tiistai 8. maaliskuuta 2011

Vihdoinkin!

Karkulainen on todellakin palannut kotiin eli toisin sanoen kuukautiset ovat vihdoinkin alkaneet. Jo oli aikakin kaiken tämän vatvomisen jälkeen!

Aamulla uhrasin ainokaisen digitaalisen raskausmittarin, lirautin siihen ja heti kun tulos oli näkyvillä, kurkkasin häthätää toisella silmällä vain todetakseni nopsaan tuloksen "Inte gravid / Ei raskaana". Sitten lensi tikku vauhdilla roskikseen. Yhyh, inhaa puuhaa mutta tehtävä se oli, ei auttanut mikään.

Ehkä olen hieman hullu, mutta olen suorastaan helpottunut ja tyytyväinen että vihdoin päästään aloittamaan tämän pitkään suunnitellun hoidon kanssa. Tänä iltana on siis vuorossa "PM: Piikkiä Mahaan" - operaatio. Juhuu!

Edessä on melkoinen liuta pallomahapäiviä, joten ajattelin käydä tässä jonain päivänä esim. Henkkamaukalla ostamassa yhden tai kaksi löysää kaapua joista saisi kyhättyä jotain siivoa työasua vaikkapa saappaiden kera. Pointtina tietysti se, että mikään ei purista eikä kiristä kipeää masua ja saan siis rauhassa keskittyä munankasvatteluun.

Me so happy :)

6 kommenttia:

 1. Mä niin ymmärrän sun fiiliksen nimim. kans megaonnellinen kun sekavan ajan odotus päättyi ja menkat alkoi. :)

  Ihailen kyllä ylitse kaiken sun optimista asennetta kaikesta huolimatta. Hienoa, että on olemassa kyky nähdä asioiden positiivisia puolia eikä vain ja ainoastaan anna pessimismin ja negativismin vaikuttaa ajattelutapoihin.

  *halitukset Verona!*

  VastaaPoista
 2. Itellä kans näin naistenpäivän kunniaksi kp1, ei tuottanu toinen clomi -kierto vielä toivottua tulosta..
  Mutta hyvää naistenpäivää sinulle ja kaikille muille leideille!:)

  VastaaPoista
 3. Voi peeveli. Oisin niin toivonut toisenlaisia uutisia. :<
  Ihailen myöskin sun asennettas! Itse kun olen tässä n. vuoden sisään luovuttanut aika monesti (ainakin muutamaksi päiväksi...).
  Tsemppailen tulevaan!! :)

  VastaaPoista
 4. Pahoittelut menkoista, vaikka tiedän tunteen, kuinka pitkän piinailun jälkeen on oikeastaan helpotus, kun ne lopulta alkavat. Mutta tsemppiä tähän alkavaan koitokseen! IVF ei ole ihan pikku juttu, mutta tulosta se tuottaa kyllä monilla tosi tehokkaasti. Toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta ja tulos on se toivotuin :).

  VastaaPoista
 5. Hieno asenne, katse eteenpäin ja kohti uutta tuntematonta... :) Ihanaista naistenpäivää!

  VastaaPoista
 6. Pingu: Kiitos ystäväiseni! Kyllä täällä osataan välillä masistella ja kiukutellakin, mutta tämä oli nyt vaan niin iso helpotus ettei tässä oikein muuta voi kuin iloita :) vihdoinkin tositoimiin!

  Cherie: voihan harmitus! Toivotaan että tästä kierrosta tulee meille hyvin hedelmällinen :)

  Mymmeli: kiitti tsemppailuista :) Sulla on sentään takana vähän pidempi taival, ja mahtuuhan niitä matkaan sekä iloisia että surullisia päiviä. Mulla sattuu nyt olemaan pirtsakampi kausi, onneksi.

  Em: kiitos! On tämä aika iso juttu ja kieltämättä vähän pelottaakin, mutta uskon että tästä kyllä selvitään. Mukavaa päästä taas edistämään asioita!

  Junna: Kiitti, samoin :)

  VastaaPoista