perjantai 9. heinäkuuta 2010

Ärr ja Murr

Tein sen raskaustestin. Arvatkaapa tärppäsikö? No ei todellakaan! Minua ei näköjään kelpuutettu siihen joukkoon, joka tulee "naps vaan" raskaaksi ensimmäisestä yrittämästä. Ehei, ei tässä mitään ennätyksiä näköjään tavoitella. Olisi se vaan ollut niin kätevää kun olisi heti voinut lakata tämän ylenpalttisen hössöttämisen ja keskittyä raskaana olemiseen. Huokaus.

Kuukautisetkin alkoivat noin tunti siitä kuin tein testin. Tavallaan se on hyvä asia, koska nyt tiedän, että kierto on säännöllinen ja pystyn pikkuisen arvioimaan sen pituutta. Ja mikä on parasta, parin viikon päästä pitäisi taas olla ovulaatio ja eikun yritystä taas kehiin! :)

Aloitin muuten sen greippimehun juonnin. Yök että se on pahaa.

Hei haittaisikohan jos sen greipin nauttisi lonkeron muodossa...;)

3 kommenttia:

  1. Itsellänikin on ensimmäinen yritys menossa ja jotenkin sitä toivoo, että nappais, vaikka epäilen kyllä kovasti ettei mulla tapahdu edes ovulaatiota... Mutta tosiaan, eipä ensimmäisestä kierrosta kannata heittää kirvestä kaivoon!

    Greippimehua ostin toissapäivänä ja tykkään siitä kyllä itse kovasti. Äsken tuli vain mieleen ruokaa kokatessa, että sitähän voisi sekoittaa esimerkiksi ananasmehuun, jos haluaa makeutta!

    VastaaPoista
  2. Ulrika: kiitos vinkistä, tuohan on hirveän hyvä idea sekoittaa sitä greippimehua johonkin muuhun! Eihän se sitä tarkoitusta pilaa jos juo sitä jonkin muun mehun seassa :) pitääkin heti kokeilla. Lykkyä tykö teidän yrityksiin ja kannattaa kokeilla sitä ovulaatiotestiä jos ovulaation tulo epäilyttää!

    VastaaPoista
  3. Yli 13 vuoden avioliiton aikana en voinut synnyttää, minulla on keskenmeno, vaikka tulisin raskaaksi, kaikki lääkärit eivät voineet auttaa minua, kunnes siskoni ohjasi minut tohtori DAWNin luo, joka auttoi minua ja tulin raskaaksi ja nyt minä sinulla on kaunis tyttövauva,
    Hän auttaa myös monia ystäviäni, jotka ohjasin hänelle, tohtori DAWN on siunaus jokaiselle, joka ottaa häneen yhteyttä,
    *Jos haluat tulla raskaaksi.
    *Jos haluat lopettaa keskenmenon. *raharituaali ilman ihmisuhreja.
    *Jos haluat saada takaisin rakastajasi.
    *Jos haluat miehesi/vaimosi takaisin.
    *Jos haluat saada takaisin varastetun omaisuutesi tai rahasi.
    *Jos haluat hoitaa minkä tahansa sairauden,
    Ota häneen yhteyttä WhatsAppissa: +2349046229159

    VastaaPoista