielä kanssa sen "putoamisen". Mä katsoin kanssa kaikki lasketut ajat ja äitiysloman alkamiset... Ja samoin eka aika neuvolaankin oli varattu. Niitä sitten peruuttelemaan... Oli hieman karua!

  Toivon sinulle oikein levollista kesää, ja kesätauon jälkeen sitten luottavaista ja iloista oloa uuteen siirtoon!

  -Jankku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jankku, ja pahoittelelut keskenmenosta. Se on todella kurjaa, oma keskenmenoni tapahtui myös noilla viikoilla ja kesti kauan toipua siitä. Kiitos paljon tsempeistä ja samaa myöskin sinulle! :)

   Poista
 8. Voi ei! Minäkin iloitsin puolestanne jo ja nyt sitten uutiset olivatkin tälläisiä :( Minä sain tuoresiirrosta saman tuomion ja hcg taisi olla silloin rv 4+0 tuon 17. Vuoto alkoi siitä viikon päästä.

  Sen jälkeen tuli välikierto ennen lääkkeellista passia, josta nyt on raskaus menossa rv 11+3.
  Toivottavasti lomakuukauden jälkeen uudessa yrityksessä sitten tärppää, Minä pidin kemiallista hyvänä merkkinä. Voimia teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, onnea sinulle! Voi kunpa saisin seurata esimerkkiäsi :)

   Poista