tiistai 29. maaliskuuta 2011

Piinapäiväaktiviteetit

Tähän asti piinapäivät ovat sujuneet ihan mukavasti, varsinkin kun töissä on ollut kiirettä sairasloman jälkeen, mutta nyt ajan kulumisen (=matelemisen) alkaa tiedostaa vähän liiankin hyvin. Ja piinapäiviä on sentään vielä reilu viikko jäljellä! Kuinkas nyt suu pannaan. En aio todellakaan sortua ennenaikaiseen testailuun, itse asiassa koko puuha ei huvita ei sitten vähääkään, mutta haluaisin vain TIETÄÄ miten kävi että voisi taas asennoitua tulevaan.

Ajan kulumisen vauhdittamiseksi lainaan tässä Eileithyian ideaa ja listaan mitä kaikkea ajankulua voisin keksiä täksi viikoksi, mitkä saisivat vähän ajatuksia muualle:

1) Eileithyian blogissakin uhoamani projekti eli valokuva-albumien ajan tasalla saattaminen, jota en siis vieläkään ole tehnyt. Pitäisi pistää hihat heilumaan sillä kohta on vähän vaikea muistaa kahden vuoden takaisia asioita! Tämä homma kestää todella kauan, varmaan 6-8 h ellei enemmänkin kun siihen kunnolla uppoutuu.

2) Huutonet-projekti. Tätä olen tehnyt jo viimeiset kaksi viikkoa, koska haluan kaikesta ylimääräisestä roinasta eroon ja toteuttaminen on ollut helppoa sairaslomallakin kun se ei vaadi minkäänlaista sinkoilua. Ajankäyttö: yhteensä vaikka lukemattomia tunteja, mutta olen keskimäärin tehnyt noin 0,5h - 1h per päivä.

3) Siivous. Olen ylpeä itsestäni: olen alkanut vihdoin oppia säännöllisen järjestyksen ylläpitoa ettei tarvitse aina ensin ryhtyä raivaustöihin ennen viikkosiivousta! Vie päivittäin n. 30 min.

4) Liikunta. Olen ollut urheilukiellossa ja se loppuu periaatteessa huomenna eli keskiviikkona. Tämä on aivan mahtavaa sillä olosuhteiden pakosta en ole päässyt liikkumaan muistaakseni kolmeen viikkoon, ja tämä jos mikä kuluttaa niin paljon aikaa kuin ikinä haluaa! Huomenna siis salille, ihanaa :)

5) Minulla on eräs pieni sivu opiskeluhomma, jota pitäisi tehdä säännöllisesti, mutta en millään viitsisi. Viikonloppuna joudun ottamaan kirjat kauniiseen käteen - eihän tässä ole nyt parempaakaan tekemistä! Ajankäyttö: saan luvan opiskella ainakin pari tuntia ellei enemmänkin.

6) Viime päivinä päässäni on pyörinyt outo pakkomielle. Haluaisin leipoa ihan hirveät kasat erilaisia PIKKULEIPIÄ. Suklaisia, vaaleita, karkkisia, you name it! Ja sitten ne voisi laittaa sellaiseen söpöön purkkiin keittiöön, joista niitä voisi sitten käydä napsimassa...:) Ajankäyttö: muutamia tunteja jos oikein innostuu. (Mutta vaarantaakohan tämä linjat, o'ou..)

Keksittekö muita hyviä? Jos saan kaikki noita listaamiani tehtyä, niin olen todella tyytyväinen itseeni. Tässä on vain se pieni ongelma, että nyt mieliala on vähän sellainen, että mikään pakotettu ei oikein maistu. On vähän sellainen levoton olo, if you know....

5 kommenttia:

 1. Sulla on hyviä ideoita tässä jo paljon :)

  Ja kun kysyit, nii täällä sujuu mukavasti, uskon et kaikki on hyvin! Vielä kuukausi rakenneultraan, ny vko 16+. Eilen tunsin pieniä kuplia kohdun alueella, kun oikein herkistyin tunnustelemaan. Saattoi olla jotakin muutakin, mut silti oli ihanaa <3

  VastaaPoista
 2. Shoppailu! Piristää ehdottomasti mieltä! Tai voisitko tehdä "must" - listan asioista jotka sinun tulee ehdottomasti tehdä, nähdä tai kokea.. Esimerkiksi lista must see -elokuvista (elokuvia jotka tulisi katsoa jo pelkän yleissivistyksen vuoksi tai elokuvat jotka haluaisit nähdä mutta et jostain syystä ole ehtinyt) Tämä pätee siis moneen muuhunkin asiaan. Listaa ne paikat joissa haluat käydä ennen kuin täytät 40. Tai listaa asiat jotka haluat kokea. Tee suunnitelma. Toteuta se.

  VastaaPoista
 3. Hei Verona, uusi lukija ilmoittautuu :) Orastavaa vauvakuumetta havaittavissa, mutta elämäntilanne ei vielä ole oikein vauvalle sopiva. Siispä pidän teille peukkuja täältä sivusta!

  Paljon sinulla tuossa noita tekemiskohtia olikin. Jos lukeminen on sun juttu, niin nyt voisi olla hyvä sauma ottaa joku megapaksu mukaansatempaava ja hyvä romaani - tavoitteena tietenkin saada se loppuun piinapäivien aikana. Johonkin neule/muuhun käsityöprojektiin saisi myös varmaan kulumaan kivasti aikaa.

  VastaaPoista
 4. Ota rauhallisesti siellä salilla kuitenkin.

  Jos sinulla on säästöpossua tms voisit laskea paljonko siellä on rahaa. Mua on yksi kaveri tähän yllyttänyt ja nyt joka yö kun en saa unta, mietin, että kohta nousen ja lasken ne saamarin kolikot. Johan tulis uni. Eihän se hirveän kauaa (välttämättä) vie, mutta sekin sitoo kyllä ajatukset tyystin.

  VastaaPoista
 5. Riina: onnea onnea! Kuulostaa ihanalta :)

  Junna: hieno idea, täytyypä pistää harkintaan! Shoppailua sen sijaan ei ole kovin vaikea toteuttaa, hih.

  Martta: tervetuloa blogini pariin! Ja kiitos vinkistä, en olekaan lukenut kunnon romaania pitkään aikaan joten se voisi hyvin toimia :)

  Sydänjää: Hauska idea tuo säästöpossu :) Meillä ei sellaista ole mutta miehellä on sekalainen kolikkopurkki, ja sitä voisi tietysti korvikkeena hyödyntää! Salilla oli kivaa, otin rauhallisesti koska yleensä jos pitkästä aikaa ryhtyy riehumaan, tulee vaan todella kipeäksi. Lisäksi masu ei ole vielä ihan täysin entisensä, joten jätin vatsaliikkeet väliin, kaiken varalta.

  VastaaPoista