sunnuntai 22. joulukuuta 2013

RV 10+4: Hulinaa ja synttäreitä

Tulin pikaisesti kertomaan kuulumisia tämän kiireen keskeltä, nimittäin viimeiset neljä päivää olen leiponut, siivonnut, puunannut ja tehnyt jouluostoksia armottomalla vauhdilla. Jouluostoksia vasta äskettäin siksi, että aiemmin olin niin uuvuksissa etten yksinkertaisesti jaksanut, mutta onneksi voimat ovat alkaneet palailla.

Leipomuksia siksi, että tänään on meidän pikku prinsessan syntymäpäivä!! Onnea meidän rakkaalle 2-vuotiaalle murulle :)

Olemme viettäneet erittäin hauskoja synttärijuhlia niin kavereiden kuin sukulaistenkin kesken ja neiti on saanut herkkuja syödäkseen merkkipäivän kunniaksi. Nyt alamme hiljalleen laskeutua joulurauhan viettoon, sillä sitä tosiaankin tarvitaan kaiken tämän hulinan jälkeen.

P.S. Reilu viikko sitten kävimme toisella ultrakäynnillä ja taaskin siellä näkyi reippaasti jumppaileva pikkutirriäinen. Kaikki näyttää edelleen tosi hyvältä, ja ultraaja pystyi mielestään jo katsomaan, että niskaturvotustakaan ei näytä olevan. Tämä kuitenkin varmistetaan puolentoista viikon päästä kun meillä on "oikea" niskapoimu-ultra. Tänään kokeilimme doppleria, jolla ei vielä saatu sydänääniä kuuluviin joten tuskin maltan odottaa tuota seuraavaa ultraa jotta taas saataisiin jotain merkkejä pikkuisesta! :)

7 kommenttia:

 1. Onnea prinsessalle ja hyvää joulua koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea isolle Sintille! ;) <3

  VastaaPoista
 3. Aiotko osallistua seulontoihin? Minä menin vähän epähuomiossa muiden labrakokeiden kanssa samaan aikaan. Jos olisin yhtään enemmän ajatellut, olisin ne jättänyt väliin. Seulahan hälyytti riskiluvulla 1/35. Sitten jälkeenpäin kuulin, että ivf-hoito jollain tapaa muuttaa veriarvoja, ja usein ivf-raskaudet hälyyttävät. Oli paljon mureht

  VastaaPoista
 4. (Hitsi tää kommentointi aina jumittaa puhelimella!?)
  ...imista ja pohdiskelua. Päädyimme sitten punktioon, jossa riskiä ei todettu. Tästä ivf:n vaikutuksesta en minä saanut hoitojen yhteydessä tietoa.

  Onnea pikku-Sintille, tulevalle ISOsiskolle!
  Nine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin unohtaa vastata sinulle kokonaan, pahoittelut! Kyllä olen osallistumassa seulontoihin, itse asiassa verikokeessa olenkin jo käynyt ja kohta koittaa NP-ultra. Meille oli koko ajan selvää, että niihin osallistumme, mutta tuosta en ole kyllä kuullutkaan että IVF-hoidolla olisi jotain tekemistä asian kanssa...edellisessä raskaudessa mitään ei löytynyt, täytyy toivoa että tälläkin kertaa on sama tulos.

   Ja kiitos onnitteluista pikkuneidille :)

   Poista