maanantai 25. heinäkuuta 2011

Huomenna jännät paikat: the Rakenneultra

Kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiin ja pahoittelut hitaasta vastaamisestani! Vastaan kyllä aina, mutta nyt se laahaa hieman jäljessä. Ja kovasti tervetuloa uusille lukijoille, kiva kun liitytte mukaan! :)

Tänään sivupalkin pupu on juossut täyteen 20 viikkoa mikä tarkoittaa sitä, että tänään ollaan tasan puolivälissä. Se tuntuu aivan uskomattomalta asialta, mitä täytyy aina vähän väliä pysähtyä oikein miettimään ja hehkuttamaan :) Nyt tosin on jotain uutta jännättävää, sillä sain meidän ensi viikolle varatun rakenneultran aikaistettua huomiselle ja yhtäkkiä mieleen on hiipinyt kaikenlaisia vaivihkaisia pelkoja. Mitä jos vauvalla ei olekaan kaikki kunnossa? Entä jos siellä on jotain niin vakavaa että meille ehdotetaan raskauden keskeyttämistä jne jne. Se on minun vauva ja jo hurjan rakas tässä vaiheessa!

Vaikka noita pelkojakin välillä pyörii mielessä, niin huominen on varmasti samalla ihana kokemus ja kutkuttaa ihan ajatella, että huomenna tähän aikaan tiedämme onko meille tulossa tyttö vai poika :) Kuten moni muu odottaja, myös minä haluan laittaa pientä arvailuleikkiä pystyyn eli pistäkääs kommenttiboksiin veikkausta kumpi sieltä on tulossa! Lupaan kertoa lopputuloksen ;)

Muuten, meitä on varoiteltu, että meidän kaupungissa rakenneultra tehdään todella nopeasti. Moni tuttava oli mennessään varautunut ihaniin vauvan tuijotteluhetkiin kuten niskapoimu-ultrassa, eli n. 30 minuutin ultraukseen, mutta täälläpäin se kuulemma saatetaan sujauttaa ohitse jopa viidessä minuutissa. Tyyliin "housua ja paitaa alas, sängylle makaamaan, jassoo kaikki onkin aivan hyvin, onko kysymyksiä ai ei, no kiitos näkemiin!" Parempi varautua jo ennakolta siihen että se on sitten tosi nopea toimitus ja kysyä heti kun annetaan tilaisuus ettei vaan mitään unohdu :)

En malta odottaa meidän pikkuisen näkemistä jälleen!

12 kommenttia:

 1. Hui, jännää! :D Mä laitan veikkaukseksi Sintin sukupuolesta että poika. Aivan yhtään miettimättä tuo tuli ensimmäisenä mieleen ... ja sitten aloin pohtia johtuisiko assosaatio vaaleansinisestä blogitaustastasi. :D No johtui tai ei, tuossa arvauksessa pysyn. :)

  PS. Ihania vaatteita edellisessä postauksessa!

  VastaaPoista
 2. Minä veikkaan teille tyttöä :) Mutta älä pety, jos ette huomenna saa tietoonne sukupuolta ;) Se kun on aika yleistä ettei esim. vauvan asennon vuoksi saa katsottua jalkoväliin. Tai sitten voi olla, että saatte vain hataran veikkauksen. Toivotaan kuitenkin että sukupuoli selviää! Kumpaa sukupuolta sinä itse veikkaat? :)

  VastaaPoista
 3. Yhdyn Änin mielipiteeseen, veikkaan, että poika sieltä on tulossa!

  Kamalan nopealta toimitukselta kuulostaa! Viisi minuuttia on kyllä hirmu lyhyt aika, ehtiikö siinä muka edes huolella tsekata kaikkea (alkaa epäilyttää...) Kysytkin varmaan, mutta kysy kysy ja kysy kaikkea mitä siinä ultratessa mieleen juolahtaa, niin sitten ainakin ultraajan on pakko vastata jokaikiseen kysymykseen perustellusti. :) Huomenna sitten tuun kyllä niin väijymään pitkin päivää... ;)

  VastaaPoista
 4. Tyttöä veikkailisin minä :) Yleensä olen kyllä väärässä näiden sukupuoliveikkausten suhteen, joten eiköhän teille ole kuitenkin poika tulossa :D

  VastaaPoista
 5. Poika. Sellainen tunne :) Tsemppiä, toivottavasti sukupuoli selviää.

  VastaaPoista
 6. poikaa ehkä miekin veikkaisin :) Tsemppiä ultraan ja ihania vauvantuijotteluhetkiä(toivottavasti kestää pidempään kuin 5minuuttia) ja toivottavasti vauva on hyvässä asennossa ja saatte ihania kuvia ultrasta mukaan!:)
  T:tytti, en päässyt omaan profiiliini kirjautumaan :(

  VastaaPoista
 7. Ui ihanaa, se oli ihana päivä tuo ;). Toivottavasti pieni paljastaa teille jalkovälinsä; minä veikkaan jostain syystä POIKAA teille :)

  Tsemppiä!

  Vilho

  VastaaPoista
 8. Jostain syystä olen ihan varma että te(kin) saatte pojan. Tuntuu että kaikki saa nykyään vain poikia. Hurjasti tsemppiä ultraan.

  VastaaPoista
 9. Tuntuu, että kaikille on tulossa poikia. Joten minäpä veikkaa, että teille on tulossa tyttö :)

  VastaaPoista
 10. Onpas täällä nyt poikavaltaista veikkausta. Tuolla blogitaustalla on varmaan jotain tekemistä asian kanssa. :D Mutta siitä huolimatta (tai sen vuoksi? :D) myös minä veikkaisin poikaa.

  Nää sukupuoliveikkaukset on aina siitä kivoja, kun yleensä on vaan se kaks vaihtoehtoa eli 50% mahdollisuus osua oikeaan. Hihi.

  Tsemppiä ultraan, toivotaan että kaikki on hyvin ja kohdalle osuisi palvelualtis lääkäri. (:

  VastaaPoista
 11. Kiva kun osallistuitte niin aktiivisesti arvailuun! :)

  Äni: hmm, pitääpä oikeasti pistää blogipohjan vaihto mietintämyssyn alle...olenkin jo aika kyllästynyt tähän nykyiseen!

  A: Haha, ihan totta: on helpompaa kun on vain 2 vaihtoehtoa! :)

  VastaaPoista