lauantai 16. heinäkuuta 2011

Baby Fashion by Sintti

Heti alkuun pohjustan tämän tulevan kuvapläjäyksen, eli luvassa on kuvia meidän Sintin olemassaolevasta vaatevarastosta joka on jo tässä vaiheessa aivan valtava. Suurin syy siihen on miehen sukulaisilta saamamme vaatteet jotka saimme kuljetettua kotiin, ja jotka ennen kaikkea siis saimme täysin ilmaiseksi. (Kiitos tuhannesti sukulaiset!) Joukossa oli todella paljon täysin uusia vaatteita joissa oli vielä hintalaput tallella, jotka tietenkin poimin mukaani. Samoin suosin mieluummin vähän käytettyjä vaatteita, joista myös osa vaikutti aivan uudenveroisilta. Vaikuttaa siltä, että näille lahjoittajille oli päätynyt niin paljon lahjaksi vaatteita, etteivät he millään olleet saaneet niistä kaikkea käyttöön. Mutta onneksi he olivat niin ihania, että pistivät "vahingon kiertämään" ja nyt me saamme nauttia näistä ylimääräisyyksistä :)

Tämän ihanan oranssin setin ostin itse sieltä viikon takaiselta Prisman reissulta. Maksoi yhteensä 6,95 euroa tarjouksessa :)


Tämä myös Prismasta, hintana alennuksen jälkeen n. 5 euroa eli ei paljon mitään.


Ihana pehmoinen puku on anopin ostoksia ja mielestäni väri on aivan mahtava! Sopii niin tytölle kuin pojallekin.

Tämä oravapuku on sieltä lahjoituskasasta ja tykkään tästä ihan hirmuisesti. Se on Tutan mallistoa ja aivan loistavassa kunnossa. Kokolappua en siitä outoa kyllä löytänyt, mutta puku on ihan valtava ja ainakin kokoa 74 cm eli ei käy aivan alkuun.

Reebokin lappuhousut kokoa 74 cm, vielä laput tallella!

Tässä oli siis hyvin hyvin pieni pintaraapaisu Sintin vaatevalikoimaan. Tällä hetkellä vaatteita on kahden sellaisen Ikean ison paperikassin + yhden keskikokoisen matkalaukun verran. Nämä lahjavaatteet taisivat olla sieltä isoimmasta päästä, mutta kunhan taas jaksan ja ehdin, voin kuvailla noita lisää jos haluatte?

Muutoin tämä viikko on vilahtanut vauhdilla. Meidän päivät ovat menneet siinä, että olemme lähinnä odottaneet iltaa jotta pääsemme taas kuuntelemaan tai siis tuntemaan Sintin liikkeitä, sillä pikkuinen villiintyy erityisesti iltaisin. Se viime sunnuntai oli aivan upea kokemus kun tunsin liikkeet kunnolla ensimmäistä kertaa, mutta kaiken kruunasi viime tiistai-ilta kun mieskin pääsi osingoille :) Makoilin sohvalla ja vauva möyrysi mahassa edestakaisin, jolloin mies tuli ja halusi kokeilla myös kädellä. Varoittelin, että varmaan hän ei vielä pysty sitä tuntemaan käteen asti, mutta saa toki halutessaan kokeilla. Vielä mitä, Sintti antoi pari napakkaa potkua suoraan isin käteen, ilmeisesti tietäen kuka siellä oikein masua tunnusteli! :)

Se oli tosi, tosi ihana kokemus :) Nyt olen tuntenut liikkeitä enemmänkin, erityisesti työpäivän aikana iltapäivällä saattaa tuntua liikettä kun olen istunut pidempiä jaksoja paikallaan. Kyllä siinä keskittyminen herpaantuu pahemman kerran kun oma pikkuinen myllää masussa, ja käsi hakeutuu sitten mahan päälle kokeilemaan. Yleensä noissa tilanteissa käännyn tuijottelemaan ikkunasta ulos lasittunut hymy kasvoillani :)

6 kommenttia:

  1. Eikö olekin ihanaa kun mies tuntee liikkeet <3 Vitsit.

    Mua kiinnostaa nähdä Sintin vaatteita :) Eli kuvaile ihmeessä!! Ainakin omat suosikkinne, jos et ihan kaikkia jaksa.

    VastaaPoista
  2. Sama juttu, kun Tyyppi innostuu niin ei siinä voi töihin keskittyä. Olisikohan sitten niin että teillä olis istukka takaseinässä jahka nyt jo teillä kaikin tuntee potkuja? Toisaalta sehän on ihan hirmu yksilöllistä jos mikä! Ihanaa joka tapauksessa!! Jos jaksat, niin kuvaa tosiaan ainakin omat suosikkisi. :) Meille shoppailtiin eilen Polarn O'Pyretistä sinivalkoinen potkupuku (50 cm) ja huppari+verkkarihousut (54cm), ekat ns. poikavaatteet. Täytyy varmaan ostaa vielä ne baby Superstarit.

    VastaaPoista
  3. Ostin tuon saman haalarin Prismasta. :D Ei tosiaan jäänyt paljon hintaa alennuksen jälkeen. Meillä ei noita pieniä yöhaalareita taida kovin montaa ollakaan, tai ainakaan en muista. Pitäis tehdä inventaario pienistä vaatteista, että tietää mitä tarvii ostaa. (Siis mitään ei varmaan tarvis, mutta jotain uutta haluan tällekin ostaa!) Meillä on tosiaan esikoisen vaatteet tallella, ne on käyneet siskon tytöllä ja sieltä tulee sitten tosiaan lisää. Ja jos sattuu olemaan vielä tyttö, niin sieltä tulee mekkojakin sitten. Niitä meillä ei sattuneesta syystä ole. :P

    VastaaPoista
  4. Ihanan tutulta kuulostaa tuo liikkeiden kuulosteleminen. <3
    Ja mäkin mieluusti luen lisää Sintin vaatteista! :)

    VastaaPoista
  5. Tuo on niin hieno tunne, kun ensimmäisiä kertoja tuntee vauvan liikkeet. Ja upeeta, että mieskin tuntee ne jo näin varhaisessa vaiheessa (mun mies tunsi vasta n. viikolla 23).

    Hauskoja vaateostoksia myös - niitä on aina kiva katsella!

    VastaaPoista
  6. Kiva kuulla, että vaatepostaukset kiinnostaa. Niitä siis on luvassa lisää tulevaisuudessa! :)

    Pingu: samaa olen itsekin epäillyt, eli aika epätodennäköistä olisi että istukka on edessä koska näin hyvin tuntuu. Laitapas sinäkin kuvia niistä ostoksista ;)

    Veera: vaaleanpunaisia vaatteita...oih...niitä olis ihana ostella :)

    VastaaPoista