torstai 10. maaliskuuta 2011

Kirje Petturikropalle


Armas kroppani,

meillä on ollut viime kuukausina aika kireät välit ja halusin tällä kirjeellä hieman puhdistaa ilmaa.

Mielestäni nämä viimeisten viikkojen tapahtumat ovat olleet ikävänpuoleisia ja aiheuttaneet ainakin minulle turhaan pahaa mieltä. Muistat varmaan ovulaatiohuijauksen kuten myös kuukautisjuksauksen vajaan viikon takaa? No, sinulla varmaan oli tosi hauskaa mutta minusta ne eivät olleet yhtään kivoja tapauksia vaan ilmensivät erittäin huonoa huumorintajua. Sain varmaan roppakaupalla harmaita hiuksia noiden viikonloppujen aikana!

Myönnän toki etten itsekään ole aivan viaton, ja olen syyllistynyt mm. nimittelyyn alhaisen puoleisella "petturi"-nimityksellä (kuten tässä otsikossa, köh). Pahaakin olen sinusta muutamaan otteeseen puhunut ainakin toisten blogien kommenttibokseissa. Niin, ja olen ehkä maininnut näistä asioista muutamille ystäville vähemmän mairittelevaan sävyyn...

Sinäkin varmaan ymmärrät, että näin ei voi jatkua? Kuten tiedät, olen pumpannut sinuun jo kahden pistoksen verran hormoneja joten ei sinullakaan voi kovin raposet oltavat olla. Ja ensi viikolla olotilamme muuttuu aivan varmasti vielä hankalammaksi, joten mitä sanoisit jos tehtäisiin sovinto? Minusta meidän tulisi tässä tilanteessa vetää yhtä köyttä ja yksinkertaisesti päättää, että turha fyysinen kiusaaminen ja nimittely jätettäisiin ihan kokonaan pois. Olen valmis sovintoon jos sinäkin olet.

Sopiiko?

3 kommenttia:

 1. hi hi hi !! :)

  päästiin muuten yhteisymmärrykseen loma- ja palkkakuvioista, joten sanoin tänään itseni irti ja kk:n päästä alkaa uusi työ. Hyppy tuntemattomaan (hirvittää) mutta toivottavasti kannattaa, senhän näkee vasta parin kk:n kuluttua.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti tämä aselepo vihdoin veisi johonkin. Minä en ole vielä siinä pisteessä että voisin antaa kropalleni anteeksi ja lakata nimittelemästä sitä karkeilla kutsumanimillä. Niin kauan kuin mitään syytä sille että emme tule raskaaksi ei löydy, en aio antaa tätä anteeksi! :(

  VastaaPoista
 3. Pingu: oikein paljon onnea uuden työn johdosta!! Hienoa :)

  Junna: minä ajattelin yrittää tällä kertaa hyvällä, katsotaan mihin se kantaa :)

  VastaaPoista