torstai 11. kesäkuuta 2015

Lorun loppu ja vahvistus kemialliselle

Tänään kävin ottamassa viimeisen HCG:n ja koska olin ajoissa liikkeellä, sain tulokset myöskin tämän päivän aikana. Aika karu lukema sieltä ilmestyi: 6. Melkein ei raskaushormonia ollenkaan :(

Soitin tulokset heti klinikalle ja odotetusti sovimme, että Zumenon ja Lugesteron jätetään heti pois. Toivon mukaan kuukautiset alkavat niin pian kuin mahdollista ettei tarvitse jäädä niitä odottelemaan (ja pahimmassa tapauksessa käynnistelemään). Menkkojen jälkeen pitää tehdä vielä yksi raskaustesti sen varmistamiseksi, ettei kohtuun ole vaan jäänyt mitään raskausmateriaalia.

Sain puhelinajan lääkärille kahden viikon päähän ja silloin suunnitellaan heinäkuun menkoista alkava hoito. Aloitan luultavasti Zumenonin klinikan kesätauon aikana ja sitten kun ovet aukeavat, menen ultraan + PASsiin. Nyt on isot toiveet sen ainokaisen blastokystin suhteen!

Vähän jäin vielä ihmettelemään noita raskaustestejä. Aamulla tein yhden Clearbluen viikkonäytöllisen testin ja edelleen tulos oli ihan sama kuin maanantaina: "Pregnant 1-2 weeks". Ohjeista löytyi tieto, että testin herkkyys on 25 mlU/ml. Kuinka ihmeessä se sitten tunnistaa jopa 6 mlU/ml!?

Nyt ymmärrän paremmin tätäkin ( << linkki) artikkelia. Liian herkät testit voivat tosiaan olla pahasta. Oppia ikä kaikki, nyt kantapään kautta ymmärrän liuskatestien hienouden sillä silloin hcg:ta on riittävästi jos niihin saa tuplaviivat. Jatkossa tulen olemaan varovainen noiden Clearbluen versioiden kanssa...

P.S. Mutta siis kemiallinen, oikeasti?? Jos asuisimme Ankkalinnassa, niin olisinko minä silloin Aku Ankka? Olisin paljon mieluummin Hannu Hanhi!

17 kommenttia:

 1. Voi että ! Eipä ole järkeviä sanoja :(
  CB digi on hyvä renki mutta huono isäntä. Liuskassa voi edes vähän päätellä viivan vahvuutta mutta digi voi antaa saman "raskaana 1-2" todella pienellä tai hyvällä hcg määrällä. Mun mielestä noiden kanssa saa harmaita, seuraavaksi stressaa nouseeko viikot oikein vai väärin jne.
  Olen todella pahoillani. Toivottavasti blasto tuo onnen! Yleensä pakasteesta selvinneet on sitkeitä ja nappaavat hyvin. Jään jännittämään!
  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sain oppia tuosta digitestien petollisuudesta oikein kunnolla kantapään kautta, enpä olisi arvannut. Toivottavasti olet oikeassa myös blaston suhteen :)

   Poista
 2. Pahoittelut! Tunne on täällä sama tänään pp12 menossa ja hätäisenä piti testata, negahan sieltä tuli vaikka 2 priimaa 5 päivän alkiota siirrettiin. Yksi ainokainen blasto odottamassa joka sitten kesätauon jälkeen pääsee siirtoon. Sulatus jännittää jo nyt. Taas saa hakea jostain pohjalta sitä motivaatiota hymyillä. Tsemppiä oikein paljon teille, toivottavasti viimeiset blastot on ne toiveen täyttymykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmin paikka! Onpa epäreilua :( Meillä on sitten ihan sama tilanne: 1 blasto jäljellä. Toivotaan, että ne tuovat meille raskauden! Onnea matkaan :)

   Poista
 3. Olen todella pahoillani. Sydämestäni toivon myötäisiä tuulia sinulle ja perheellesi. <3 T. Minni

  VastaaPoista
 4. Ei voi ymmärtää. :( Enkä osaa sanoa mitään "järkevää", mutta olen todella pahoillani. ♥ ♥

  //minea

  VastaaPoista
 5. Äh, tosi kurjaa! Voimaa tämän asian käsittelyyn ja tsemppiä seuraavaan yritykseen. <3

  VastaaPoista
 6. Olen tosi pahoillani :( Mitä kohtalon ivaa. Mutta jotakin edes yritti tapahtua... Eikö se yleensä lupaa hyvää seuraavia siirtoja ajatellen? Pidän peukut pystyssä blastokystin suhteen!!! Rentouttavaa ja voimaannuttavaa kesää teidän perheelle!

  Lalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että asia on noin :) Kuten klinikalta sanottiin: ehkä kroppa kaipasi muistutusta siitä miten raskaaksi oikein tullaan ja seuraavalla kerralla osaa jo.

   Poista
 7. Tämä on niin väärin, että tulee halu potkia puita ja paiskoa kiviä... Olen niin pahoillani. Miten elämä onkin ivallinen, antaa nyt tällainen toivo ja heti nykäistä se pois. Jaksamista sinulle edelleen, urhea Verona. <3

  VastaaPoista
 8. Voi eikä, olen niiiiin pahoillani puolestanne!! :(

  VastaaPoista
 9. Epäreilua! :( Toivon niin paljon että pakkasen viimeinen huurunenä tarttuu kunnolla kiinni sitten kun sen aika on.
  vihervaara

  VastaaPoista
 10. Kiitos kovasti kaikista rohkaisevista kommenteista.

  VastaaPoista
 11. Nyt vaan blasto kyytiin! Yksi alkanut raskaus tekee tosiaan yleensä hyvää ja kroppa muistaa sen. Pidän täällä kaikki peukut korkealla :)!! Iso halaus!

  VastaaPoista
 12. Voi sentään! <3 Vaikkahan jo taisi olla melko varmaa että normaali raskaus ei kyseessä ole, toivoo sitä niin loppuun asti aina parasta . Aiemmassa kommentissa laitoinkin että hyvä puoli on se että jotakin yritti tapahtua ja tuo yritys huomattiin yritykseksi nopeasti! :) Upeaa että keho kuitenkin toipunut ja alkaa valmistautumaan siihen että tärppi voisi käydäkkin! Tsemppiä ja niiiin paljon onnea mukaan sitten seuraavaan kertaan! Iloisia kesäpäiviä! - henni

  VastaaPoista