perjantai 22. huhtikuuta 2011

Sintin ultrakuva

Eilen saimme neuvolan ottamat kuvat sähköisessä muodossa, joten tässä meidän Sintti nyt sitten köllöttelee. Kokonaisessa puolen sentin pituudessaan.


Kuten uhkasin etukäteen, kävimme tietysti ostamassa toisen sallitun vauvanvaatteen. Tällainen söpöys löytyi Stockmannilta ja se oli miehen valitsema :)


Täällä leijutaan edelleen jossain hyvin hyvin korkealla. Kuten Pingu kommentoi edelliseen postaukseen, on enää 5 % mahdollisuus keskenmenoon, joten mielessäni olen jo päättänyt että tämä vauva tulee sieltä ulos joulukuussa ja sillä hyvä. En enää uhraa ajatuksiani keskenmenolle, sillä tämä leijuminen on vaan niin kivaa eikä huolissaan olosta ole mitään hyötyä muutenkaan :)

Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea raskaudestasi, toivottavasti koko raskausaikasi sujuu onnellisesti! :)

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, ajatellaan, että meillä on aivan erilainen joulu tulossa tänä vuonna. :) Meillä on laksetut ajatkin sitten ihan peräkkäin...

  Ajatella miten kaikki sitten vaan osui kohdilleen! Lähetän sulle ja masuasukille positiivisia aatoksia täältäpäin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Meidän vauvaa kuvattiin useaan otteeseen kun alkuraskauden vuodot huolestuttivat niin. Voisin sidotuttaa kokonaisen kirjan ultrakuvista ;D! Mutta arvaa mikä kuva on se kaikkein rakkain? Se on juuri tuollainen puolisenttisen sintin kuva :-) Keskenmenoa ei tosiaan kannata miettiä, jos suinkin saat pidettyä ajatukset kurissa. Riski on nimittäin tuossa vaiheessa niin hirmuisen pieni.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana potkupuku, tosi suloinen :). Niin ja onnea tosi paljon ultratulosten johdosta!

  VastaaPoista
 5. Ihmeellistä miten nämä kaikki ultrakuvat ovat ihan erinäköisiä! Uskomatonta että tuosta pikku nyttysestä sitten tulee oikea vauva:) <3

  VastaaPoista
 6. Siellä se pikkanen kasvaa. :) Oikein söpönen potkupuku!

  t: Minni

  VastaaPoista
 7. On se ensimmäinen ultrakuva niin ihqu! Ja leijuminen kannattaa :) Menee viikotkin paljon nopeammin, kuin murehtiessa! Ihanan bodyn ootte löytäny! Minäkin oon aina antanut itselleni luvan ostaa jotakin ihanaa vauvalle aina tämmöisten etappien jälkeen, vaatevarasto kasvakoon ;)

  VastaaPoista
 8. Delilah: kiitos kovasti :)

  Pingu: on se vaan niin uskomatonta, miten asiat tosiaan osuvat kohdilleen! Ja todella hauskaa, miten peräkkäin meidän lasketut ajat ovat ;) Tilanne voi vielä muuttua toiseenkin suuntaan, ei voi yhtään tietää kumman vauva putkahtaa ensin ulos. Olen kuitenkin päättänyt, että meillä ei enää "jemmailla" joulun aikaan vaan vauva tulee hyvissä ajoin ulos, hih.

  Tuuli: Olet varmaan siinä aivan oikeassa, että nämä ensikuvat ovat kaikista rakkaimpia. Tämä on ylipäätään niin kovin ihmeellistä! Me ollaan miehen kanssa molemmat elämämme ensimmäistä kertaa pidelty käsissämme oman tulevan lapsen ultrakuvia, joten kyllä ne ovat varmasti kaikista lähimpänä sydäntä :)

  Em: Kiitos paljon! :)

  Junna: olen miettinyt usein samaa, ultrakuvat ovat yleensäkin tosi "mystisiä".

  Minni: Kiitos :)

  Tytti: Juu, tästä se hankkiminen hiljalleen käynnistyy. Mutta ihan hyvä vähän toppuutella itseään koska muuten syntymättömällä vauvalla on pian enemmän vaatteita kuin vanhemmillaan eikä sekään ole ihan vähän :D

  VastaaPoista