tiistai 23. elokuuta 2011

RV 24+1: Masukuvaa ja -päivitystä

Tässäpä viimeisin masukuva viikolta 24 + 1. En voi uskoa että nyt on jo menossa kahdeskymmenesviides raskausviikko! Tykkään masustani ihan hirmuisesti ja olen ihan vakuuttunut, että nyt on menossa paras aika raskaudesta, siitä syystä että se näyttää ihan raskausmasulta mutta on vielä sopivan kompakti ja pieni joten liikkuminen on vielä helppoa. Lisäksi se näyttää vielä söpöltä ja pieneltä vaatteet päällä :)


Meidän pikkuneidillä oli eilen mahdottoman vilkas päivä. Aamupäivästä alkaen vatsassa oli menossa tasainen mylläys ja iltapäivällä piti jo soittaa miehelle, koska näin ihan selvästi kuinka jotain pieniä ruumiinjäseniä koitettiin tunkea mahanahasta lävitse :) Illalla nukkumaanmennessä tulikin sitten koettua vuosisadan jumpat. Mies oli olohuoneen puolella ja minä makoilin sängyssä lueskellen lehteä kunnes tunsin, että nyt jotain alkaa ihan toden teolla tapahtua. Huusin miehen paikalle katsomaan ja siinä samassa tuntui ja näkyi aivan valtava muljahdus heti navan alapuolella! Oli pakko nauraa ihan ääneen :) Miten on edes mahdollista että joku voi tulla sieltä niin paljon ulos ilman että mikään menee rikki?

Ja taas tapahtui sama kuin aina ennenkin: kun mies ryhtyi videokuvaamaan liikkeitä, ne vaimenivat ihan silmissä ikään kuin vauveli olisi tiennyt että häntä tarkkaillaan.

Mutta nuo liikkeet ovat kyllä ihan parhaita :) Ne ovat niin hellyttäviä eikä niiden katseluun väsy koskaan.

Näiden viimeisten päivien salikäyntien aikana olen punninnut itseäni säännöllisesti kuntosalin vaa'alla. Siinä tajusin, että olen vetänyt omasta painostani vähän väärät johtopäätökset. Ai mitenkö? No olen verrannut kahden eri vaa'an lukemia toisiinsa, d'oh. Lähtöpainoni poimin kuntosalin vaa'alta ja jatkopunnitukset on tehty neuvolan vaa'alla joka ilmeisesti näyttää luontaisesti vähän enemmän. Nyt kun vertasin kuntosalin vaa'an lähtölukemaa tämän päivän lukemaan, on painoa tullut lisää 8,5 kg. Ei paha. On se ainakin parempi kuin se 10 kg jonka luulin hankkineeni :)

7 kommenttia:

 1. Oi, mikä masu! Todella soma! :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihana masu :) Tää raskaana oleminen just tässä vaiheessa on todellakin kivaa. Masu on sopiva ja kiinteä eikä olokaan vielä tukala :)

  VastaaPoista
 3. Ihana maha! :) Varmaan jännää sekä tuntea, että nähdä vauvan liikkeitä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kivoista kommenteista! :)

  VastaaPoista