sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Koti on paras paikka

Kotona taas, IHANAA.

Meillä oli aivan loistava häämatka, mutta kun on viikkoja ollut poissa kotoa, paluu tuntuu aina mukavalta. Nyt saa nukkua taas ikiomassa (hyvässä) sängyssä, ottaa puhtaita vaatteita suoraan omasta vaatekaapista sen sijaan että tonkisi matkalaukun uumenista ryppyisiä sellaisia. Voi kölliä olohuoneen sohvalla ja katsoa digiboxista lempisarjoja kissat mahan päällä kehräämässä. Ei tarvitse nuokkua enää yhtään yötä lentokoneessa/lentokentällä, vaan saa nauttia taas toimistorotan säännöllisestä rytmistä :)

Koti on kyllä ihan paras paikka.

Eilen illalla koin muuten vielä pienimuotoisen yllätyksen: täti punainen tuli käymään (inhoan muuten tuota sanontaa ihan yli kaiken, mutta näköjään olen tämän blogimaailman myötä omaksunut sen käyttöön). Rytmi on todella sekaisin enkä ollut taas osannut ennakoida kuukautisten alkamista millään tavalla. Täytynee tänään tarkistaa vielä, oliko se kierto nyt edelleen sama vai onko siihen tullut muutoksia.

Ensi kerralla taidan muuten paljastaa syyn siihen, miksi olen ottanut tästä vauvanteosta niin kovia ajallisia paineita. Siihen on nimittäin olemassa ihan oikea syy, miksi meillä on tavallaan niin kova kiire...

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin kotiin!!
    Itsellä oli ihan samanlainen olo silloin, kun oltiin matkustettu kotiin 21 tuntia yhtä soittoa... Aikaeroväsymyksen kourissa oli aivan mielettömän ihanaa nukahtaa omaan sänkyyn.

    Itsekään en tykännyt tätinimityksestä, mutta se olikin eräs syy miksi otin sen käyttöön. :) Tädillä kun ei pitäisi olla oikeutta piipahtaa kylään kutsumatta...

    VastaaPoista
  2. Pinkki Pingviini: kiitos! Todellakin, mokomakin kutsumaton vieras tuo täti :D nyt ymmärrän kyseistä sanontaa paljon paremmin.

    VastaaPoista