lauantai 10. heinäkuuta 2010

Miten Tulla Raskaaksi Helpommin? Osa 4/4: "Se Perinteinen"

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä se perinteinen raskautumiskeino eli peitonheiluttelu. Jos sitä ei harrasta niin greippimehun juonti on aivan turhaa ;) Se kuinka usein tätä aktiviteettia haluaa harrastaa, on tietysti joka parin itsensä päätettävissä. Yleisissä suosituksissa kerrotaan, että aamut ovat parasta aikaa ja tietysti mitä useammin niin sen parempi todennäköisyys on onnistua.

Jos miehen spermanlaatu on todettu heikoksi, silloin suositellaan seksiä korkeintaan joka toinen päivä. Tätähän puolestaan mies ei voi tietää ellei asiaa ole vielä tutkittu.

Vauva.fi - keskustelupalstalta bongasin äskettäin todella hyvän keskusteluketjun, jossa vaihdettiin vauvantekovinkkejä. Itse sain siitä irti tällaisen neuvon: puputtelun jälkeen kannattaa pitää n. 30 min tyynyä pepun alla ja olla paikallaan, koska pikkuveijareiden uiskentelu perille asti kestää n. 20 min. Voiko vinkit tämän konkreettisemmaksi muuttua? Tajusin, että olen ollut aivan liian hätäinen ja maltti on valttia tässäkin touhussa :) Keskusteluun pääset tästä.

Haasteellista tässä vauvantekohommassa on ajoitus. Naisen munasolu on hedelmöittymiskelpoinen vain noin 12-24 h ovulaation jälkeen, ja siittiöiden kerrotaan pysyvän hedelmöityskykyisinä naisen elimistössä 1-4 päivää. Nämä kaksi asiaa siis täytyy saada kohtaamaan juuri oikeaan aikaan, ja siinä mukaan tulee tärkeänä tekijänä ovulaation tunnistaminen.

Itse ostin muutama viikko takaperin juuri tähän tarkoitukseen aimo satsin ovulaatiotestejä, niistä kerroin tässä postauksessa. Vielä ei ole niiden käytöstä kokemusta, sillä odottelen seuraavia kuukautisia ja vasta sen jälkeen tiedän kierron pituuden ja voin aloittaa testaamisen. Raskautumista voi myös tavoitella "luomusti", mutta itse haluan siihen tilaan mahdollisimman pian joten en aio ottaa ajallisesti turhia riskejä. Kaikki keinot siis heti käyttöön vaan, varsinkin kun fakta on, että terveellä pariskunnalla on vain n. 25% mahdollisuus tulla raskaaksi per kierto!

lähteet: Mammaksi.fi, Vauva.fi

3 kommenttia:

  1. Heippa, meillä miehen kanssa täsmälleen SAMA tilanne! Kiva kuulla ettei muillakaan tärppää heti... tai kiva ja kiva, mutta "vertaistuen" kannalta... :)

    Terkuin, Aurinkoappelsiini 29v

    VastaaPoista
  2. Aurinkoappelsiini: kiva kuulla, juuri samasta syystä :) Välillä sitä ajattelee että on ihan yksin näiden ajatustensa kanssa ja hössöttää liikaa, mutta sitten on tosi kiva vaihtaa ajatuksia aiheesta samassa tilanteessa olevien kanssa ja huomata ettei ole ainoa. Pikaisia tärppejä sinne!

    VastaaPoista
  3. SAAN EXTENI TAKAISIN DR DAWNIN RATKAISUN KANSSA
    Otin yhteyttä DR DAWNiin häntä koskevan kirjallisen kokemuksen kautta ja sain myös monia kokemuksia siitä, kuinka hän auttaa muita heidän elämässään. Paluu exän kanssa on yksi intiimimmistä tunteista, jonka monet ihmiset haluaisivat kokea, varsinkin kun nuo muistot exän kanssa hämärtävät aina mielemme, kun joku muu tekee niitä asioita, joita exämme teki . Olen ollut yksinhuoltaja melkein 6 vuotta ja vaikka ex-mieheni oli poissa lapsistani, toivon silti hänen palaavan luokseni jonain päivänä. Tämä DR DAWN -nimellä tapaamani loitsu auttoi minua toteuttamaan toiveitani, ja voin ilokseni sanoa, että olen palannut entisen mieheni kanssa. Tulos paljastui 48 tunnin kuluttua, kun hän vakuutti minulle, ja jakamamme rakkaus ja yhteys palautuivat hämmästyttävästi. Jos haluat onnistuneesti palata exän kanssa,
    *Jos haluat tulla raskaaksi.
    *Jos sinun on täytettävä toiveesi.
    ota yhteyttä tähän suureen rakkauslääkäriin WhatsAppissa: +2349046229159
    Sähköposti (dawnacuna314@gmail.com)

    VastaaPoista