sunnuntai 14. elokuuta 2011

Takkivaihtoehtoja

Innostuin eilisen jälkeen ja kommenttienne inspiroimana tutkailemaan noita mahdollisia talvitakkeja vähän lisää. Valikoimat eivät tunnu oikein missään olevan suuren suuret, mutta nämä kaksi valikoituivat potentiaalisiksi takkikandidaateiksi.


Elloksen äitiystakki. Kiva malli ja uskoisin voivani käyttää sitä kaikkialla. Tosin tämä on aika pitkä, ja hintaa peräti 99 euroa mikä tuntuu aika kovalta tähän käyttötarkoitukseen...

Nelly.comin äitiystakki. Tämä on AIVAN IHANA! Minun ja uuden takkirakkauden välissä seisoo ainoastaan yksi asia: hinta. Ihanuus kustantaa kokonaiset 157,95 euroa ja muuten tilaisin tämän silmänräpäyksessä, mutta en ole vieläkään saanut perusteltua itselleni kuinka 3 kk:n käyttö ehtii haukkua tällaisen hinnan...nyyh.

Sellainen kauppa löytyi myöskin kuin Bebes.fi, mutta sieltä en oikein löytänyt mitään. Samoin Halensillakaan ei ollut mitään sopivaa. Aika paljon löytyy sellaisia takkeja, joita tykkään normaalistikin käyttää eli vyötärövyön kanssa olevia, mutta nimenomaan nyt ne eivät sovi alkuunkaan. Taidan jäädä vielä makustelemaan noita edellisiä ja kunhan villakangastakit ilmestyvät kauppoihin, voisi niitä käydä katsastamassa.

Mitäs mieltä noista löytämistäni takeista...?

6 kommenttia:

 1. Ootpas löytäny kauniit takit, en edes tienny et Elloksella on äitiysvaatteita. mutta siis näistä kahdesta valitsisin ehdottomasti tuon valkosen! Ihana <3

  VastaaPoista
 2. En minäkään vielä äskettäin tiennyt, että Elloksella on mammavaatteita mutta eräs kaveri vinkkasi asiasta :) Tosin he eivät laita niitä kuvastoon ollenkaan vaan löytyvät vain netistä!

  VastaaPoista
 3. Tuo Elloksen takki on aivan ihana :) Sitä voisi varmaan käyttää sekä hameen että housujen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Minä löysin kans tuon Elloksen takin netistä vain googlettamalla äitiystakit ja olin iloisesti yllättynyt. Tarkoitukseni on käyttää lähinnä mekkoja raskauden aikana, joten minulle tuo Elloksen takki olisi ainakin käytännöllisempi. Näyttää siltä kuin sitä voisi käyttää jopa raskauden jälkeen, kenenkään tajuamatta sitä heti äitiystakiksi. (ainakin näin kuvan perusteella vaikuttaisi)

  VastaaPoista
 5. Malla: nimenomaan, se olisi ainakin monikäyttöinen valinta :)

  Anonyymi: Hyvä havainto, saattaa muuten tosiaan olla että menisi myös ihan tavallisesta takista! Voi että kun noita Elloksen vaatteita voisi käydä jossain ensin sovittamassa...

  VastaaPoista
 6. Tuo valkoinen on kivan mallinen, löysin itselleni vähän saman mallisen, tosin mustan äitiystakin MamaMia verkkokaupasta:
  http://www.mamamia.fi/category/67-aitiystakit.aspx
  Kiva puolipitkä takki jota toivottavasti voisi pitää myös raskauden jälkeen jos ei leikkaukset ole liian "äitiysmalliset". Ylipäätään nyt tuntuu olevan paljon paremmin takkeja tarjolla odottajille kuin vuonna 2007 esikoista odottaessani.

  VastaaPoista