keskiviikko 11. elokuuta 2010

Mielenrauha saavutettu

No niin, raskaustesti on hoidettu ja takana. Enhän minä uskaltanut olla tekemättä kun kerran pakotitte ;P

Ei nyt sentään, mutta sain sen siis tehtyä ja vaikka tulos oli negatiivinen, sain mielenrauhan. Nyt tuli paljon varmempi olo ja tiedän asennoitua siihen, että mulla siis vain on pitkä kierto ja sillä hyvä. Kuukautiset mitä todennäköisimmin alkavat parin päivän kuluttua. Eihän tämä yrittämistä helpota siinä mielessä että tilaisuudet vähenevät, mutta toisaalta nyt pystyn paikantamaan ajan paremmin milloin alan tikuttaa ovulaatiotesteillä ja satsaamaan vaikka vähän reippaampaa yritystä otollisten päivien tienoille.

Muuten, sain jonain ilmaislahjana sellaisen raskaustestiliuskan ja täytyy sanoa, että sillä ei ollut mitenkään hirmu kiva testata. Jotenkin se oli hyvin heppoinen testiväline ja kun aamulla vessassa luin silmät ristissä käyttöohjetta pakkauksen takaa, siellä kehotettiin poistamaan jokin liuska sen päältä enkä ymmärtänyt alkuunkaan mitä sillä tarkoitettiin. Kyllä siihen testiliuskaan kuitenkin se yksi viiva nousi jonnekin keskipaikkeille.

Ja toinen epämukava asia siihen liittyen: testin suorittaakseen piti pissata purkkiin jotta sitä saattoi "dipata" nesteeseen. Yyh.... - tiedänpä ainakin olla ostamatta noita jatkossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti