sunnuntai 1. elokuuta 2010

Höperönä kaverin lapsesta

Perjantai-iltana kävimme kylässä tuttavapariskunnan luona, joilla on nelivuotias pikkupoika. Vauvakuume nousi taas aivan uusiin sfääreihin. Puuhasin pojan kanssa kahdestaan varmaan puoli iltaa ja kun leikimme sähköisellä junaradalla, ulkopuolisen oli varmaan vaikea erottaa kummalla meillä oli enemmän hauskaa :D Hekotimme molemmat intomielisinä lelun parissa, ja senkin jälkeen muksu oli perässäni kuin takiainen.

Voi jestas, että minulla siinä leikin tuoksinassa teki vain mieli napata se tenava kainaloon ja rutistaa hullun lailla! Tyydyin tietenkin vain pörröttämään hänen tukkaa koska se olisi varmaan tuntunut oudolta, että joku vähän etäisempi aikuinen hyökkää yhtäkkiä niin kamalan liki. Se oli vain niin liikkistä, kun pieni poika ilahtuu leikeistä ja nauraa kikattaa onnellisena. Pienistä asioita voi tulla niin iso riemu pitkäksi aikaa ja sehän tarttuu.

Päässäni pyöri vain ajatus, että haluan tuollaisen naperon omaksi. Haluan tehdä noita asioita oman lapseni kanssa! Mies ei höperyydessä jäänyt kovin kauas taakse :) Innosta lasittunein katsein muistelimme illemmalla kotona mitä tulikaan puuhattua ja mitä kaikkea muuta kivaa teemme sitten oman lapsemme kanssa (ja tarkennuksena vielä, että en siis edelleenkään ole raskaana..) Huoh.

2 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan kovasti ensi viikonloppua, jolloin siis olisi luomujen aika. Siiiis toivottavasti ne ei tuu vaan sen sijaan olisi plussatestin aika!

  Kavereitten lapset toimii myös täällä aivan mielettöminä vauvakuumeen kohottajina. Minusta tulee aviokin bestmanin tyttövauvan kummitäti nyt alkusyksystä ja saan kuulemma adoptoida halutessani vanhemmankin pojan (nyt 2,5 vuotias) kummilapsekseni halutessani. Tämä vanhempi muksu on ehkä maailman suloisin ja rakastettavan riemuisa tapaus! Lapsissa vaan on sitä jotain...

  Mutta sanottakoon, että jos kaupassa tai ravintolassa tai bussissa lapsi rääkyy/kiljuu/raivoaa/kiukkuaa, niin kyllä se on raivostuttavaa...

  VastaaPoista
 2. Mullakin on kaks kummilasta ja ne on ihan murusia molemmat :) mutta tuo on aivan totta, että vaikkapa kaupan huutavat muksut eivät saa meikäläisessä mitään lämpimiä tunteita aikaiseksi.

  Toivottavasti testi näyttää jotain mukavaa lähestyvän viikonlopun kunniaksi :) *peukku*

  VastaaPoista