sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitini tytär?

Täällä ollaan jo ihan terveiden kirjoissa, ja töissäkin piipahdettu. Huomenna olisi sitten ihka ensimmäinen neuvolakäynti ja se jopa pikkuisen jänskättää :) Ennakko-odotukset ovat sellaiset, että saan varmaankin tukun lähetteitä kouraan kaikenmaailman pissatesteihin ja verikokeisiin liittyen, ja arvatenkin opastusta ruokapuoleen että mitä saa syödä ja mitä ei. Moni teistä on vinkannut, että joistakin neuvoloista annetaan mukaan sellainen päiväkirjan tyyppinen opus, jota edellisessä postauksessa kaipailin, ja saa nähdä onko sellainen meilläpäin tapana antaa.

Tänään juttelin äitini kanssa ensimmäisestä kertaa raskausasioista, ja voi ei mitä sainkaan kuulla! Minua odottaessaan äitini oli oksentanut j o k a p ä i v ä kolmannelta kuulta eteenpäin aina synnytykseen saakka. Voihan perkules. Kuukauden päästä selviää menenkö hänen jalanjäljissään vai en :)

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, toivottavasti et tuu äitiisi!
    Tsemiä neuvolaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti Riina! Onneksi neuvolan täti kertoi tänään, että yleensä synnytyksen ajankohta raskausviikoilla on enempikin se periytyvä ominaisuus eikä pahoinvointi. Ilmeisesti tytöt oksettavat, pojat eivät :)

    VastaaPoista