perjantai 1. toukokuuta 2015

5. ICSI: Viikko alkionsiirrosta

Hauskaa Vappua kaikille lukijoille!

Ilahduin suunnattomasti muutama päivä sitten, kun tajusin että mahaa on turvotellut käytännössä punktiosta alkaen eikä se ole kadonnut mihinkään. Kahdessa edellisessä hoidossahan rupesin jo ounastelemaan pahaa, kun turvotus hävisi aivan päinvastaisesti kuin molemmissa niistä, joista olen aiemmin raskautunut. Masuturvotus on sitten aina hitaasti muuttunut kunnon vauvapömpäksi. Tämä fiilis hieman lässähti, kun tajusin että se saattaa liittyä myöskin Omega-3-valmisteeseen, jonka aloitin muutama päivä punktiosta uudelleen ja se aina aiheuttaa aluksi vatsaoireita. Nyt en enää osaa sanoa missä mennään, koska tämän kyttäämisen jälkeen en enää tiedä minkä tuntuu normaalilta ja mikä ei ;)

Rinnat ovat entisellään, ei mainittavampia tuntemuksia.

Tänä aamuna kasvot ovat lehahtaneet täyteen pikkufinnejä, jotka iskevät tyypillisesti pari päivää ennen kuukautisia.

Pissan väri: ei muutoksia.

Ollako vai eikö olla, kas siinä pulma?! Tähän mennessä alkion/alkioiden on jo täytynyt kiinnittyä, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, oireita pitäisi ruveta kuulumaan ihan lähipäivinä. Toisaalta minulla on menkat usein alkaneet todella pian, viimeksi 8 päivän kuluttua siirrosta rupesi tiputtelemaan hiljalleen merkiksi siitä että huonosti kävi. Tuo päivä olisi huomenna, eli jännäksi menee.

Tämä viikko on kulunut vauhdilla joten vielä en ole kokenut piinapäiviä nimensä mukaisiksi. Lähinnä olen kuluttanut tyhjiä hetkiä haaveiluun ja leijunut ihan kunnolla vauvantuoksuisissa unelmissa. Olen miettinyt, että tulisiko sieltä yksi vauva, kaksoset vai peräti useampi ja leikitellyt ajatuksella niiden hoitamisesta. Välillä soimaan itseäni siitä, että harppaan aimoloikalla asioiden edelle, mutta toisaalta tämä toivonpurskahdus on parantanut elämänlaatuani aivan uskomattoman paljon. Kaikki, ihan kaikki tuntuu juuri nyt paljon paremmalta. Olkoonkin vain lyhytaikaista, mutta tarpeeseen se tuli!

Vielä 4,5 vuorokautta testipäivään!

7 kommenttia:

 1. Voi vitsit, toivottavasti nuo oireilut ois viitteitä siitä itsestään <3

  VastaaPoista
 2. Täällä niin toivotaan sinulle tulevaksi vauvantuoksuista arkea.
  -pingu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tytöt! Vitsit kun nämä oireet eivät ole selkeitä suuntaan tai toiseen, joten ei auta kuin odotella!

   Poista
 3. Toivon todella, että olet raskaana! Älä testaa kuitenkaan liian aikaisin! Itselleni tehtiin pas ja testasin pp 11 aamulla ihan selkeän plussan.. Ehdittiin jo iloita muutama päivä, kunnes testasin uudelleen ja tulos oli selkeä negatiivinen :( Kemiallinen raskaus siis tapahtunut, harmitti ja suretti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun testipäivä olisi keskiviikkona, joka on laskujeni mukaan pp12. Mietin jo hätähousuna, että pitäisiköhän testata maanantaina eli pp10, kun mielestäni Sintistä näkyi jo silloin...alkaa jo hermo pettää tähän odotteluun.

   Tosi kurja tuommoinen kemiallinen raskaus :( Ensin annetaan ja sitten otetaan heti pois...

   Poista
 4. Täällä jännitän ja toivon niin kovin sinulle onnea ja vauvantuoksuista tulevaisuutta! <3

  VastaaPoista
 5. Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi, siitä on ollut minulle apua ja tukea, kiitos! Nyt päätin kommentoida kun mennään niin samoissa päivissä, mulla testipäivä to. Tosin sillä erolla että mulle tehtiin kolmas inssi. Marraskuussa mulla oli kohdun ulkonen jonka vuoksi jouduin sairaalaan mutta leikkaukselta onneksi vältyttiin. Nyt tässä hoitokerrassa on pp 5 asti nippaillut ja juilinut molempien munasarjojen kohdalta ja on jatkunut edelleen, joskin vähän vähentynyt, tiedä sitten onko hyvä vai huono juttu, Huoh.. Alkaa todella odottaminen tuntua jo vaikealta. Pidän todella peukkuja meille molemmille <3

  VastaaPoista