perjantai 3. helmikuuta 2012

Lastenvaatelahjat

Kuten viime postauksessa kirjoittelin, meillä on käynyt jonkin verran vieraita viime aikoina ja mm. sukulaisilta ja ystäviltä olemme saaneet valtavan kasan vaatteita. Varsinkin anoppi oli mennyt hieman sekaisin lastenvaatekaupassa :) Tässä muutama näytepala niistä mieluisimmista kappaleista.

Kaksi ihanaa bodya joita pääsemme varmaan ihan kohta koon puolesta käyttämään:


Näistä housuista tykkäsin tosi paljon sillä ne ovat niiiin pehmoista materiaalia ja varmasti vauvalle mukavat jalassa. Tietty samaa sävyä olevan vaaleanpunaisen paidan kanssa :)


Aivan suloinen paita + collegehame. Tähän asuun ihastuin erityisesti mutta valitettavasti pitää vielä vähän aikaa odotella että nämä ovat sopivat!


Tämä asu on kokonaan kashmiria ja varmasti todella lämmin. On kuitenkin kooltaan niin iso ettei taida vielä tänä talvena sopia:

Vaaleanpunainen collegepaita + paksulla vuorella varustetut minitalvikengät. Tämäkin pusero on ihanan pehmeää materiaalia:


Anopin ostamat Benettonin pöksyt jotka jo pääsivät jalkaan. Valitettavasti lastenvaatteissa napit ovat näköjään aivan yhtä huonosti ommellut kuin aikuisten vaatteissakin sillä kaikki 3 pientä nappia lähtivät eka käyttökerralla irti! Nyt vaan pitäisi ommella ne takaisin ennenkuin kasvetaan koko housuista liian isoiksi. Vieressä pikkuinen hame joka onkin alla shortsit:

Aika moni on järkeillyt vaatelahjaa suunnitellessaan, että ostetaanpa hieman isompi koko joten lähes kaikki meidän saamat vaatteet ovat kokoa 62-68 cm. Näin ollen kohta kun siirrymme 62 senttisiin vaatteisiin, meillä onkin niitä aivan valtavasti! Saa nähdä pystytäänkö kaikkia ollenkaan käyttämään, ja aika moni niistä on sellaisia joita ei välttämättä ihan tavallisina pitovaatteina tule puettua. Kyläreissulle saatetaan sitten laittaa jos halutaan hieman prameilla. Eniten olen ihastunut tuiki tavalliseen yhdistelmään eli kietaisubody + pöksyt + sukkahousut ja näitä meillä käytetäänkin harva se päivä.

Mutta siis Sintti kasvaa niin hurjasti kokoa, että ihan pian olemme koossa 62 cm. En olisi ikinä uskonut, että vauva n. 1,5 kk:n iässä siirtyy jo näin suureen kokoon :D

5 kommenttia:

 1. Sanopas muuta!! Meilläkin jo käytössä koko 62. :) Voi kun ihania tyttösen vaatteita.

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniita vaatteita! :) On ne vaan niin ihania nuo lasten vaatteet. Täällä kova vauvakuume päällä, huhhuh!

  t. Minni

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania vaatteita! Mistä tuo vaaleanpunainen huppari on ja entä tuo kashmirvillainen asu? Hankin meidän typylle samanlaiset jos onnistun :)

  -Riikka

  VastaaPoista
 4. Riikka: Sorry kun vastaan näin myöhään, mutta siis kashmir-asu on ostettu varmaankin jostain pikkuliikkeestä, en tunne ainakaan merkkiä. Se on miehen vanhempien ystävien ostama. Huppari puolestaan on merkkiä C&A, ulkomailla sijaitseva kauppa :) Ehkä niillä on postimyyntiä!

  VastaaPoista