keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ne kuuluisat viimeiset sanat

Toissapäivänä menin lausumaan ääneen:
"On sitten tosi hienoa, että meidän tyttö nukkuu yöt aina niin mahdottoman hyvin. Eka unipätkäkin kestää aina vähintään 4-5h ellei enemmänkin"
Ja miten kävikään:
--> toissayönä tyttö heräsi jo klo 1:30 tavallisen aamuneljän sijasta... En edes muista milloin viimeksi olisi herännyt näin aikaisin, ilmeisesti nälkä yllätti vaan reippaasti etuajassa.

Eilen puolestaan juteltiin miehen kanssa:
"Uskomatonta, että meidän tyttö ei koskaan herää yöllä muuten vaan. Aina sillä on vain ja ainoastaan nälkä, joka lähtee laittamalla tissi suuhun ja taas kaikki saadaan nukkua." (Tämän pohtiminen lähti siitä kun eräs tuttu sanoi, että he olivat joutuneet kanniskelemaan lastaan vauva-aikana tuntikaupalla joka yö, mitä me emme ole koskaan vielä joutuneet tekemään.)
Ja miten kävikään:
-> viime yönä tyttö pärähti itkuun klo 2:00 ja ensimmäistä kertaa jouduin röyhtäyttämään hänet keskellä yötä ja pyyhkimään pois reilut puklut. Pahasti näytti että tyttö lähti siitä virkistymään mutta onneksi kohta vaivuttiin takaisin uneen. Toki apurina taas vanha kunnon tissi.

Ja taas tuli todistettua ettei parane liikaa kiintyä olemassaolevaan tilanteeseen kun tämä rytmi muuttuu koko ajan ;)

P.S. Meillä kuultiin tänä aamuna ensimmäistä kertaa kikatus!

3 kommenttia:

 1. Meillä yleensä kakataan öisin ja sitten vaipanvaihdostahan sitä virkistystään ja valvoskellaan pari tuntia. Ei siinä mitään mutta kun sylissä pitää olla ja oikein mikään asentokaan ei kelpaa. Kävely toimisi, mutta yleensä en jaksa nousta kävelemään vaan yritän hytkytellä tyttöä sängyssä...

  VastaaPoista
 2. Sama vika täällä päässä. Juuri kun riemastuin, että meillä on rytmi ja oikein miestä varten sen kirjoitin lapulle jääkaapin oveen, niin Jamppa heräsikin kahtena yönä peräkkäin vaatimaan kahdesti pulloa jo tavaksi tulleen yhden kerran sijaan. Toivottavasti takapakki oli vaan tilapäinen, kun nyt on taas kaksi yötä mennyt "normaaliin" tyyliin yhdellä syötöllä.

  VastaaPoista
 3. Juu, ääneen ei parane juhlia :)

  Meidän vauva ei myöskään ole oikeasti herännyt yöllä kuin ehkä viitisen kertaa. Paitsi nyt melkein viikon ajan joka yö. Olisipa nopeasti ohimenevä Vaihe!

  VastaaPoista