maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tilannepäivitys nro 2 - Karkuri Kotimatkalla?

Tänään iltapäivällä sain puhuttua tästä tilanteestani klinikalle, ja sieltä vahvistettiin, että nyt kannattaa vain odottaa. Tippapäivien aikana ei missään nimessä saa aloittaa piikittämistä, vaan odotetaan ihan kunnon vuodon alkua. Tänään aamulla rupesikin jo vaikuttamaan siltä, että nyt VIHDOIN saattaisi olla kunnon alkamisen merkkejä ilmassa, mutta toden teolla sen näkee vasta huomenna.

Lisäksi aion noudattaa mm. Mymmelin (ja klinikan) neuvoa siitä, että varalta kannattaa kokeilla järeämmällä raskaustestillä liuskasellaisten sijaan, ja mieluiten aamupissasta. Täten siis uhraan huomisaamuna kaappiin jemmatun digitestin (yhyy) jonka tarkoitus oli alunperin päästä käyttöön vasta sitten kun on ensin plussattu liuskan avulla, jotta näkisin siitä viikot. Mutta hätä ei lue lakia ja nyt on parasta varmistaa ihan oikeasti mikä on tilanne!

Klinikan hoitajan mukaan joillakin ihmisillä raskaushormoni nousee virtsaan myöhemmin kuin toisilla, joten siitä voi hyvin löytyä syy siihen että aiemmat testit ovat näyttäneet negatiivista.

Tähän selitykseen en omalla kohdallani usko - olen jo täysin väsynyt spekuloimaan raskautta ja koko testaaminen inhottaa - mutta kroppaan on menossa pian sellaisia myrkkyjä että nyt asiat on kerta kaikkiaan pakko varmistaa viimeisen päälle.

Kyllä tämä tästä. Olen jo päässyt piikityskammostani eroon ja nyt odotan melkeinpä innolla IVF-hoidon alkamista, että taas yksi välivaihe loppuu ja päästään edistämään meidän vauva kotiin - projektia!! :)

4 kommenttia:

 1. Paljon peukkuja täältä, että jospa sittenkin olisi napannut! Mullahan ei myöskään millään meinannut näkyä plussaa, ja se lopullinenkin varmistus oli edelleen melko haalea ja saatiin vasta kun kuukautiset oli melkein viikon myöhässä.

  Mutta jos ei napannutkaan nyt, niin hyvä että odotat jo tulevaakin innolla! :)

  VastaaPoista
 2. =/ Voi hitsin pimpulat, mutta onneksi sait hyvin tiedon sieltä klinikalta. Ja niinhän se on, että toisilla hormoni nousee nopeammin, kuin toisilla. Mä kans vähän pahoin pelkään (kertomasi persteella), että ei se tärppi vaan osunut vielä tästä kierrosta teille ja se on niin älyttömän epäreilua, koska sulle jos kenelle se plussa kyllä kuuluisi.

  Mutta jos ne raskausviikot aamusta pamahtaa testin näytölle, niin olen ensimmäisenä kyllä onnittelemassa!!!

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut blogiasi jo pidempään ja nyt ajattelin kommentoida, koska kuulun myös niihin joilla näkyvää plussaa sai odottaa melko pitkään, melkein kaksi viikkoa meni siitä kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa että näkyvä viiva testiin ilmeistyi ja silloinkin se oli hailakka. Jaksamista ja toivottavasti tilanne ratkeaa pian suuntaan tai toiseen :)

  VastaaPoista
 4. Äni: Juu, nyt ei napannut mutta ei se haittaa, arvasin sen!

  Pingu: Kiitti kivoista sanoistasi :) Nyt en osaa kuin iloita, että ne menkat vihdoin alkoivat ja päästään hoidoissa eteenpäin. Sitten on paaaljon paremmat mahkut tulla raskaaksi.

  Laura: Kiva kun kommentoit! En tainnutkaan kuulua siihen plussan odottelija-kaartiin, ainakaan tällä kertaa, mutta ehkä ensi kerralla sitten :) Näin uskon.

  VastaaPoista