sunnuntai 23. elokuuta 2015

Odottavissa tunnelmissa

Eilen oli ensimmäinen päivä täysin ilman vuotoa. Tänään tuli häivähdys, mutta sekin Lugejen laiton jälkeen. Luonnollisesti epäluuloinen minäni ei ole siihenkään tyytyväinen vaan vatvoo edestakaisin, onko tämä nyt hyvä vai huolestuttava juttu.

Mutta voi hyvänen aika mitä ällötystä täällä on ruvennut esiintymään! Joka päivä jonkin verran ja tänään noin puolestapäivästä aina näihin hetkiin saakka. Tai, no rehellisyyden nimissä vieläkin ellottaa (niin mikä ihmeen AAMUpahoinvointi??). Söimme iltaruoaksi Kotipizzan tuotoksia ja vaikka nälkä oli hirmuinen, täysstoppi tuli 1,5 palan jälkeen. Ei ole hyvä tyhjällä vatsalla, mutta ei täydelläkään. Toivottavasti tämä on hyvä merkki!

Liikuntakielto jatkuu, sillä urheilu lisää kohdun alueen verenkiertoa saattaen yllyttää vuotamista. Kahteen viikkoon en ole urheillut ollenkaan, mikä ei ole päänupin kannalta paras mahdollinen asia. Kun on liikaa vapaa-aikaa, tietää mihin ajatukset karkaavat: vuotoon taikka eri skenaarioihin siitä, mikä kaikki muu tässä voi mennä pieleen.

Jännitys alkaa kasvaa enkä malttaisi odottaa huomista ultraa. Voi kunpa siellä olisi kaikki hyvin ja pääsisimme fiilistelemään raskautta! Se olisi jotain aivan ihmeellisen upeaa ja toivorikasta :)

14 kommenttia:

 1. Tuolleen mullakin alkoi se etova olo ja loppui vasta rv 19. Se paha olo alkoi aina siinä aamupäivällä ja oli vaan nukkuessa poissa. Aamupahoinvointia ei ollut. Ja se etova olo oli jotain ihan kamalaa. Olo oli kuin ennen yrjön vierailua, mutta yrjö ei vain vieraillut. Kertaakaan. Välillä tuntui, että se olisi helpannut oloa.

  Multa ei kielletty liikuntaa ja tyhmänä olin salillakin, kunnes joku hoitaja muistaakseni kehoitti olemaan rasittamatta itseään. Siihen lopetinkin sitten salilla pinnistelyn ja ponnistelun.

  Jännittää ihan hirmuisesti huominen puolestasi <3 Toivottavasti saatte hyviä uutisia <3 Ainakin hormoni on varmasti noussut noiden sun olojen perusteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä ne ihan hyviä uutisia olivat :)

   En ole koskaan oikein perehtynyt näihin pahoinvointiasioihin kun olen niin onnekkaasti ne aina aiemmin välttänyt, joten jännä havaita että myös tuo ällötys voi olla pysyvä olotila. Parilla ystävälläni se meni aina niin, että pahoinvointi huipentui pytyn syleilyyn! Sitä en kyllä toivo ;D

   Poista
 2. Voi, jospa se ellotus olisi oikein hyvä merkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytti olevan ja kyllä tämän kanssa pärjäillään, varsinkin jos ei tästä pahene. 😊

   Poista
 3. Eiköhän tuo ellotus ole oikein mainio merkki nimimerkillä Neidin odotusta muistellessa. :) Odottelen kuulumisia ja pidän isovarpaatkin pystyssä teitä ajatellen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehkä sinun venyneistä peukuista ja pottuvarpaista oli hyötyä :)

   Poista
 4. Kuulostaa taas niin tutuilta ohjeilta. Ei nostelua, ei liikuntaa, ei saunaa. Nyt neljännen kuun mennessä olen ekaa kertaa päässyt saunaan kun vuoto ollut poissa jo hyvän tovin :)
  Ymmärrän täysin sun huolet ja kyllä siksi olisikin kiva saada edes vähän liikuntaa, mutta leffojen tai kirjojen kautta niistäkin ajatuksista sai välillä taukoa. Mulla myös istuminen pahensi vuotoa. Eli vaakatasossa oltiin pitkään.
  Kaikki sympatiat sulle! ❤ ei oikeasti ole kivaa. Ja sitten hoetaan ei saisi stressata ;) mutta onneksi mulle ylsi lääkäri sanoi että stressaa pois vaan, mutta älä stressaa että sillä stressillä voisit jotain aiheuttaa. Sitä se ei tee. Niin enpä sit siitä stressistä enää stressannut ;)

  Onneksi teillä on ultra kohta, toivotaan hyviä uutisia! Ne aina rauhoitti vaikka vuotoa olikin.
  Meilläkin itseasiassa on kolmen päivän päästä tarkistusultra juurikin alun vuotojen perusteella :)
  Jännätään yhdessä! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :)

   Pötköttelin tosiaan toista viikkoa ja aika rupesi käymään hurjan pitkäksi. Toisaalta hyvän kirjan lukemista en ole taas hetkeen kokeillut, joten taitaa mennä to do-listalle! Toivon mukaan vuoto olisi nyt kokonaan loppunut, sillä menossa jo kolmas vuodoton päivä. :)

   Mikä raskausviikko sinulla on menossa? Tsemppiä ultraan!

   T. Vähän vähemmän stressaava Verona :)

   Poista
  2. Täällä eletään rv15+5 Ja nyt parisen viikkoa pysynyt vuoto poissa.:)

   Ihanaa että sille stressille löytyi helpotus ;)
   Onnea vielä! :)

   Poista
 5. Peukut pystyssä ja hengessä mukana! <3

  VastaaPoista
 6. Huuurrrrjan paljon TSEMPPIÄ ultraan!!!

  Voi kunpa mullekin tyhmälle olisi joku kertonut, ettei saa nostella, lenkkeillä, saunoa.... Uskon, että näilläkin on ollut jotain vaikutusta siihen, että meillä kaksoset syntyivät ennenaikaisesti.

  -Matikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, varmasti kaksosten odotus onkin alusta asti ihan erilaista. Hassua ettei kukaan kehottanut ottamaan rauhallisesti. Toivottavasti heillä on kaikki hyvin?

   Ja kiitos tsempeistä :)

   Poista
  2. Voihan wau - upeaa, että olet raskaana!!!

   Todellakin - kaksosten odotus ja -synnytys on riskejä täysi, mutta loppu hyvin - kaikki hyvin meillä! Nyt synnytykselle voi kenties jo vähän nauraakin - ambulanssissa ja siihen ne keskoset sitten vaan yllättäen tupsahti sairaalamatkalle!
   - Matikka

   Poista