keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kaktus kurkussa

Tänään eiliset oireet ovat peittyneet ihan uudenlaisten tuntemusten alle. Kurkkuun on muuttanut kaktus ja päässä humisee aivan kun joku olisi mäjäyttänyt sitä moukarilla. Tämä kaikki johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että eilen tuli tehtyä aloittelijan virhe ja puettua juoksulenkille aivan liian vähän vaatetta päälle! Palellutin itseni siellä kylmässä viimassa ja koko loppuilta menikin hytistessä sohvalla kurjan olon kanssa. Ja ketä tästä voi syyttää - vain ja ainoastaan itseäni, ärh!

Tämän päivän kärvistelin töissä, mutta ei se kyllä kovin hääviä ollut. Epäilen, että huomenna sinne ei ole asiaa, joten taidan jäädä suosiolla kotiin sairastamaan. Hieman kyllä harmittaa sillä tähän tyssäsi tämä loistava uusi elämä urheilun & liikkumisen suhteen!

Äsken tein vähän varotoimenpiteitä, jotta saisin taas vetoapua siihen, että IVF:ään ei tarvitsisi mennä. Soitin Yliopiston apteekkiin, ja tiedustelin minulle määrättyjen lääkkeiden eli Puregonin & Cetrotiden saatavuutta, sillä lääkäri varoitteli etukäteen, että eritoten tuo Cetrotide on ollut viime kuukausina todella kysyttyä tavaraa. Meinasin saada sydänkohtauksen, sillä apteekkari sanoi ensin vahingossa, että Puregon on tukustakin loppu. Onneksi tämä ei pitänytkään paikkaansa vaan tuotetta löytyy kyllä hyllystä, huhhuh :)

Silloin olisin ollut liemessä sillä Puregonilla nimenomaan aloitetaan pistoshoito toisena vuotopäivänä, ja Cetrotidea pystyy vähän aikaa odottelemaankin koska se tulee kuvioihin vasta noin kuudentena kiertopäivänä. En kuitenkaan loppujen lopuksi saanut varattua noista kumpaakaan, sillä apteekissa pystytään varaamaan lääkkeitä vain 2 päivän ajan, ja melko varmasti minun kuukautiseni tulevat vasta viikon päästä (jos tulevat, hah!) Laitoin itselleni kaiken varalta muistutuksen puhelimeen perjantaiksi, että soitan sitten uudelleen ja tällä kertaa pistän ne varaukseen. Uudistan sen vaikka tarpeen tullen jos ajoitus ei osu kohdilleen.

Onkohan nyt taas varmisteltu tarpeeksi? ;)

P.S. Mikä sairastamisaalto nyt oikein on menossa, kun joka toinen tyyppi tuntuu olevan petipotilaana...?!

6 kommenttia:

 1. Hei,blogissani on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 2. Parane pian:)! Ota nyt muutama päivä rauhassa!

  VastaaPoista
 3. Niin siis viluhan on kait myös ihan yleinen alkuraskauden oire... Ja koska keho yrittää sopeutua raskauteen, niin flunssakin voi iskeä päälle normaalia herkemmin...
  Terveisin nimim. ikuinen positiivari, joka elättelee toiveita plussasta tässä(kin) kierrossa, vaikka lääkäri jo kp8 sanoi, ettei raskautuminen tässä kuussa taida edes olla mahdollista... *huokaus* :) Mutta niin kauan on toivoa, kun ei näy tätiä!

  VastaaPoista
 4. Junna & Pumpulia: kiitos, pitää koittaa ottaa iisisti :)

  Harriet: Ihana kun olet niin positiivinen, mutta kyllä tämä nyt taitaa olla vaan ihan normaalia vilustumista :) Mutta sinne suuntaan puuhkun kovasti hyvää tuuria ja plussaonnea!

  VastaaPoista