perjantai 18. helmikuuta 2011

Tunnustus: the Gorgeous Blogger Award

Pingulta ja Harrietilta sain ihkun blogipalkinnon, miljoonat kiitokset siitä! :) Nyt vasta ehdin laatimaan kyseistä postausta kiireisen työviikon takia, joten täältä pesee palkintoon liittyviä faktoja!

"The Gorgeous Blogger - palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."


Milloin aloitit blogisi: 19.6.2010

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee:

Kirjoitan blogiin pääsääntöisesti ainoastaan vauvateemaan liittyviä asioita. Koska yritämme tarmokkaasti tulla raskaaksi, blogi keskittyy eniten siihen aihepiiriin ja tällä hetkellä niin ajankohtaisiin lapsettomuushoitoihin. En kuitenkaan malta olla välillä kurkkimatta ihania vauvanvaatteita, äitiysvaatteita ja vanhemmuuteen liittyviä asioita, ja silloin tietysti postailen myös niistä :)


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen:

Odotin kuin kuuta nousevaa sitä hetkeä kun pääsimme aloittamaan "vauvan tekemistä" ja innosta puhkuen haaveilin vauvoista ja raskaanaolemisesta tosi pitkään. Koska innostun tosi helposti uusista asioista ja tiedän, että silloin kaikista kivointa on märehtiä ja vatvoa innostuksen kohteena olevia asioita loputtomiin, koin blogin aloittamisen myös läheisiä säästäväksi asiaksi ;) Mies jaksaa haaveilla vauvoista kanssani, mutta ei häntä kuitenkaan saa samalla tavalla laskemaan kiertopäiviä ja miettimään yritystä buustaavia yksityiskohtia samoin kuin meitä asialle omistautuneita. Minulla on 2 ystävää samassa elämäntilanteessa, mutta he eivät mieti vauvoja 24/7 kuten minä. Blogi on osoittautunut aivan loistavaksi henkireiäksi niinkuin sen oli tarkoituskin ja aion jatkaa tätä niin kauan kuin ikinä jaksan ja ehdin, kaikista mieluiten vielä silloinkin kun niitä lapsia on ihan oikeasti siunaantunut ja voin kirjoittaa tavallisesta perhe-elämästä ja lasten kommelluksista arjen keskellä.


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi

Tällä hetkellä en haluaisi muuttaa oikeastaan mitään. Olen tosi onnellinen saamastani vertaistuesta ja siitä, miten monta ihmistä tätä blogia käy päivittäin lukemassa (jopa 400 kappaletta, vau!), ja kommentoimassa aktiivisesti. Usein kun oma usko on meinannut loppua, olen saanut lukijoilta paljon tukea ja jaksamista. Vastaavasti sitten on ollut kiva käydä välillä tsemppaamassa muita blogiystäviä.

Minulta on aika ajoin pyydetty, että voisinko kirjoittaa myös muista aiheista ja siten laajentaa blogin aihepiiriä, mutta ainakaan tässä vaiheessa en koe sitä itselleni sopivaksi. Pääsääntöisesti kaikki mistä kirjoitan, käsittelee raskaaksitulemista, vauvoja, äitiyttä ja niin edelleen, mutta uskon että siinä vaiheessa kun toivottavasti siihen perhe-elämään päästään, tulee kirjoiteltua laajemmastikin. En kuitenkaan halua ainakaan vielä tässä vaiheessa kasvolliseksi bloggaajaksi koska avaan täällä blogissa sieluni syövereitä tuntemattomille ihmisille, sillä haluan kirjoittaa ihan avoimesti mitä koen ja tunnen salaamatta tai poisjättämättä mitään. Tämä on tuntunut välillä myös ärsyttäneen joitakin lukijoita, mutta toisaalta voin myös sanoa, että blogi on 100%:sti minua ja omia tuntemuksiani. Tätä linjaa jatkan niin kauan kuin se hyvältä tuntuu :)


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin:

Tämän kysymyksen jätin viimeiseksi, koska en oikein osaa vastata tähän. Ehkä te lukijat tiedätte itse, miksi täällä käytte ;) Joiltakin lukijoilta olen saanut kiitosta monipuolisista aiheista, että täältä on saanut jotain hyödyllisiä vinkkejä, ja Harriet antoi ihanan kauniisti palautetta positiivisuudestani. Se oli todella kivasti sanottu! Joskus oma usko on koetuksella, mutta yritän silti säilyttää fokuksen ja jatkaa periksiantamatta kohti sitä elämän tärkeintä unelmaa omasta perheestä :)

Haluan jakaa palkinnon eteenpäin tietysti upeille Pingulle ja Harrietille takaisin, sekä seuraavalle viidelle muulle riippumatta siitä, ovatko he saaneet tämän aiemmin vai ei.

Pikku Hiirelle Hiirenkorva - blogista
Tuulille Näkymätön Lapsi - blogista
Junnalle Jun(n)a Asemalla - blogista
Äm Veelle (entinen Mahansa Vanki) Jotain Rajaa - blogista

4 kommenttia:

 1. Oi kiitos tuhannesti Verona! Sydäntä lämmittää kovasti, sillä tämä on ensimmäinen saamani tunnustus:)

  VastaaPoista
 2. 400 eri kävijää per päivä? Vai 400 sivunlatausta?
  Joka tapauksessa, ei ihme, koska blogisi on odotusblogien parhaimmistoa ehdottomasti! Jatka samaan malliin. :-)

  VastaaPoista
 3. Sydänjää & Junna, olkaapas hyvät ladies! Olette ne ansainneet :)

  Anonyymi: 400 kävijää. Sivunlataukset on eri juttu ;) Jo pelkästään omista päivittäisistä klikkauksista tulisi melkoinen määrä! Mutta siis kiitoksia kehuista, kiva kuulla :)

  VastaaPoista