perjantai 18. heinäkuuta 2014

Lepää rauhassa, poikani

Rakas lapsemme pienoinen,
nuku suojassa Taivaan enkelien.
Enkelit uneen sinut tuudittaa,
enkelit meitäkin lohduttaa.
Me tiedämme, et ole siellä yksin.
Kuljet sielläkin, lapsemme, käsityksin.

14 kommenttia:

 1. Ei löydy sanoja...Kenenkään ei pitäisi joutua laskemaan oma lapsi haudan lepoon. Vaikka teitä en tunne olette olleet päivittäin ajatuksissani...Voimia koko perhelle! ❤️

  VastaaPoista
 2. Voimaa! Tämä koskettaa näin äitinä varsinkin. Hirveää. <3 En tiedä pahempaa mitä voisi tapahtua. Olet ajatuksissani jatkuvasti.

  VastaaPoista
 3. Voimia, olette ajatuksissa <3

  VastaaPoista
 4. ♡ Voimia, olette olleet ajatuksissa viimeiset pari viikkoa. ♡
  -Helmina

  VastaaPoista
 5. Kurkkua kuristaa. Kyyneleet tulevat purona. En tunne teitä, mutta olen ajatellut sinua ja perhettäsi paljon. Toivon teille kaikkea sitä, mitä tarvitsette nyt. Syvä osanottoni!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille lämpimistä sanoista & toivotuksista <3

  VastaaPoista
 7. Sallikaa minun esittää osanottoni suureen suruunne ja kaipaukseenne. Haluan lohduttaa teitä että pienokaisenne on Taivaan Isän luona ja hänellä on kaikki hyvin. Hän laulaa kiitosvirttä Jumalan Karitsalle kaikkein kirkkaimmalla ja puhtaimmalla äänellä. Hän odottaa äitiä ja isää ja sisaruksia perille kun säädetty aika annetaan, siihen ei voi itse vaikuttaa. Hän tulee silloin teitä vastaan iloisesti ja saatte olla ikuisesti yhdessä. Hän on tallessa siellä. Voimia ja lohdutusta äidille, isälle ja sisaruksille ynnä kaikille jotka jouduitte hänestä luopumaan.

  VastaaPoista