lauantai 2. huhtikuuta 2011

Testauspohdintaa + ilmainen Vauva-lehti

Täällä on sikäli jännittävät hetket käsillä, että tarkistuslaskelmieni perusteella kuukautisten pitäisi alkaa huomenna tai maanantaina. Laskutapa on vähän hankalaa koska kierronpituudet ovat vaihdelleet, mutta mielestäni ihan viimeinen päivä olisi keskiviikko. Testipäivästä en oikein tiedä, olen harkinnut maanantaita tai tiistaita mutta toisaalta olisi kiva että ne kuukautiset alkaisivat ensin.

Kyllähän testitulos periaatteessa näkyisi jo nyt, mutta en uskalla testata...Olen jänishousu!

Tilasin pari digitaalista raskaustestia kahden kaapissa odottavan liuskatestin kaveriksi, ja ne tulevat postissa varmaankin tiistaina. Sekin siis puoltaisi tiistaita :)

Olen lähdössä reissuun torstaiaamuna joten silloin pitää ehdottomasti tietää missä mennään, varsinkin kun siellä saattaa olla vähintäänkin pienimuotoista juhlintaa luvassa. Samoin olen ajatellut, että reissu tulee todella loistavaan saumaan, koska jos olen negatestin jälkeen maassa, se antaa sopivasti muuta mietittävää ja jos olen raskaana, se antaa edelleenkin muuta mietittävää ;)

Muuten, olen unohtanut alkuvuodesta Vauva-lehden mukana tulleen tarjouksen, jossa 3 kaveria saa ilmaisen näytelehden. Kai se on edelleen voimassa koska lapussa ei näy mitään eräpäivää. Löytyykö kiinnostusta? Jos haluat ilmaisen näytenumeron, lähetä sivupalkissa näkyvään sähköpostiosoitteeseen nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymävuosi. 3 nopeinta saa nimensä lappuun.

Ja lopuksi, valtaisat onnentoivotukset viimeisimmille raskautuneille eli Ymmyrkäiselle ja Caudensialle!! :) Onkohan nyt niin, että Lyydian vetämä projekti on tuottanut ennätysmäärän raskautuneita? Mielestäni jo 5 plussannutta kolmestatoista. Mikä mahtava onnistumisprosentti, eikä projekti ole vielä edes ohi!

7 kommenttia:

 1. Testaa testaa testaa! Mä en malta odottaa!! :D

  VastaaPoista
 2. Vitsit kyllä täällä toivotaan että Lyydian projekti saisi vielä huiman loppukirin ja saisimme muutaman plussan vielä mukaan ennen 17.4!

  Elämme jännittäviä aikoja! Odota vain vielä rauhassa jos siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 3. Mä oon kans sitä mieltä, että TESTAA!! :)
  Mähän testasin kp 30 ja oli plussa heti. Sulla on kuitenkin siitä siirosta jo ties kuinka monen monituista päivää! KYLLÄ SE JO NÄKYY!!!

  NIMIM. olen niin hirmuisen malttamaton ja niin toivon sulle sitä plussaa.

  VastaaPoista
 4. tee vaikka sellainen liuskatesti, niin sit voidaan yhdessä syyttää huonoa testilaatua, jos on nega ;) ;) ;)

  VastaaPoista
 5. Oon myös liian malttamaton ja sanon että testaa jo hyvä nainen!

  VastaaPoista
 6. Minäkään ei oikein jaksaisi odottaa testituloksia :) Plussaa toivon minäkin sinulle oikein kovasti!

  Ja asiasta kolmanteen... Kuinka noihin projekteihin pääsee mukaan? Minuakin voisi vähän kiinnostaa...

  VastaaPoista
 7. Ääk, no nyt on sitten testattu!

  Suurenmoinen: mukaan pääsee ihan vaan ilmoittautumalla kun uudelle projektille jokin vetäjä löytyy. Minäkään en ole ollut mukana muissa kuin tässä yhdessä, mutta satuin lukemaan Lyydian blogia kun siellä kuuluteltiin asiaa ja muutamassa muussakin blogissa asia taidettiin mainita. Jos kiinnostaa, niin voit varmasti ryhtyä vaikka vetämään seuraavaa! :)

  VastaaPoista