keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Raskaushormonien taidonnäyte

Tänään aamulla kuulin työmatkalla auton radiosta aivan ihanan kappaleen. Se soi päässä koko päivän ja nyt illalla etsin sen Youtubesta. Tavallisesti en erityisesti uppoudu laulun sanoihin, mutta nyt rupesin oikein toden teolla kuuntelemaan ja enköhän puhjennut samantien kyyneliin kun samastuin niin kertojan tunnelmiin.

Mies oli juuri silloin makuuhuoneen puolella puhumassa puhelua ja sattui astumaan olohuoneeseen kesken pahimman nyyhkinnän ja säikähti pahanpäiväisesti! Hän löi äkkiä luurin soittajan korvaan ja riensi luokseni tiedustelemaan mitä kamalaa on sattunut. "No, nyyh...ei mitään, kun...sniff....tämä biisi vaan on niin...ihana!" Höperö vaimo :D

Tässä teillekin sama biisi, ehkä se saa kyyneliä aikaan johonkin muuhunkin (raskaana olevaan hormoni-) talouteen :)


9 kommenttia:

 1. Ei tarvita raskaushormooneja, jotta kyseinen biisi saisi kyyneleet valumaan. Täällä on nyyhkytelty kolmella ekalla kuuntelu kerralla, neljäs meni jo ilman kyyneliä. Hyvä ja koskettava biisi. Aivan kuten aikoinaan Mikan faijan BMW Anssi Kelalta. Koskettavat tarinalliset laulun sanoitukset iskevät!

  VastaaPoista
 2. Hih, mä itkin Röllin esittämälle laululle Elefantti Antista ja Siili Suhosesta. :D Sisko tuli just sillon käymään, ja sitäkin alkoi itkettää, vaikka ei ollut edes raskaana. Kai mä olin niin vakuuttava. :D Mua tosin itketti vasta raskauden jälkeen, ainakaan esikoista odottaessa en ollut ihan niin herkkä kaikelle. Ja tuo Wiskarin kappale on kyllä ihana, tosin nyt oon jo vähän kyllästynyt siihen, kun sitä kuulee koko ajan.

  VastaaPoista
 3. Enpä minäkään raskaana ollut tai edes PMS-oireista kärsinyt, kun nieleskelin kyyneleitä joskus bussissa kun kuulin tämän ensimmäisen kerran radiosta :) Pari päivää myöhemmin kuuntelin youtubesta kotona, ja vollotin pitkään poikaystävän olkapäähän! Nykyään olen jo melko immunisoitunut tälle, vaikka joskus oikeassa mielentilassa saattavatkin silmät vielä kostua.

  VastaaPoista
 4. Kiva laulu tosiaan. Kertoo kuulemma Wiskarin vaarin tarinan.

  VastaaPoista
 5. joo, lauantaisella kävelylenkillä kuulin radiosta ja oli kyynelissä pitelemistä. Äärimmäisen tunnelmallinen kappale!

  VastaaPoista
 6. Mä kuuntelin itse kanssa eilen työmatkalla aamulla ja tämä soi. Kyyneleet valu!

  "Kuule mun toive, mä haluan pois." - lause osui ja uppos ja tuli mieleen monen vuoden takainen masennus. Vaikka sanoitukset eri asiasta kertookin :) Mutta kaunis ja koskettava biisi kylläkin!

  VastaaPoista
 7. Juu ei tarvita mitään raskaushormoneita tällaisiin! Mä oon useampaan otteeseen pillittänyt tätä kuunnellessa, se on vaan niin osuva ja totta. Ja onpahan silmäkulmat kostuneet liikutuksesta useamman kerran samaisen herran Mökkitie-biisiä kuunnellessa.

  Eilen katselin muutaman jakson tuota nyt tv:ssä pyörivää Suurinta pudottajaa, kun niitä olin tallentanut. Onnistuinhan niissäkin saamaan useampaan kertaan silmäni kosteaksi ja vähän kyyneleetkin valumaan. :D

  Vähän kyllä pelottaa, että millaisen raskaushormonit musta aikanaan tekevät, kun olen tällainen nyyhkijä jo ihan muuten vaankin. :D

  VastaaPoista
 8. Heh, kiva kuulla etten ole aivan yksin täällä näiden liikkistuntemuksieni kanssa!

  Caudensia: :) Kyllä minäkin alan jo nyt tottua, mutta muutama kerta siihen meni!

  Minttukrokantti: hihhih! Minä en ole vielä ihan ehtinyt kyllästyä kun oltiin vissiin niin kauan lomailemassa ja poissa radioiden yms ääreltä etten kuullut tätä ennenkuin äskettäin.

  Jenny: kiva kuulla että se on muutenkin mahdollista :)

  Anonyymi: niin vähän epäilinkin sanoituksista, mutta en voinut kuitenkaan olla ihan varma.

  PIngu: todellakin, ja pitäisi varmaan tutustua kyseisen artistin muuhunkin tuotantoon.

  Lumia: Sanoitukset on kieltämättä todella upeasti laadittu, herkkää mutta asiaa.

  A: Voi ei, sun pitää sitten varautua hyvillä nenäliinavarastoilla :D Minä ehdin jo toistaa tämän itkuskeluni kun mies oli eilen illalla suihkussa ja katselin sillä välin digiboksilta erästä ohjelmaa ja loppu oli niin herkkä että taas itketti. Onneksi kuitenkin vaan ihan lievästi eikä silleen Wiskarinbiisimäisesti itkusta tyrskien ;) No, mies astui sitten suihkusta ulos ja tuumasi että "Ei, TAASKO sinä täällä itket!?" :) Sain sitten suukon ja halin lohdutukseksi vaikken sitä varsinaisesti edes kaivannut :D

  VastaaPoista
 9. Joo ei tarvittu edes raskaushormooneita, että tämä biisi alkoi itkettämään. :D On kyllä niin hyvä! :)

  VastaaPoista