tiistai 1. joulukuuta 2015

RV20: Rakenneultra ja vihdoinkin hyviä uutisia!

Kuten otsikkokin sen kertoo, tänään saatiin rakennultrassa positiivisia uutisia! :) *tuuletusta*

Henkeä pidätellen seurasimme näytöltä, kuinka ultraaja kävi tärkeitä elimiä yksi kerrallaan lävitse ja selosti näkymää. Koko prosessi tuntui kestävän ikuisuuden ja olisi tehnyt kamalasti mieli hoputtaa kätilöä, että pistäisi vauhtia hommaan! Tietysti järki sanoi, että tämä on parasta tehdä kunnolla, mutta jatkuvasti pelkäsin että tämä nyt kun tämä sydän on kunnossa, niin seuraavaksi varmaan kätilö kertoo, että vatsalaukussa on jotain outoa. Tai munuaiset puuttuvat. Tai selkäranka on viallinen.

Ja ihan lopuksi: "Tiedetään, että hän on tyttö, mutta löytyykö sieltä varmasti tytön sukuelimet?" Ja löytyihän sieltä :)

Sain onneksi yöllä nukuttua ihan hyvin, mutta ultrahuoneeseen astellessa jännitys valahti koko kroppaan. Luulen, että iso osasyyllinen tähän oli muisto edellisestä visiitistä samaan huoneeseen, eli tietysti ne niskapoimu-ultran shokkiuutiset. Koska en kyennyt täysillä luottamaan että voisimme saada tällä kertaa hyviä uutisia, olin jatkuvassa jännityksessä ja vielä käynnin lopussa istuimme miehen kanssa melko vakavaa naamaa näyttäen omilla tuoleillamme, yrittäen kerätä itsemme että saimme kaikki mahdolliset kysymykset esitettyä. Olotila hälveni vasta hiljalleen päivän mittaan, enkä edes muistanut että minunhan oli pitänyt mennä ultran jälkeen vauvanvaateostoksille!

Vauvan mitoista sen verran, että ne vastasivat hienosti viikkoja ja painoa oli kertynyt 360 grammaa. Edelleenkin luulen, että tytöstä tulee melkoinen jytky. Hyvä niin, koska aion synnyttää hänet hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa! Lisäksi profiili, pään muoto ja nenä muistuttivat suuresti isosiskoa vastaavilla viikoilla 

Hematoomasta ultraaja mainitsi, että se oli edelleen siellä kohdunsuun liepeillä, mutta sen koostumus oli alkanut muuttua. Hän uskoi sen alkaneen imeytyä hiljalleen elimistöön koska se näytti jonkin verran rakeiselta. Toivon totisesti, että tuo möykky ei enää tule aiheuttamaan ongelmia ja saisin unohtaa koko riesan!

18 kommenttia:

 1. ❤️❤️❤️ Oon varmaan sata kertaa käynyt tänään katsomassa onko uutisia. Ihanaa, että kaikki näytti hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Huippu-uutisia!! Olikin jo hyvin uutisten aika!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Oi pientä Taika-tyttöä :) t. Minni

  VastaaPoista
 4. Hienoa kuulla, että Taikalla on kaikki hyvin :) t:Leena

  VastaaPoista
 5. Huoh, mainioita uutisia - tuhannesti onnea matkan varrelle !

  VastaaPoista
 6. Mun on pitänyt jo aiemminkin kysyä, että miten paljon Sintti tietää tai aavistaa tämän raskauden ongelmista ja miten suhtautuu niihin? Tai ylipäätänsä koko raskauteen? Muistissa on kuitenkin varmasti hänelläkin pikkuveljen menetys ja voisin kuvitella, että nelivuotiaskin osaa jo pelätä seuraavankin sisaruksen menetystä. Kiinnostaisi myös tietää, miten te suhtaudutte Sintin mahdollisiin pelkoihin ja muuhun suhtautumiseen tähän asiaan. Tämmönen postaustoive! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä kysymyksiä, voisinpa hyvinkin laatia näistä postauksen ja jotain on ollut jo mielessäkin, mutta näiden paniikkipostausten lomasta se ei ole vielä päässyt kirjoitettuun muotoon :)

   Sen verran kommentoin kuitenkin jo nyt, että Neiti S tietää kyllä raskaudesta ja iloitsee siitä. On hyvinkin innoissaan, mutta hänenkin odotuksessaan on ollut omat haasteensa niinkuin tuossa totesitkin...Ongelmista emme ole kertoneet yhtikäs mitään, ja välillä olen miettinyt, että kumma kun tyttö ei ole sanonut mitään siitä kuinka äiti yhtäkkiä vain makasi parin viikon ajan. Mutta pienen maailmassa monet eriskummalliset asiat saattavat näköjään silti näyttää luonnollisilta :)

   Palaan tähän!

   Poista
 7. Hienoja ultrakuulumisia :) Täällä taustalla seurailen teidän odotusta ja myötäelän tuntemuksiasi. Rauhallista joulunodotusta teille kaikille <3

  VastaaPoista
 8. Onnea hienoista uutisista! En ole aiemmin kommentoinut, mutta seurailen taivaltanne täällä taustajoukoissa :)

  VastaaPoista
 9. Ihania uutisia! Ja hyvänkokoinen tyttönen siellä <3

  VastaaPoista
 10. Oi, loistavaa! Pitkälle piti tulla, että saa hieman rauhaa, mutta nyt sitten! Toivottavasti loppuraskaus menee hirmuista vauhtia. Kaikkea hyvää päiviin, Verona <3

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon teille kaikille ihanista onnitteluista! Fiilis on hyvä ja jopa kevyt, hitunen uskoa alkaa taas löytyä :)

  VastaaPoista
 12. Ihania uutisia, toivottavasti osaat hieman nauttiakin nyt ja vähän ostella pienelle prinssalle ihania juttuja! ;) <3 -henni

  VastaaPoista
 13. Mitä kuuluu? :) Toivon, että taianomainen vuodenaika tuo entisestään parempia uutisia.

  VastaaPoista
 14. Minulla toisessa raskaudessa myös NT ultrassa 3.4 mm turvotus. Kromosomiltaan normaali ja rakenneultra kaikki täydellistä. Terve tyttö tuli mutta raskaudesta en nauttinut ollenkaan. Vaan olin peloissani.

  VastaaPoista