keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Anonyymit Addiktit

Yleensä olen sellainen ihminen, joka rakastaa kuumuutta. Mitä kuumempaa, sen parempi. Enkä valita koskaan! Siinä vaiheessa kun muutamat muut alkavat valumaan hikeä ja anomaan armoa säiden jumalilta, minä huudan "lisää lisää!". Mutta nyt, miten tämä 35 astetta alkaakin tuntua niin läkähdyttävältä...ja päikkäreitä on otettava harva se päivä.


Samoin, ihan uusi ilmiö: minusta on tullut vessariippuvainen. Vähintään kerran tunnissa on päästävä vessaan, ja ihan sama jos sieltä tuleekin vain desi kerrallaan mutta hätä on kova. Ja siinä vasta mielenkiintoinen ohjelma päivälle lomakohteessa jossa kävellään paljon. Kun olet lähtenyt edellisestä wc-paikasta, rupeat jo suunnittelemaan mistä löytyisi seuraava. Samoin automatkat ovat saaneet ihan uusia ulottuvuuksia kun vessahätä saattaa iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta ja silloin alkaa ihan armoton huoltoasemien kyttääminen.

Uhh, ihan hirvittää millaiseksi tämä menee muutaman kuukauden päästä kun nyt on jo tällaista! Turha haaveilla elokuviin menosta kun ennen raskauttakaan en meinannut selvitä 2,5 h leffasta ilman vessakäyntiä ;)

5 kommenttia:

 1. Joo, tutulta kuulostaa :) Raskaana olevalla on aina kuumempi olo kuin muilla. Muut on ihan coolisti, ja itse siinä ihmettelee, "olenko minä ainoa jolla on kuuma?"

  Ja toi vessajuttu... toissapäivänä olin miehen kanssa kaupungilla, mutta ei niistä ostoksista tullut mitään, kun aina kun pääsi uuteen kauppaan, piti taas miettiä, missä wc on, ja matkalla oli niin kovat krampit mahassa... näin 6 kk raskaana olevalla.

  VastaaPoista
 2. Siis todellakin kuulostaa tutulta! Minä meinasin tukehtua maanantain shoppailukierrokselle ja silloin oli varmaan tämän viikon viilein päivä, hiestä valuen laahasin kauppoja läpi. Eräs myyjä minulta kyseli että mitenkä pitkään odotusta vielä on, kun hiki päässä ostoksia maksoin.. Voi apua mitähän tämä on kuukauden päästä!

  VastaaPoista
 3. Täällä kans harrastetaan pissalla käymistä suurinpiirtein samassa tahdissa eli kerran tunnissa, parhaimpina 3 krt/tunti. ;)

  VastaaPoista
 4. Täällä harrastetaan vessassa käymistä 2-3 krt/tunti. Hätä on kamala ja kun sitten vessaan pääsee, ihmettelee miten noin 1t-lusikallinen voi saada semmosen hädän aikaan. Normiyönä vessan suunnalla vieraillaan 4-7 krt. Mutta en valita, tätä toivottiin ja odotettiin ja nyt siitä nautitaan :). Onnellista odottelua ja voimia helteeseen!

  VastaaPoista
 5. Anne: Ouch, siihen siis olllaan itsekin tulossa ;)

  Tytti: :D :D Huvittavia nämä sivuoireet!

  Pingu: Voi ei, aivan järkkyä :D

  Maailmannapa: Nimenomaan! Yöllisistä vessareissuista en muistanut edes mainita, mutta siis itselläni niitä tulee joka yö 1-3 kappaletta :) Ihanaa odotusta sinnekin!

  VastaaPoista