keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Pallomahainen köpöttelijä

Suuret kiitokset taas vertaistuesta! Se suuresti kammoamani punktio ei tunnukaan enää yhtä pahalta ajatukselta kuin vielä pari päivää sitten. Ehkä yhtenä osatekijänä oli kuulla tarinoitanne siitä kuinka kunnon suonensisäiset vievät kivut pois ;) Periaatteessa en ole hirveän innokas erilaisten kivunlievittäjien ja särkylääkkeiden käyttäjä, mutta toisaalta milloin niitä sitten voi käyttää ellei tällaisessa tilanteessa? Eipähän ainakaan jää toimenpiteestä kammoa siltä varalta että se täytyy jonain päivänä toistaa.

Oireista sen verran, että eilen ja tänään masuturvotus on jatkunut ja olen todennut etten pysty toimimaan fyysisesti yhtä sutjakasti kuin tavallisesti. Esimerkiksi kaupungilla kulkiessani en voi enää pinkoa yhtä lujaa kuin yleensä, vaan kun vauhti on noussut liikaa, on kroppa huomauttanut asiasta kipujen avulla ja silloin on täytynyt hidastaa menoa mummotepsutukseksi. Samoin yleensäkin erilaiset kiputuntemukset ovat lisääntyneet näiden kahden päivän aikana. Onneksi kipu on kuitenkin sen verran lievää että sen kanssa pärjää mainiosti kun muistaa silloin ottaa rauhallisesti, eikä minkäänlaisiin särkylääkkeisiin ole edes tarvinnut koskea.

Piikittäminen sen sijaan on koko ajan yhtä ilkeää! Hyhhyh. Tänään astui vieläpä kuvaan Cetrotide, jonka tehtävänä on estää muniksia poksahtamasta ennenaikaisesti, joten sain äskettäin kaksi piikkiä peräkanaa vatsanahkaan. Huomenna ohjelmassa onkin toinen ultra, ja toivon kovasti että siellä on tällä kertaa valoisammat näkymät kuin viimeksi. Itse asiassa mahaa turvottaa siihen malliin, että jos kunnon kasvua ei ole tapahtunut niin se on kyllä pienoinen ihme!

Viimeksi kurjailin koska punktiota ei voidakaan tehdä tänä perjantaina vaan vasta maanantaina tai tiistaina. Nyt ajatukset ovat muuttuneet sen osalta ihan täysin ja itse asiassa toivon, että se siirtyy keskiviikolle. Tämän takana on se yksinkertainen logiikka, että mitä kauemmin odottaa niin sitä paremmat mahdollisuudet muniksilla ja kohdun limakalvolla on kehittyä, ja tästä operaatiosta saa sitä kautta paremman hyödyn! Minulla kun on muutenkin pitkähkö kierto niin oli etukäteen epärealistista odottaakaan että tästä olisi selvitty niin nopeasti. Tässä vaiheessa muutamalla lisäpäivällä ei ole yhtään mitään merkitystä, ja olo ei ole niin tukala etteikö tässä vähän vielä jaksettaisi odotella.

Veikkaan, että huomisessa ultrassa käy näin:
3 muhkeata munasolua ovat varttuneet sentistä 1,5 senttiin
pikkuisista muniksista on kehittynyt sentin mittaisia
kohdun limakalvo on pikkuisen paremmalla tolalla kuin viimeksi
--> punktio varataan ensi keskiviikolle

Pitäähän minun jotenkin saada tämä aika kulumaan joten miksi ei sitten tekemällä henkilökohtaisia veikkauksia ;)

3 kommenttia:

  1. Ihanat henkilökohtaiset veikkaukset :)

    VastaaPoista
  2. Pumpulia, kiva kun kävit!

    Riina, pitäähän sitä jotain viihdykettä koittaa keksiä ;)

    VastaaPoista