torstai 30. syyskuuta 2010

Ärripurripäivä!

Tänään on väsyttänyt ja v**uttanut ihan urakalla. Outo puoliflunssa on ollut päällä jo miljoonannetta päivää ja olen pantannut urheilemista siinä toivossa, että se auttaa. Tänään luovuin toivosta ja painuin salille, mutta ei se hyvältä tuntunut. Lisäksi alavatsaa on jomottanut ihan turkasesti eilisestä asti ja siitä syystä tänään töissä lievästi puristavat farkut meinasivat tehdä minut hulluksi. Tätä kaikkea olen sitten lääkinnyt joka päivä suklaalla ja lihoin viikossa kilon.

En ymmärrä tämän kropan toimintaa ollenkaan, se on varmaan epäkelpo. Voikohan sen vaihtaa...?

Kele. Nyt ei tule mistään mitään. Mieskin reissussa ja raukka tulee kotiin juuri tänään.

Yksi asia sentään sai vienon hymyn huulille tänään ja jaan sen kanssanne:

http://mahansavanki.blogspot.com/2010/09/raskauden-salailu.html

5 kommenttia:

  1. Taisit juuri kuvailla kattavan otoksen raskausoireita... ;)

    VastaaPoista
  2. Missäs vaiheessa kiertoa tällä hetkellä menet? Koska tätivierailu on odotettavissa? Liittyisikö raskauteen, vai menkkoihin?

    Toisaalta koko kierre on saattanut alkaa flunssasta, joka johti suklaaseen, joka taas johtaa vatsan turvotukseen, joka taas johtaa housujen kiristämiseen ja armottomaan vitutukseen! Eli toisinsanoen, ei auta kuin parantaa flunssa! Kuumaa teetä ja lisää suklaata. Kipeenä ollessa vatsa saakin pömpöttää ;)


    Mahansavanki on todella hyvä blogi! Kävin itsekin kommentoimassa ;)

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa lukemaan blogiani uudestaankin :) Tutustun itsekin sinun blogiisi ajan kanssa kunhan sopiva hetki löytyy.


    Puolitoista vuotta yritystä on takana, onneksi meillä on reilusti aikaa yrittää kun ollaan vasta parikymppisiä. Uskon että teidätkin otetaan vakavasti ettekä ole ollenkaan liian vanhoja vielä!


    Toivotan teille onnea haikaran metsästämiseen!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: iiks! Tuskinpa kuitenkaan, uskon jos alkaa yökkäyttää mutta valitettavasti tähän asti ruokaa on uponnut vain yhteen suuntaan :)

    Harriet:no siinäpä se, kun mielestäni ovuloin viime viikonloppuna ja menkat alkaisivat ehkä viikon parin päästä, mutta nyt kun ajattelen niin kovasti nämä kivut stemmaavat kesäisten eka ovulaation kipuihin...Kyseessä ei ole mikään ihan normaali mahakipu vaan nimenomaan munasarjat oikein "pönköttävät" tuolta alhaalta ulos ja sellainen inha, tylppä kipu siellä juilii.

    Nukkelapsi: kiitoksia :) Samoin rutkasti onnea sinne!

    VastaaPoista
  5. Hih, mukava kuulla että päiväsi on edes himpun verran piristynyt blogini ansiosta. :)

    -Mahansa vanki

    VastaaPoista