maanantai 28. maaliskuuta 2011

Vauvauutisia

Tänään lukaisin heti aamusta ihan huippuja uutisia: blogiystäväni Pinkki Pingviini on plussannut!!! Wuhuu, *tuuletusta* :) Plussa tuli Pingulle aika puskista, kun työpaikan vaihtokin on juuri käsillä, mutta mikäs sen parempaa voi ollakaan. Kaksi mahtavaa ja pulskaa kärpästä yhdellä iskulla ;)

Lisäksi viime viikolla kuulin edelliset ja vielä yllättävämmät raskausuutiset: pitkäaikaislapseton ystäväni on vihdoinkin 5 vuoden yrityksen jälkeen raskaana. Ja mikä hurjinta, tämä tuli ilmeisestikin ensimmäistä ICSI-hoitoa seuraavasta kierrosta! Vielä pitää kuitenkin odotella vahvistusta kummasta se tuli, mutta olen niin onnellinen hänen puolestaan etten tiedä miten päin olisin :) Jos ei 5 vuotta ole tarpeeksi yritystä niin ei sitten mikään.

Ja kun yleensä sanotaan "ei kahta ilman kolmatta" niin nyt ajattelin röyhkeästi tuputtaa itseni siihen kolmanneksi, hihii! Katsotaan miten käy, puolentoista viikon päästä sekin selviää. Tänään en malttanut olla ottamatta kalenteria käteen ja laskea, milloin olisi laskettu aika jos meidän hoidosta olisi tärpännyt. Se olisi niinkin pitkällä kuin 14.12 eli nyt on todellakin viimeiset hetket saada alulle vauva vuodelle 2011 ja liittyä Lyydian projektin raskautuneiden joukkoon.

Vielä Pingulle supermegahalionnittelut! :)

4 kommenttia:

 1. Käytän bloglovinia blogien lukemiseen. Ja luin vain otsikkosi ja olin niin onnellinen! Sitten kun luin alun tekstistäsi, aloin vasta laskeskelemaan, ettei sinulta vielä olisi voinutkaan tulla näin ihania uutisia.
  Onneksi pystyt iloitsemaan Pingun ja ystäväsi onnesta! Ihailen sinua!
  Toivon niin, että olisit se kolmas! Toivontoivontoivon!

  VastaaPoista
 2. Ei hitsin pimpulat sentään Verona! *supermegahaliii takas!*
  Yhdyn tuohon sanontaan, ei kahta ilman kolmatta... Kunpa se olisit sinä!!

  VastaaPoista
 3. Mahtuisiko siihen kolmeen vielä neljäs? Mun eilinen epätoivo vaihtui epätietoisuuteen ja pieneen toivonpilkahdukseen.

  VastaaPoista
 4. Riina: ihana kommentti, lämmitti mieltä :) Miten sun raskaus etenee? Sehän on jo aika pitkällä!

  Pingu: thanks my friend :)

  Eileithyia: no toki mahtuu! Sovitaan että me molemmat plussataan tästä hoidosta :) Kävin lukemassa ja kommentoimassa sunkin blogiin.

  VastaaPoista