torstai 9. huhtikuuta 2015

Huh helpotusta!

Kuten otsikkokin sen kertoo, eilinen piina laukesi tänään hyviin uutisiin. Yön huonosti nukkuneena ja hoidon peruuntumista jo etukäteen surreena soitin aamulla klinikalle, ja ilmoitin uudet arvot. Yllätyksekseni hoitaja totesi, että arvot ovat tosiaankin kohonneet sellaisiin lukemiin että luonnollinen raskautuminen tällä haavaa on mahdotonta, mutta ei nähnyt estettä hoidolle. Hän konsultoi lääkäriä ja soitti myöhemmin päivällä uudet lääkitysohjeet: annosta hilataan hiljalleen ylöspäin ja seuraava kontrolli kolmen viikon päästä. (Tosin aion käydä jo kahden viikon kuluttua, kun lähetekin löytyy)

Olin psyykannut itseni etukäteen sellaisiin fiiliksiin, että niistä ei niin vain palauduttukaan. Edelleenkin olo on hieman epäluuloinen: onko tämä tosiaan totta, että kohta ruvetaan sekoittelemaan Menopuria ja piikittämään, vai tuleeko joku pian perumaan koko homman? Myöhäistä aprillia, lällällää!

Eikun menoksi ja tiistaina ultraan. Voi anna kaiken NYT mennä hyvin, pliis...

4 kommenttia:

 1. Täällä pidetään peukut ja varpaat pystyssä teidän hoidon onnistumiselle. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi, tää sun blogin lukeminen on kuin jotain jännäriä seuraisi... Peukut pystyssä täälläkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, valitettavasti! ;) Jännitystä ei kaivattaisi enää yhtään lisää, voisin elää täysin tyytyväisenä tavallista ja tylsää elämää...

   Poista