tiistai 9. elokuuta 2011

Tunnustus: You Have the Sweetest Blog

Kiitos kaikille kommentoineille eilen henkisestä tuesta! Se oli säikäyttävä päivä enkä edes osannut arvata etukäteen miten ihminen voi pelästyä kun ne jo tutuksi tulleet liikkeet yhtäkkiä vaimenevat. Tänään murunen on liikkunut entiseen malliin ja se tuntuu huippuihanalta :)

Mutta sitten niihin mukaviin ja päivää piristäviin asioihin. Kiitos ihanaiset blogiystäväni Tuulari ja Pinkki Pingviini You Have the Sweetest Blog - palkinnosta! Tämä oli superihana yllätys :)


Tunnustuksen saajan tulee kertoa 3 lempiasiaansa. Tässä ne tulevat:

1. Lempivärini: vaaleanpunainen. Tämä saattaa yllättää kun blogipohjani on vaaleansininen, mutta hain sillä kai jotain vaihtelua :) Kaikki vaan näyttää niin hyvältä pinkkinä! Tätä kirjoittaessakin päällä on pinkki svetari.
2. Lempiruoka: tämä on tosi vaikea! Ravintolassa ihan parasta on tilata kermaperunat ja pippuripihvi, mutta toisinaan en myöskään pysty vastustamaan ihania pastaruokia, kuten esim. muhevaksi ja meheväksi tehtyä lasagnea.
3. Paikka jossa haluaisin käydä: sanon ehkä hieman tylsästi että Thaimaa. Hyvin moni suomalainen on tuolla jo käynyt nauttimassa niistä ihanista maisemista, mutta minä en ole kaikesta matkustelustani huolimatta sinne vielä päässyt. Some day...:)

Tunnustuksen jaan eteenpäin seuraaville upeille naisille:

Minttukrokantille Raskausarpia - blogiin, jonka juttuja ihanan lämpöisestä perhe-elämästä on aina kiva lukea.
Shaynalle Life According to Shayna - blogiin, joka on onnellisesti raskaana ja hänellä on melkein sama laskettu aika kuin minullakin :)
S:lle All You Need is White - blogiin, joka ei kuulu tämän blogin aihepiiriin ollenkaan, mutta jonka löysin äskettäin ja olen kahlannut alusta loppuun saakka. Tämän naisen kodin ja huonekalut (ja sisustusmaun) haluaisin kähveltää itselleni vaikka heti! :)

3 kommenttia:

  1. voi voi, oi oi!!!
    kiitos tuhannesti, löysin tänne blogini tilastoista. kiitos kauniista sanoistasi, jotka piristi pikkuisen takkuista iltaani suunnattomasti <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana Verona, tuli älyttömän hyvä mieli! :) (Vaikka ei tää elämä kyllä aina lämpöiseltä perhe-elämältä tunnu... :D)

    VastaaPoista