tiistai 28. kesäkuuta 2011

Masukuvia

Tässä heti alkuun laitan pari masukuvaa, kun olette niitä pyydelleet. Kaikki alusta asti ottamani kuvat ovat vielä kotona joten niitä en saa mukaan eli aloituskuva normaalitilanteesta puuttuu. Tässä kuitenkin kuva ilman vaatteita, sekalaisissa alkkareissa :)

Anopin mukaan näytän ilman vaatteita (bikineissä) melkein ei-raskaana-olevalta joten tässä verrokiksi myös äitiyshameen kanssa. Pakko myöntää, että hänen sanoissaan on perää, sillä minusta myös vauvamasu näkyy paljon selkeämmin tämä hamonen päällä. Mitäs mieltä te olette?

(Kroppa on näköjään mutkalla kuin S-kirjain, koska yritin pitää käsiä ylhäällä että olisi parempi näkymä!)

Ja koska olen näköjään ottanut tavakseni raportoida viikon tissikuulumiset, niin jatketaan sitten samalla linjalla kuten on aloitettukin. Eilen huomasin osittain kauhuksenikin, että oikea rinta on ottanut melkoisen kasvuspurtin vasemman jäädessä rannalle soittelemaan. Kokoero alkaa olla melkoisen selvä, joten siinäpä vasta ongelma: saakohan jostain rintsikoita joissa toinen kuppi on D:tä ja toinen C:tä..? ;) Ja, olisikohan tästä vedettävä Jiin postauksen perusteella myös sellainenkin johtopäätös, että nyt on poika tulossa!

En ole tainnut muistaa kertoa niskapoimu-ultran tuloksia. Ennen lomalle lähtöä odotimme kuumeisena luvattua kirjekuorta tulevaksi, mutta puolentoista viikon odottamisenkaan jälkeen sitä ei kuulunut, vaikka äitini kävi asunnolla pari kertaa tutkimassa saapuneen postin. Tästä heräsi tietysti välitön pelko, että nyt on jotain vialla koska eivät lähetä tuloksia suoraan minulle, vaan seuraavaksi saankin puhelun neuvolasta jolloin käy kutsu jatkotutkimuksiin. Mutta vielä kahden viikon jälkeenkään ei kuulunut kuorta eikä puhelua. Kaivelin sitten reissun päältä interetin syövereistä neuvolan puhelinnumeron ja soitin meidän terkkarille, mutta huh helpotusta: kaikki olikin kunnossa ja tulos normaali! Hänen mukaansa tuloksia ei ikinä lähetetäkään kotiin vaan ne tulevat neuvolaan ja sieltä soitetaan vasta jos on jotain syytä huoleen?? Voisin vaikka vannoa, että meille luvattiin lähettää ne tulokset kotiin ja tiedän muutaman muunkin saaneen tulokset suoraan itselleen. No, yhtä kaikki, onneksi tulos oli sellainen kuin toivottiin eikä tarvitse enää miettiä asiaa.

Vielä olisi jäljellä pari ihanaa ja lämmintä lomapäivää, ja sitten on palattava taas kotiin :)

P.S. Muistakaa osallistua Pinkin Pingviinin arvontaan!

7 kommenttia:

 1. Noiden mammavaatteiden alaspäin suuntautuva vyötärökappale tekee sen illuusion suuremmasta vatsasta, näin ajattelisin :D Ihana massu ♥

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, että mammahameessa massu näyttää isommalta :) Ihana massu!

  Onneksi np-ultran tulokset olivat ok. Huh!

  VastaaPoista
 3. Ihana masu tosiaan <3 ja samaa mieltä ollaan että kyllä tuo tuon hamosen kanssa enemmän korostuu. Huomannut olen myös itse että oma maha näyttää vauvamahalta paljon enemmän mammavaatteet päällä kuin pelkissä alusvaatteissa..

  Meille sanottiin sillon sairaalasta että jos np tulos on jotenkin poikkeava niin soittavat äitipolilta, muuten sen suhdeluvun kuulee neuvolssa seuraavalla neuvolakäynnillä. Kiva olis kyllä jos olis tullut postitse kotiin, kun seuraavaa neuvolaa joutui kuitenkin odottamaan.. Mutta siis ihana kuulla että teillä oli kaikkin kunnossa! :)

  VastaaPoista
 4. Katoin kuvan ja tajusin heti kauhukseni että ihankun mun maha, mut mäpäs en ole edes raskaana.. :D voi itku. Aika hoikasta oot sit varmaan lähteny, olettaen että masu on sulla jo kuitenki kasvanu :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä täytyy olla anoppisi kanssa samoilla linjoilla :) Alemmassa kuvassa masu on paljon selvempi. Veikkaisin silti, että pian se kuitenkin jo näkyy bikineiden kanssakin :) Kiva kuulla, että np-ultrassa kaikki oli kunnossa!

  VastaaPoista
 6. Pieni masunalku <3 Muistan itselläkin kun rv 15 jo "näkyi" vähän vauvamasua, kun olin ennestään niin laiha.. Mutta odotappas vaan kun tuosta alkaa masu kasvamaan! Toivottavasti ei ala selkä kipeytymään sitten enempää :/

  Kohta pääset ostelemaan lisää mammavaatteita :)

  VastaaPoista
 7. Katja & Riina: kiitos :) olette varmaan oikeassa tuon leikkauksen suhteen!

  Tytti: Juu, kyllä se tulos oli aika helpottava :) Ei tarvi enää jännäillä!

  Mimii: Hihih! No joo, voihan tuo olla ihan normaalitilakin, mutta itselläni masu on ollut tosiaan litteä aiemmin. Se lähti periaatteessa vesirajasta suoraan ylös kun taas nyt huomaa ihan selkeän pullotuksen samasta kohtaa. Pitääpä muistaa laittaa niitä verrokkikuvia.

  Martta: Tämä masu kieltämättä kasvaa sellaista vauhtia, että ei meinaa perässä pysyä, eli todennäköisesti tuo "röllö" (mikä se tässä vaiheessa vielä on), muuttuu pian paljon selvemmäksi vauvapalloksi.

  Delilah: Toivottavasti pärjään nyt näillä ostetuilla vaatteilla jonkin aikaa, sillä alaosia on nyt ainakin kesän ajaksi ihan mukavasti. Masukin mahtuu vielä ihan mainiosti omiin puseroihin, mutta varmasti syksymmällä joutuu hankkimaan ihan oikeita mammapuseroitakin :)

  VastaaPoista