perjantai 9. syyskuuta 2011

Daddy Survival Package

Tein viime yönä jotain todella tyhmää. Aamuyöllä heräsin kuumissani ja päätin avata ikkunan ihan pikkuisen vain loppuyön ajaksi raolleen, jotta ilma raitistuisi. No, raitistuihan se ja vähän liikaakin! Aamulla heräsin kurkku lievästi karheana ja hiljalleen siinä aamupäivän aikana alkoi pärskiminen, niistäminen ja aivastelu. Iltapäivästä kuvioihin mukaan tuli päänsärky ja uuvutus, eli vähän pahalta näyttää...

Nyt täytynee viettää viikonloppu vähän rauhallisemmissa tunnelmissa kuin alunperin ajattelin, ja koittaa ennaltaehkäistä tulevaa tautia sikäli kun se vielä on mahdollista.

Näiden kurjisteluajatusten sekaan vähän jotain positiivista. Vietimme tässä taannoin miehen kanssa hääpäivää ja tässä kurkkaus hänelle antamaani hääpäivälahjaan: Daddy Survival Package :).Innoitusta tähän sain Pinkiltä Pingviiniltä, joka antoi omalle miehelleen kesäkuussa samantyyppisen lahjan. Kiitos Pingu! (klikkaa linkkiä ja pääset katsomaan hänen postaustaan aiheesta)

Meidän pakettiin päätyivät seuraavat asiat:
- Henkkamaukalta suloinen body tekstillä "I love Dad"
- tölkki Redbullia, joka väsytyksen hetkellä antaa siiiivet...!
- levy Fazerin lempisuklaata
- korvatulpat
- tulitikkuja silmiin
- kumiset siivoushanskat siltä varalta että kakkavaipan vaihtoon tarvitaan järeämpiä apuvälineitä
- hengityssuojain samasta edellämainitusta syystä
- miehen toivoma CD
- It's a Girl - sarjakuvakirjanen
- paketti Paracetamol-päänsärkylääkettä
- Multivita - poretabletteja

Mies oli todella otettu ja onnellinen tästä lahjasta. Hänen mielestä tuo body oli niin mahtava, että aika pian tuon jälkeen hän oli piipahtanut Stockmannille ja ostanut sieltä minulle pienen valkoisen paidan, jossa luki "I love Mum" :)

9 kommenttia:

 1. Ihana paketti. Mulla kävi kans mielessä tehä miehelle tuollanen, mutta se valitettavasti jäi vaan ajatuksen tasolle. :D En ole kovin aikaansaava ihminen..

  VastaaPoista
 2. Suunnilleen samansisältöinen lahjuspaketti on itsellänikin ollut mielessä. hengityssuojaimen sijaan olin ajatellut sellaista uidessa käytettävää nenäklipsiä, meinaa nimittäin tulevalla isukilla olla oksennusrefkleksi vähän herkässä hajujen kanssa. :D saas nähdä toimiiko.

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti! Meillä miesparka jäi ilman pakettia kummassakin raskaudessa, en vaan saanut aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. on muuten typerä tuo uusi yläteksti blogissa. mistäs tiedät odottavasi 9 kuukautta? ensinnäkin raskaus kestää 10 kk ja toiseksi sikiö saattaa kuolla tai syntyä keskosena tms. joten on vähän typerää jo mainostaa jotain sinappikonetta noin varmana. Et ole varmaan kuullut sanontaa, älä nuolaise ennenkuin tipahtaa...??? Yhtä hyvin juuri se teidän sikiönne voi olla yksi niistä 500 vuodessa, joka kuolee ennen kuin ehtii syntyä.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana paketti! Toivottavasti saan tehdä samanmoisen joskus omalle miehelle. :)
  Liekö sama anonyymi tuossa käynyt rääkäisemässä, kuin eräällä muullakin. Pienestä tuntuu herneen nenäänsä saaneen. Mielestäni tässä on nyt joku aivan muu teksteillään typerä, kuin sinä Verona. Toisille annetaan järkeä kauhalla, toisille lusikalla...

  VastaaPoista
 6. Ei saanut munkaan mies pakettia. Joutui kylmiltään hoitamaan kaksi vauvaa ekat 3 päivää kun äiti makasi leikkauksen jäljiltä sängyssä. Hyvin se veti, silti :)

  Baby blues iski minuun neljän päivän päästä synnytyksestä. Itku tuli ihan joka asiasta ja tuntui, etten ikinä selviä arjesta. Jaksoin kyllä sanoa miehelle, että tää kuuluu asiaan - lue netistä, en jaksa selittää. Raukka oli ihan varma, että nyt mulla on vähintään paha synnytyksen jälkeinen masennus...

  VastaaPoista
 7. Hauska keksintö. Tuollaisen bodyn voisi käydä itsekin ostamassa, olisi aika kiva lahjanakin, kun ystävätkin odottavat tässä samaan aikaan.

  VastaaPoista
 8. Evelyn: heh, no viime tipan naisena minäkin taisin kerätä kaikki nuo tavarat viimeisen kahden päivän aikana!

  Sandy: haha, hyvä idea! Mitä henkilökohtaisempi paketti on, sitä parempi.

  Minttu: kiitos! En minäkään varmaan muuten olisi saanut aikaiseksi ellei olisi joka tapauksessa pitänyt miettiä jotain häälahjaa :)

  Anonyymi: Ei noita otsikkotekstejä kannata ottaa niin vakavasti ;) Ja minäkin voin jäädä vaikka huomenna auton alle ja kuolla, eikä sitten olisi niin äitiä kuin vauvaakaan. Mitäpä siis turhaa murehtia ja surra toteutumattomia asioita etukäteen kun on niin paljon kivempaa iloita!

  Räsynukke: kiitoksia! :)

  Kaksoiselämää: Sun mies joutui heti kovaan kouluun! Mutta nyt voit ainakin sanoa, että osaa hoitaa vauvaa vähintään yhtä hyvin kuin sinäkin, eikös juu :)

  Paukkuliini: Joo, nuo bodyt oli tosi suloisia ja Henkkamaukalla oli vaikka mitä erilaisia paketteja joista löytyi esim. sukat tai paidat molemmilla teksteillä: "I love daddy" ja "I love mummy".

  VastaaPoista
 9. Voi että, mä pillahdin itkuun kun luin tuon viimeisen lauseen :)

  VastaaPoista