sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Tilannepäivitys - karanneet kuukautiset

Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen! Eilen hermostutti ja ihmetytti todella paljon, mutta mm. kommenttienne avulla olen taas rauhoittunut pari pykälää. Lisäksi kokeilimme sitä perinteistä keinoa, millä kuukautiset saadaan yleensä viimeistään kannustettua alkamaan, mutta siitä ei ollut tällä kertaa apua ollenkaan...;)

Tiputteluvuodosta ollaan tosiaan kärsitty koko perjantai ja lauantai, mutta tänään ei ole tainnut tulla tipan tippaa. Tämä on kerta kaikkisen kummallista, koska torstai-illan oireet viittasivat hyvin selkeästi siihen, että nyt menkat alkavat. Tämänhetkinen tiputtelu on siis kuitenkin tältä erää nähty, ja kuka tietää milloin päästään tositoimiin.

Minun nähdäkseni on vain 2 vaihtoehtoa:

1) Käytetyt hormonit (Clomifen & Pregnyl) ovat laittaneet hormonitoiminnan sen verran sekaisin, että kroppa ei oikein tiedä mille alkaa.
Johtopäätös: odotetaan ja piikitetään vasta oikeana vuotopäivänä

2) Olen sittenkin raskaana ja tulos ei vain näy 2 tehdystä testistä huolimatta.
Johtopäätös: odotetaan muutama päivä ja tehdään uusi testi

Kakkosvaihtoehto kuulostaisi tietysti todella mieluisalta, mutta samalla niin raskaalta etten haluaisi ajatella koko asiaa ollenkaan. Olen jo pelkästään tämän yhden kierron aikana ehtinyt taivaltaa kyseistä vuoristorataa niin moneen otteeseen, etten enää yksinkertaisesti jaksaisi.

Onneksi huomenna on maanantai joten pääsen vihdoin soittamaan klinikalle ja kysymään neuvoja. En oikein tiedä mitä muuta sieltä voidaan edes sanoa kuin että odota vielä vähän aikaa, mutta olisi edes kiva saada vahvistus sille, että onko tällainen tiputtelu inseminaatioiden yhteydessä tavallista. Yksi asia on kuitenkin varma: en missään nimessä ala piikittämään niin kauan kuin on olemassa pienikin vaihtoehto, että olen raskaana, sillä muuten myrkyttäisin sen pikkuisen pois...

9 kommenttia:

 1. Millä raskaustesteillä olet testannut? Jos et millään erittäin herkillä, niin kohta 2 voisi hyvin olla mahdollinen. :) Peukut täällä pystyssä sille vaihtoehdolle, mutta jos siitä ei nyt ole kyse, niin toivotaan, ettei kroppasi kovin pahasti ole sekaisin mennyt...

  VastaaPoista
 2. Testasin ihan halpis liuskatesteillä. Käsittääkseni niidenkin pitäisi näyttää todenmukainen tilanne, mutta ehkä on pienen pieni mahdollisuus olemassa että plussa ei vain näy vielä.

  Minusta on silti 98 % todennäköisyys, etten ole raskaana :)

  VastaaPoista
 3. Onko siellä päivystävää apteekkia?
  Hop hop, hakemaan herkempää raskaustestiä! Ne liuskat on vähän mitä on. Pidän peukkuja!!

  VastaaPoista
 4. Mymmeli: hmm, en oikein tiedä mitä mieltä olisin tuosta uudesta testistä....minulla on ollut kaapissa jemmassa yli puolen vuoden ajan 1 digitesti mutta olen vannonut käyttäväni sen vasta sitten kun halpistestiin tulee plussa ja kun haluan saada viikot näkyviin :) Jos nyt menisin ja käyttäisin digitestin ja siihen tulisi nega, se olisi myös iso symbolinen pettymys.

  Pitää siis miettiä vielä! Paras olisi kun voisi nyt vain unohtaa tämän koko asian ja antaa ajan kulua, huoh...:)

  Kiva kun jaksatte tsemppailla mukana!

  VastaaPoista
 5. Minulla hormonien ainoa sivuvaikutus oli tuo kuukautisten muuttuminen kummalliseksi. Ei ne sentään pois jääneet mutta muuttuivat paljon niukemmiksi. Minä tekisin uuden raskaustestin ja soittaisin lääkärille ohjeista... Tsemppiä!!

  VastaaPoista
 6. Soititko klinikalle?

  On niin ankeaa, jos sieltä tulee vastauksena, että hormonien sivuvaikutuksena kroppa sekaisin.
  Että voi ärsyttää, kun ei voi komentaa kroppaansa toimimaan haluamallaan tavalla.

  VastaaPoista
 7. Junna ei voinut vain olla taustalla vaan mun piti tulla kommentoimaan... Kiinni jäin:)

  Mutta siis olen jostakin lukenut että nuo kiinnittymisvuodot voivat ilmetä vasta päiviä myöhemmin kiinnittymisen jälkeen. Joten who knows?

  VastaaPoista
 8. Mitä klinikalta sanottiin? Toivottavasti saat sieltä hyvät ohjeet ja roppakaupalla mielenrauhaa :)

  VastaaPoista
 9. Soitin klinikalle ja sain hyvinkin mielenrauhaa :) Äsken juuri laitoin aiheesta oman postauksen!

  VastaaPoista