perjantai 23. heinäkuuta 2010

Ovulaatio leikkii piilosta

Olen parhaillaan lomareissulla ja otin mukaan loput ovistestit sekä tietysti laitteen. Tänä aamuna tein paketin vihoviimeisen eli seitsemännen testin ja hitto vie: ei ovulaatiota! Ei minulla kyllä oireitakaan ole ollut joten kai se on uskottava että nyt ei ole otolliset ajat käsillä, vaikka kierron mukaan pitäisi olla. Kyllä ottaa päähän!

Yritin tänään reissukohteessa tiedustella apteekista, että josko heiltä löytyisi noita samoja Clearbluen liuskoja joita itsekin käytän, mutta ei onnistanut. Nyt joudun olemaan viikonlopun ajan "sokkona" ja vasta kotona sitten pääsen ostamaan uuden pakkauksen. Nyt olisi kiva vain päästä jatkamaan sitä testailua siihen asti että saa oviksen tunnistettua. Tämä on tosiaan vasta toinen kierto pillereiden jälkeen joten pituus ja ovulointi on näköjään tässä vaiheessa kovin vaihtelevaa. Jatkossa jos asiat vakiintuvat niin sitten voi luottaa jo omiin havaintoihinsa omasta kropasta :)

Muutenhan tämä ei niin vakavaa ole, mutta tietysti taustalla hieman huolettaa ajatus siitä, että ovuloinko edes joko kuukausi...se vaikuttaisi aika lailla hidastavasti ja vaikeuttavasti tähän projektiin...

2 kommenttia:

  1. Oi ja voih, eksyin blogiisi blogilistan kautta ja allekirjoitan ihan kympillä sun blogiotsikon alla olevan kuvauksen. :) Sait siis minusta vakkarilukijan!!

    Itsellä ikää 26, naimisissa olen ollut reilun kk:n ja miehen kanssa yhtä pidetty nyt 9,5 vuotta. :) Jätin itse e-pillerit juuri pois (7.7. häämatkalla) ja haaveena todella saada oma vekkulivauva ja voi apua, miten paljon onkaan selvitettävää siinä että miten sitä voisikaan raskautua...

    Plussatuulia siis toivotellen!!

    VastaaPoista
  2. PInkki Pingviini: kiitoksia, kiva kun päädyit tänne :) Onneksi olkoon naimisiinmenon johdosta! Itsekin liityn kohta samaan joukkoon ja minkä olisi sen ihanampaa kun tulla ihan hetikohta raskaaksi tai jopa jo häissä...Pikaisia plussailuja myös sinulle!

    VastaaPoista