torstai 3. maaliskuuta 2011

Jännitystä ilmassa

Tänään sain oikein kunnon jännityskohtauksen kun tajusin pitkästä aikaa ottaa kalenterin käteen ja ruveta laskemaan kiertopäiviä.

Toiseksi edellinen kierto, joka oli samalla Clomikierto: 24 päivää
Viime kierto, joka ei ollut Clomikierto: 28 päivää

Ja arvatkaas mikä kiertopäivä tänään on...?
.
.
.
.
.
24:s kiertopäivä!

Olen saanut ensimmäiset puolitoista viikkoa kulutettua aika mukavasti inssin jälkeen, jopa niin mukavasti että näköjään piinapäivien huipentuma pääsi melkein lipsahtamaan käsistä. Viimeiset kaksi tuntia olenkin sitten viettänyt panikoimalla sitä, että kuukautiset takuulla alkavat ihan kohta.

Loogisinta olisi, että tämä kierto seuraisi edellistä clomikiertoa eli täti tulisi käymään ihan näillä näppäimillä. Ei siis tarvitse odottaa enää kauaa...Epätoivo nousi hujauksessa ihan megalukemiin joten pettymyskin tulee olemaan samaa luokkaa. Enää ei auta itseni huijaaminen millään tavalla, vaan nyt IVF tuntuu yhtäkkiä tavattoman raskaalta prosessilta, kun on hetkeksi päästänyt mieleensä toivon murusen, että ehkä siihen ei tarvitsikaan mennä.

Eipä tässä muukaan auta kuin jatkaa odottelua. Kaikki lupaavat oireetkin ovat kaikonneet ja tunnin ajan maha on ollut turvoksissa ja sitä on jomottanut, mikä saattaa hyvinkin ounastella alkavia menkkoja. Jos niin käy niin sitten käy.

Testipäivä on edelleenkin aikaisintaan ensi tiistai!

3 kommenttia:

  1. Oot ihan selvästi virtuaalihalin tarpeessa:) *tässä*

    Onnittelut kuitenkin siitä että olet päässyt näin pitkälle ilman pahempia jännäkohtauksia:)! Pysy lujana! Me niin toivotaan kaikki sun puolestasi parasta!

    VastaaPoista
  2. Ihan sama ajatus, kuin Junnalla. *halitus*

    VastaaPoista