torstai 1. maaliskuuta 2012

Tunnustus x 2

Sain tämän palkinnon Sawalta blogista Pienet onnen murut. Kiitoksia!
1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Ne random - faktat:
1) Äitinä olen yllättänyt itseni olemalla kärsivällinen, jopa loputtomastikin niin vaikka itkua välillä piisaa. Ihme kyllä se äitiyden kasvattava vaikutus pätee myös minun kohdallani :P
2) Yököttävimmät ruoat - listallani komeilevat kesäkeitto ja rössypottu. Yyh, saan vilunväreitä pelkästään kun ajattelenkaan noita!
3) Meidän digiboxi on ruvennut reistaamaan ja se on raivostuttavaa koska tv:n katselu on mm. imettäessä ja lasta nukuttaessa (tietysti äänet pois) aika ykkösviihdettä.
4) Kengänkokoni on kasvanut raskauden myötä ilmeisesti jäädäkseen. Edessä siis aika paljon kenkäostoksia...
5) Eilen tulin todella iloiseksi siitä kun menimme eka kertaa koko perheellä Prismaan ruokaostoksille. Kyllä, ruokaostoksilla käymisestä on tullut päiväni kohokohta!
6) Näitä kohtia miettiessäni sivelen huomaamattani vastamakkaraani. Note to self: siellä ei ole enää vauvaa joten lopeta, eikä se makkara siitä silittämällä pienenekään.
7) Tykkäämme katsoa miehen kanssa tv-sarjaa Supernanny :)

Toisen tunnustuksen sain Sandylta blogista La Dolce Vita, ja tunnustuksen haasteena on jakaa se eteenpäin 5:lle seuraamalleni blogille, joissa on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. Kiitti Sandy!

Kuittaan nämä molemmat tunnustukset jakamalla ne yhteensä viidelle kivalle bloggaajalle. Vastatkaa jompaan kumpaan tai vaikka molempiin halutessanne (ellette ole jo vastanneet, en ole ihan varma)!

- Harrietille blogista Talon Sydän
- Mammamarianille blogista Illikan matkassa
- Mama M:lle blogista Iskunvaimennin
- Alanikselle blogista Tuleva Äiti

3 kommenttia: