sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pelko & Ahdistus

Eilisen postauksen tunnelmat jatkuvat, ja alavatsan kipu vaan vahvistuu. Jatkuva särky muistuttaa koko ajan selvemmin siitä, että onni on ohittamassa meidät tässäkin kuussa. Yritä siinä sitten työntää asia pois mielestä painamasta kun fyysiset oireet ovat jatkuvasti läsnä.

"Luomu"hedelmöitystä yritettiin, mutta nyt pelin henki käy ilmi yhdellä sanalla. Suorituspaine.

Ihminen ei ole kone.

Nyt pelkään. Jatkossa odotetaan koko ajan yhä konemaisempia suorituksia, juuri oikeaan aikaan ja vaaditulla hetkellä. Ja niissä hetkissä on aina koko elämän kokoinen unelma kiinni.

Ajatukset kiertävät koko ajan samaa rataa. Pelkään. Ahdistaa. Pakko saada huomenna inseminaatio!

En vain voi kokea toista kertaa peräkkäin yrityksetöntä kuukautta. 13 % on parempi kuin 0%, silti, vaikka kumpikaan ei ole paljon.

Tarvitsen toivoa. Edes yksi murunen, pliis?

9 kommenttia:

 1. Ei ole helppoa. Kunpa se toimisikin niin että nappia painamalla saadaan aikaiseksi yksi "luomuhedelmöitys". Eihän sen nyt vaikeaa pitäisi olla. Mutta onhan se joskus. Juuri silloin kun molemmat tietää että on tosi kyseessä. I know... Toivon niin kovasti että saatte sen inssin huomenna!

  VastaaPoista
 2. Jaksamista ja onnea huomiselle! Sehän näissä jutuissa vaikeaa onkin, että mitään ei voi itse kontrolloida eikä mihinkään voi itse vaikuttaa. Voi vaan olla möllöttää, odottaa ja yrittää tehdä olonsa niin mukavaksi, kun se vaan olosuhteisiin nähden on mahdollista. Mutta onnea! Sitä aina tarvitaan.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä huomiselle!
  "Tuuli tuule sinne missä Veronan murunen on!"

  VastaaPoista
 4. En osaa sanoa mitään :(
  Mutta tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. tulit mieleen ja ei ainakaan haittaa oo kokeilla miehellesi ja miksei sullekki männyn siitepölyä. lueppa tää : http://perhosjahti.blogspot.com/2010/11/lempi-superfoodit-nyt-ja-huomenna.html

  VastaaPoista
 6. Paljon tsemppiä ja toivonsäteitä täältäkin!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Suuret kiitokset vinkistä! Juuri tällaisia poppakonsteja ja superfoodeja olen aina välillä etsiskellyt, ja kävin jopa luontaistuotekaupassa kyselemässä mutta ei heillä ollut tarjota oikein mitään. Luulenpa, että käyn ostamassa tuota männyn siitepölyä! :)

  VastaaPoista