maanantai 25. huhtikuuta 2011

RV 7: Nukkumattia ja ällötystä

Pääsiäisen aikana sisäinen murmelini on toden teolla kuoriutunut esiin. Päällimmäisenä oireena on nimittäin mahdoton VÄ-SY-MYS. Krooh pyyh. Olen vedellyt noin kymmenen tunnin yöunia ja päälle vielä iltapäivätorkut.

Kaveriksi on myös tämän kuluneen viikon aikana hiippaillut lievähkö ellotus. Se alkoi jo viime maanantaina hyvin vaivihkaa ja luulin olevani sairastumassa tai jotain muuta vastaavaa joten ilta meni pötkötellessä. Koska mitään muutosta ei tapahtunut suuntaan tai toiseen, painelin tiistaina normaaliin tapaan salille. Olen suorittanut pieniä empiirisiä tutkimuksia ja niiden valossa tullut siihen johtopäätökseen, että pienen äklötyksen saa parhaiten karkotettua pienimuotoisella puuhastelulla. Jos jää paikoilleen makoilemaan, ajatukset pyörivät vain sen oman pahan olon ympärillä ja olo on entistä ilkeämpi. Tosin tämä tepsii tietysti vain tämänasteiseen pahoinvointiin, olon pahentuessa saatan myöhemmin joutua syömään sanani! :D

Olen vierestä sympatiseerannut Pingua ja Tyttiä jotka ovat saaneet ärhäkän pahoinvoinnin riesakseen. Tsemppiä teille, toivottavasti se menee pian ohi!

Mutta ne finnit, voi rähmä. Niitä on kuulkaa joka paikassa! Kasvoissa, hiusrajassa, kaulassa, ja jopa ahterissa. Äskettäin minua rohkaistiin, että finnit saattavat kadota ensimmäisten odotuskuukausien jälkeen, joten sitä tässä hartaasti nyt sitten odottelen :)

Tänään tuumasin ensimmäistä kertaa miehelle, että voi MIKSI tämä aika kuluu niin hitaasti. Eikö se masu voisi jo pikku hiljaa alkaa kasvaa?? Olisi superihanaa kun voisi alkaa silitellä kasvavaa kumpua ja tuntea pienokaisen potkut ja liikkeet. Olen kärrrssimätön!

P.S. Olen muuten ryhtynyt ottamaan masukuvia. Joka maanantai kun viikko vaihtuu, meidän kamera sanoo "räps". Sitten kun niissä alkaa olla jotain katsottavaa, laitan niitä tänne näkösälle :)

7 kommenttia:

 1. Olet ilmeisesti päässyt tähän mennessä aika vähällä äklötyksellä. Kannattaa tosiaan puuhailla kovasti, ja syö jotain pientä (terveellistä) aina n. 2 tunnin välein, niin se pitää pahoinvoinnin poissa. Ja todennäköisesti 12 vk:n jälkeen äklötykset vähenee, itselläni ei ole enää ollenkaan (meneillään vk 16).

  Tuossa masun kasvamisessa menee tosiaan aikaa... itselläni ei näy vieläkään ja kovasti odottelen, että se alkaisi kasvaa!

  Finnit kuuluu asiaan, mutta niiden määrä näyttää vaihtelevan hormonimuutosten mukaan. Itselläni ei ekalla kolmanneksella ollut ollenkaan, mutta nyt on alkanut kovasti kukkia (josta kaveri totesi, että poikavauva on tulossa!). :)

  VastaaPoista
 2. Hei Verona.
  Olen pitänyt lähes koko pääsiäisen hiljaiseloa ja keskittynyt nauttimaan aviokin seurasta, mutta tosiaan, odotan sitä päivää, että tämä närästyksen-kuvotuksen-ällötyksen yhdistelmä päättyy. Laskennallisesti ENÄÄ vajaa 5 vko:a.

  Hermostuttaa vaan aika tavalla mennä huomenna uuteen duuniin, koska tarkoituksenahan ei ole 4 kk:n koeajan vuoksi pamauttaa välittömästi esimiehelle, että jäänpäs muuten loka-marraskuun vaihteessa mammalomalle. :/ Tuli harvinaisen huonoon saumaan siinä mielessä työpaikan vaihto...

  Mutta IHANAA Verona, kun teillä on se pikkuinen "sintti" siellä kyydissä reissaamassa ympäriinsä omalla pikkuisella sukellusveneellään. ;) Ajattelen teitä joka päivä!!

  VastaaPoista
 3. Anna: Tiedätkö, itsestänikin tuntuu, että olen kaikesta huolimatta päässyt aika vähällä. Olisi varmasti tosi rankkaa oksentaa joka päivä! Täytyy toivoa, että tämä ei siihen missään vaiheessa menekään :) Minulle taas sanottiin finneistä, että ne tarkoittavat tyttövauvaa. Tytöt vievät kuulemma äidin kauneuden odotusaikana! ;)

  Pingu: Pidän peukkuja, että sinun ei tarvitse kestää huonoa oloa noin pitkään. Kun se alkoikin aikaisin, ehkä se myös loppuu aikaisin :) Kovasti tsemppiä uuteen työhön, se saattaa sujua paremmin kuin arvaatkaan! Pysykööt Sintti ja Tyyppi kyydissä vielä piiitkään :D

  VastaaPoista
 4. Laskettu aika 12/12?!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: hups, eipä tosiaankaan ollut linjassa muiden tietojen kanssa :) korjattu!

  VastaaPoista
 6. Mä olen kuullut noista finneistä molempia juttuja, eli toiset sanoo sen tarkoittavan poikaa ja toiset tyttöä. Oon kyl ite niin tylsä, etten usko sen kertovan sukupuolesta mitään. ;)

  Mulla on koko ajan ollut iho niin huonossa kunnossa, että toivottavasti ei ihan todella pahaksi sitten tämä akne heittäydy, jos raskaus tästä normaalisti etenee jne.

  VastaaPoista
 7. Helou! Uutta lukijaa pukkaa :)
  Ensinnäkin onnittelut pikkupullasta :). Ja pakko mainita tähän kohtaan, että nuo näpyt saapuivat myös minun riesakseni heti alussa ja tosiaan kasvot ja rinta ja jopa tissien väli saivat aimoannoksen :(. Nyt 14+1....sama soitto jatkuu, ei näy näpyille loppua. Tukkakin lähtee päästä kivaa tahtia, mahtaako kohta olla mitään jäljellä hahaha :D Mutta on kai tämä sen arvoistakin <3

  VastaaPoista