perjantai 3. syyskuuta 2010

Häämatkavauvatoiveita

Terveisiä paratiisista! Ylenpalttinen vauva-asioista intoilu on laantunut huomattavasti häämatkan aikana, ja muutenkin olo on täydellisen rentoutunut. Kotona pakatessa sujautin matkalaukkuun viimeisen (digitaalisen) raskaustestin, jota olen viimeiseen asti jemmaillut ensimmäisestä Raskauskeijun - tilaussatsista, ja suunnittelin jossain vaiheessa häämatkaa tekeväni testin pois - ihan vain huvikseen ja mielenkiinnosta.

Jossain vaiheessa ennen häitä kun tajusin, miten älyttömän pitkä kiertoni on, heitin melkein häämatkaraskautumistoiveet romukoppaan koska lyhyellä matikallani räknäsin nopeasti, että otolliset päivät eivät mitenkään voi osua onnellisesti oikeaan saumaan. Joko matikkapääni on toivottoman surkea, tai sitten häät saivat pääni kertakaikkisen sekaisin, koska rakas aviomieheni todisti nämä aatokset eilen aivan vääriksi!

Otin nimittäin vanhan ystäväni vauvaprojektikalenterin mukaan reissuun (sillä pitäähän se pitää täälläkin ajan tasalla!) merkatakseni siihen vanhaan malliin peitonheiluttelut sekä tarkkaillakseni kiertoa. Tuota kalenteria sitten selaillessani mies yhtäkkiä kysyi, että milloinkas se ovulaatio oikein onkaan käsillä. Tuumasin, että no ei ainakaan vielä pitkään aikaan ja mies rupesi ulkomuistista laskeskelemaan että ei voi pitää paikkaansa. Yhdessä sitten kalenterin avulla totesimme, että sen oli pakko osua suunnilleen eiliseen ja tähän päivään!

Olin niin tehokkaasti poistanut aivoistani sen ajatuksen, että häämatkavauvaa meille ei nyt ainakaan tule, etten ollut älynnyt tarkistaa sitä laskemalla kalenterista. Eihän tämä kiertoni nyt kuitenkaan kahta kuukautta kestä ;) Tänään sitten kroppa rupesi reagoimaan noilla jo tutuiksi käyneillä ovulaation oireilla, joten pakko se on uskoa, että O on käsillä.

Ja toivo herää taas...

3 kommenttia:

  1. Toivotaan siis, että häämatkalta kotiintuomisina olisi pikkuinen matkassa! Pakko kysyä missä päin maailmaa paratiisissa olette?

    VastaaPoista
  2. Meillä hääyössä ja häämatkassa oli taikaa. Positiivinen raskaustesti tehtiin tasan 2 viikkoa häiden jälkeen! Jospa teilläkin on se vanhoillinen lapsi, joka ei ennen sitä papin amenta (tai jos kävitte maistraatissa niin tuomarin lupaa) suostu tulemaan. Sit voi todeta, että eihän me miehen kanssa olla oltu ennen SILLEEN... :P Lykkyä tykö siis!

    VastaaPoista
  3. Pinkki P: kiitos, sitä toivon minäkin! Jos haluat, voin pistää sulle erikseen mailia tarkemmin häämatkasta, mutten halua paljastaa liikaa täällä blogin puolella kun yrityksenä on kuitenkin pitää oma henkilöllisyys pääsääntöisesti salassa :)

    Katjushka: oijoi, tuohan on todella maagista ja toivottavaa! Sitä vanhoillista vauvaa sitten vain odottelemaan..:) Nyt saa jo tulla!

    VastaaPoista