keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Äitiysvaatteiden lumoa

Kävinpä tässä eräänä päivänä vaateostoksilla kaupungilla, ja jostain syystä en olisi millään voinut vastustaa mammavaateosastoja. Ne vetivät puoleensa magneetin lailla ja jotenkin juuri sillä osastolla vaatteet näyttivät aina kaikista kivoimmalle :)

Olisipa vaan ollut kauhea kärähtää heti tutuille tai työkavereille sieltä rekkien välistä, ja yrittää sitten selittää, että en minä oikeasti ole raskaana, muuten vaan näitä vaatteita katselen...hihhih.

Noh, kotona hyökkäsin heti nettiin ja katsokaa nyt näitä Henkkamaukan makupaloja. Oijoi, olisipa mukava tepastella tuommoisissa!
Sitten tällainen ihanuus löytyi verkkokaupasta nimeltä 9fashion.fi. Tuollainen yhdistelmä olisi hirmu kiva vaikka ihan töissä pidettäväksi.


Tosiaankin tekisi mieleni ihan hirveästi ostaa pamauttaa muutama vaatekappale ja käydä niitä sitten kaapista hypistelemässä! Täällä Suomessa on vaan sellainen ikävä pikku haitta kuin 4 vuodenaikaa, eli hyvällä mäihällä minulla olisi kaapissa jemmassa muutama kesä-äitiysvaate ja sitten vatsa alkaisikin "pömpöttää" vasta kunnon talvipakkasilla.

Mutta toisaalta, eikös tuo neuletakki ole ihan läpi vuoden käytettävä vaatekappale...;)

Oletko sinä ostanut äitiysvaatteita ennakkoon?

13 kommenttia:

  1. Olen ainakin pikkaisen syyllinen, sillä olen tarkoituksen mukaisesti ostanut itselle sellaisia vähän isompia ja pidempiä vaatteita varastoon, jotka käyvät mammavaatteinakin ainakin jonkin aikaa. Vaatteet ovat sellaisia että voi pitää niitä nyt ja piilottaa alkuraskauden niillä.

    Vinkki: kannattaa hyödyntää alennusmyynnit ja ostaa se muodikas kiva vaate isompana kokona, jolloin saat mammavaatteen edullisesti!

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita! Minun mielestäni myös esim. suorat housut ja farkut on sellainen vaatekappale, jota käytetään joka vuodenaikana :) Minä ostin mammavaatteita ennakkoon! :D Muutamia paitoja, farkut ja 2 hametta odotti kaapissa ennenkun me edes alettiin yrittää vauvaa ;D *hullu*

    VastaaPoista
  3. En ostanut etukäteen, mutta jotenkin tulin aina huomanneeksi äitiysvaatteet kaupassa. Niitä tuntui olevan joka paikassa! :-) Nyt kun niitä on ollut pakko ostaa, niin olen huomannut, miten huonosti niitä on oikeasti tarjolla verrattuna tavallisiin vaatteisiin. Eli jos näet nyt jotakin joka on todella mieleen, niin tartu ihmeessä kiinni - voi olla, ettet tosipaikan tullen bongaakaan niin helposti enää mieluisia värejä tai malleja!

    VastaaPoista
  4. Äitiysvaatteita löytyy kaapin perältä muutamia... Perustoppeja HMn mama alennusmyynneistä, muutama trikoomekko Asokselta, HMn mamalegginsit yms pientä. Ei kalliita, ei mitään normaalihintaista ja kaikki taitaa itseasiassa olla nettishoppailuja. Samaten vauvanvaatteita löytyy muutamia... Mies niitä jopa kannusti viime vuoden keväällä ostelemaan, kun löytyi sellaisia ihania pienten koiran tassujen jälkiä olevaa mallistoa. <3 Eipä tainnut mieskään silloin kuvitella, että olisimme vielä tässä vaiheessa täysin ilman levinnyttä masua :(

    Nooh, siellä ne odottelevat meidän pientä murua <3

    Ehdottomasti tuollaiset neuletakit ovat ympärivuotista kamaa! Ja sitten jos sattuu olemaan ihania mekkoja kaapissa ja maha onkin esillä vasta talvisaikaan, niin eihän siinä nyt ole muuta vaihtoehtoa kuin lähteä etelään!! Viimeinen reissu kahdestaan, ennen vauvaa! :)
    Haleja Verona! Olen mukana jutuissasi koko ajan. Ja kovasti jo täällä pohdiskelen mikä voisi olla uuden blogini nimi... ;)

    VastaaPoista
  5. Komppaan Tuulia: Nyt kun noita mammavaatteita tosissaan pitäisi ostaa, niin kauniit ja edulliset vaatekappaleet on kyllä harvassa! Itse olen löytänyt paljonkin kauniita äitiysvaatteita erityisesti nettikaupoista (livenä en kyllä paljoakaan), mutta ovat niin kiskurihintaisia että ei niitä niin vain raaski ostella. :( Ja kun on tottunut siihen, että omistaa paljon vaatteita ja vaihtoehtoja, niin alkaa jo nyt maistua vähän puulta nuo muutamat omistamani äitiysvaatteet. Blääh!

    VastaaPoista
  6. Tuo farkkumekko on aivan syötävän ihana! Tykkäisin myös kovasti moisesta. :)
    Omistan aika paljon tunikoita, joita on silläkin silmällä tullut ostettua, että vauvamahan kanssa ne olisivat oikein somia.

    VastaaPoista
  7. Olen miettinyt tosi paljon sitä, etten ole ostanut ainuttakaan vaatekappaletta vielä silmälläpitäen kasvanutta masua tai masuasukkia. Pelkään kai kiroavani koko jutun sillä tms.

    Mutta itseasiassa nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen, niin onhan minullakin yksi aivan ihana musta tunikamallinen toppi, jonka olen säästänyt vain ja ainoastaan sillä ajatuksella, että se sopii minulle niin hyvin sitten kun on masu kasvussa. ;) Niinpä niin, taitaapi jokaisella naisella olla yksi tai kaksi vaatekappaletta odottamassa sitä masuasukkia...

    Mutta asiasta hieman sivuten, olen menossa ystäväni (raskaana 5-6:lla kuulla) kanssa lounastamaan nyt tulevana vkl:nä ja lupasin käydä hieman pyörimässä myös lastenvaateliikkeissä. Eli, mitä luulette, kiroankohan koko yrityksen, jos nyt haksahdan ostamaan jonkin ihanan vaatekappaleen masuasukkia odottamaan, vai olenko turhan taikauskoinen?

    ps. BTW: IHANA NEULETAKKI!!!

    VastaaPoista
  8. Krhmm... Tilasin H&M:ltä muutaman vaatekappaleen ja taisi joukossa olla yksi äitiysvaatekin.
    Yritän malttaa mieleni ja olla hankkimatta vielä mitään erikoista rekvisiittaa, ellei sitten löydy esim. tarjouksesta. Tuo äitiyspaita oli niin edullinen, että suurta lovea kukkaroon se ei tehnyt vaikka käyttämättä jäisikin.
    Yritän heittää kaikki taikauskot romukoppaan. Tulihan minusta nimittäin ylioppilaskin siitä huolimatta, vaikka toisen lakkia mallasin päähäni jo muutamaa vuotta ennen kirjoituksia. ;)

    VastaaPoista
  9. Mymmeli: Heeeeei jos se oikeasti onkin sillai, että vasta shoppailemalla jotain etukäteen todistaa, että on aikuiten oikeasti vauvakuumeinen ja se vasta saa plussan aikaiseksi?? Korkeammalla blondin matikalla...

    VastaaPoista
  10. Ihania mammavaatteita!! <3
    Tulee muuten itsekin aina hypisteltyä kaupassa ja ihasteltua kaikista kuvastoista, mutta vielä ei kaapista löydy mammavaatteita.. Jotenkin olen saanut itseni kurissa pidettyä! jotakin muuta kylläkin kaapista löytyy..vauvaa varten.. eli se siitä taikauskosta :)

    Pinkki pingviini: tohon meikäläisenkin blondimatikka voisi taipua ;)

    VastaaPoista
  11. Junna: kiitti vinkistä! Tosin itse olen aika kapeaharteinen joten isommat vaatteet alkaa helposti näyttää päällä "säkkimäisiltä". Mut olin yllytyshullu ja kävin jo tilaan niitä äitiysvaatteita ;)

    Katja & Tuuli: ette arvaakaan kuinka kommenttinne taittoivat kamelin selän ja antoivat mulle luvan vähän shoppailla! :D Ihanaa, nyt on hyvä mieli.

    Harriet: Oi että, oikein vauvanvaatteitakin teiltä löytyy. Tekisi hirveästi mieleni ostaa niitäkin, mutta en uskalla :) Mitä tapahtui sille blogillesi joka oli vähän aikaa jo pystyssä? Siinä oli tosi kivan näköinen pohja! Jos se Heiluva Harriet ei käynyt niin miten olisi joku ihan yleisluontoinen nimi?

    Äni: voin niin kuvitella! Sitten saa pestä ja kuivata koko ajan niitä samoja vaatekappaleita. Toisaalta jos aikoo tehdä useamman muksun niin voihan niitä äitiysvaatteita ostaa vähän reilummastikin kun tulee kuitenkin käyttäneeksi niitä pidempään..?

    Mymmeli: Tunikat on tosi toimivia ja tämä nykyinen muoti kyllä vähän helpottaa esim. sen vauvamasun peittelyäkin :) Onneksi H&M on halpa paikka shoppailuun ja sattui "sopivasti" tulemaan postista sellainen -10% kirje...heti lankesin, ja teidän suosiollisella avustuksella, hih!

    Pingu: neuletakki tilattu :D Itse olen vähän uskonut siihen jinxaukseen noiden vauvanvaatteiden kohdalla, mutta minusta äitiysvaatteet ei ole ihan niin paha...ne ei ole kuitenkaan pikkuisia ja söpöjä ja muistuta koko ajan vauvasta...tai ehkä tämä on vain minun päässä. Mutta siis, aivan hyvin voit mielestäni ostaa kaverillesi lahjan! Hän on jo sen verran pitkällä että varmasti on jo epätodennäköistä että mitään pahaa enää tässä vaiheessa tapahtuu, uskoisin.

    Tytti: Ihana kuulla näitä tunnustuksia, itse kullakin on siis JOTAIN hankittuna :) Jos ei mammavaatteita niin vauvan vaatteita.

    VastaaPoista
  12. Kannattaa käydä tutustumassa mamamia.fi nettikauppaan - kivoja mekkoja ja housuja. Totta että niitä on vaikea löytää ja juuri kun löydät muuten sopivan vaatteen, niin oma koko on luonnollisesti siitä loppu.

    VastaaPoista
  13. Ehdottomasti katsomaan verkkokauppaan www.9kk.fi
    Todella kauniita ja edullisia äitiysvaatteita ja imetysvaatteita!

    VastaaPoista